Wsadzaliśmy zapałki do zamka by nie otworzył nauczyciel drzwi xD dużo też się działo w kiblu ; p
Edit : Mamy obok las, no i w klasie były kasztany nauczyciel od Historii wyszedł z klasy do pokoju nauczycielskiego a my kasztany w łape i rzucamy w auta przez okno 
Mój brachol nie zdał do jednej klasy, interesował się piłką nożną no i nie zdał xD ja zdałem był w 5A a ja w 6A ciągle się biliśmy bo chcieliśmy udowodnić która klasa jest lepsza, no i nauczycielka od matmy nas złapała i powiedziała że jak jesteśmy tacy mądrzy to MAMY ISC NA STADION I TAM SIĘ BIĆ z WISŁĄ PŁOCK xD ((http://www.youtube.com/watch?v=Ej4NEEGo0MA)).
Mieliśmy informatyke i wszyscy grali w Tibie
bo nauczyciel nam pozwalał i kumpel grał na REALU a nie znał dobrze mapy i kumpel powiedział wejdz w tą dziure tam są w miare dobre potwory on wlazł padł na trzy hity i spadł mu Bag w nim 2cc i knight legs ;d
Mój kuzyn jest lekko gruby a nawet duży no i mieliśmy Religie spytał się księdza czy da mu swoją szatę bo chce zobaczyć jak na nim leży xDDDD
Ksiądz wracał do domu i spytał się czy nas podrzucić powiedzieliśmy mu że mieszkamy daleko a on mówi to nie problem wsiadajcie a tak naprawdę mieszkaliśmy pięć minut od szkoły, jeżdził ciągle po mieście a my mieliśmy beke 
Lekcja Religi kumpel mego brata wyciąga dwie stare zielono żółte kanapki, tak smierdziało mój kuzyn złapał za nią i rzucił w strone księdza a ksiądz na to ''MAM WAS (cenzura)A NAGRYWAŁEM TO'' a Kuzyn do niego i co pokaże pan to dyrektorce ? przecież tam jest jak przeklinasz
ogólnie najlepsze czasy ksiądz strasznie loozak ;d przychodził do nas na boisko i grał piłke oczywiście byliśmy już po szkole 
Użytkownik Lilu edytował ten post 22/04/2013 - 17:04