Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

śmieszne wypadki w szkole

kabaret. śmieszne żal dupe ściska

• Please log in to reply
98 odpowiedzi w tym temacie

#81 Chibbs — 1175 09/04/2013 - 08:41

Chibbs
  • Gracz
Ja pamiętam jak jeszcze mieszkałem w Polsce, i wyszedłem z kolegami na fajkę, na takie dupne garaże.. Do Ochroniarz do mnie podszedł, i spytał się gdzie idę, ja mu odpowiedziałem że mnie Metoda na szluga złapała, a ten wziął mi fajke, wziął dwa buchy i oddał.. Miałem beke przez cały dzień..
Albo raz kolega przyszedł do szkoły napieprzony w trzy dupy, i nauczycielka do niego że jebie od niego alkoholem, to ten ją zaczął cisnąć, że zęby się myje koniu, nie dmuchaj sobie pod nos, etc.. Wtedy razem z nim poleciałem do dyrektora, bo miałem największą beke z całej klasy..
Albo raz cała klasa w podstawówce poleciała do dyrektora, bo sobie śpiewaliśmy 'jesteś spalona', co było kierowane do nauczycielki ;)
Kiedyś to były czasy, a teraz to lipa ;/
  • Do góry
    • 0

#82 First — 277 09/04/2013 - 09:51

First
  • Gracz
u mnie w klasie większość rzuca w nauczycieli petardami, raz nawet wpuściliśmy do szkoły psa, wrzuciliśmy kawałek mięsa do torby nauczycielki a pies podszedł i zaczął w(cenzura)ać to z jej torby, wtedy ona wlazła i zaczęła drzeć mordę :D Oczywiście wszystko poszło na mnie i dostałem naganę wychowawcy.

Była jeszcze jedna ciekawa sytuacja, trzy lata temu bodajże. Wchodzi gość do mojej klasy i mówi: Ej Dawid, masz fajka? Ten do niego: No mam, chodź Ci dam. Na to nauczycielka: YYY, dziecko ty wyjdź z tej klasy, a gość do niej: Zamknij tą pizdę bo Ci wyjebie.. potem wziął fajka i wyszedł.
  • Do góry
    • 0

#83 Giusek — 26 09/04/2013 - 14:04

Giusek
  • Gracz
mialo być cos smiesznego a tu same fake historie życiowych kozaków z n4g o uwagach w gimbazie
  • Do góry
    • 0

#84 Ciger — 33 13/04/2013 - 03:18

Ciger
  • Gracz

u mnie w klasie większość rzuca w nauczycieli petardami, raz nawet wpuściliśmy do szkoły psa, wrzuciliśmy kawałek mięsa do torby nauczycielki a pies podszedł i zaczął w(cenzura)ać to z jej torby, wtedy ona wlazła i zaczęła drzeć mordę :D Oczywiście wszystko poszło na mnie i dostałem naganę wychowawcy.

Była jeszcze jedna ciekawa sytuacja, trzy lata temu bodajże. Wchodzi gość do mojej klasy i mówi: Ej Dawid, masz fajka? Ten do niego: No mam, chodź Ci dam. Na to nauczycielka: YYY, dziecko ty wyjdź z tej klasy, a gość do niej: Zamknij tą pizdę bo Ci wyjebie.. potem wziął fajka i wyszedł.

hahahha  :D

• Do góry
    • 0

#85 Wychowany w Sztruksie — 7 13/04/2013 - 07:43

Wychowany w Sztruksie
  • Gracz

No , dobree :D

• Do góry
    • 0

#86 krzysiuuu — 1291 20/04/2013 - 21:44

krzysiuuu
  • Gracz

Dostałem uwagę: bo spóźniłem się na lekcję tłumacząc... że miałem ważne spotkanie z michaelem jacksonem xD trzeba mieć wymówkę 

• Do góry
    • 0

#87 unknown guy — 458 21/04/2013 - 08:18

unknown guy
  • Gracz

teraz bardziej w kebaby, z plecaków.

To też robimy. :)

• Do góry
    • 0

#88 Cherro — 496 21/04/2013 - 12:18

Cherro
  • Gracz

Mój kumpel dostał kiedyś uwagę: "Rzuca piórnikiem po sali w celu uzyskania porcji chipsów." A jeszcze inny : "Uczeń samoczynnie chodzi po sali." "Uczeń wywalił się na ziemie razem z ławką po czym zaczął się śmiać."

• Do góry
    • 0

#89 KuFuSeK — 520 21/04/2013 - 12:32

KuFuSeK
  • Gracz

Niechcący odkręcił śrubkę w ławce i jedna część poszła w pi*du w dół XD

• Do góry
    • 0

#90 PytelcioPosty — 10 22/04/2013 - 16:40

PytelcioPosty
  • Gracz

Nauczycielowi WF'u napisaliśmy ciul na aucie, cała klasa jebała 500 pompek :D

• Do góry
    • 0

#91 Lilu — 2046 22/04/2013 - 16:44

Lilu
  • Gracz

Wsadzaliśmy zapałki do zamka by nie otworzył nauczyciel drzwi xD dużo też się działo w kiblu ; p 

Edit : Mamy obok las, no i w klasie były kasztany nauczyciel od Historii wyszedł z klasy do pokoju nauczycielskiego a my kasztany w łape i rzucamy w auta przez okno :D

Mój brachol nie zdał do jednej klasy, interesował się piłką nożną  no i nie zdał xD ja zdałem był w 5A a ja w 6A ciągle się biliśmy bo chcieliśmy udowodnić która klasa jest lepsza, no i nauczycielka od matmy nas złapała i powiedziała że jak jesteśmy tacy mądrzy to MAMY ISC NA STADION I TAM SIĘ BIĆ z WISŁĄ PŁOCK xD ((http://www.youtube.com/watch?v=Ej4NEEGo0MA)).

Mieliśmy informatyke i wszyscy grali w Tibie :D bo nauczyciel nam pozwalał i kumpel grał na REALU a nie znał dobrze mapy i kumpel powiedział wejdz w tą dziure tam są w miare dobre potwory on wlazł padł na trzy hity i spadł mu Bag w nim 2cc i knight legs ;d 

Mój kuzyn jest lekko gruby a nawet duży no i mieliśmy Religie spytał się księdza czy da mu swoją szatę bo chce zobaczyć jak na nim leży xDDDD

Ksiądz wracał do domu i spytał się czy nas podrzucić powiedzieliśmy mu że mieszkamy daleko a on mówi to nie problem wsiadajcie a tak naprawdę mieszkaliśmy pięć minut od szkoły, jeżdził ciągle po mieście a my mieliśmy beke :D

Lekcja Religi kumpel mego brata wyciąga dwie stare zielono żółte kanapki, tak smierdziało mój kuzyn złapał za nią i rzucił w strone księdza a ksiądz na to ''MAM WAS (cenzura)A NAGRYWAŁEM TO'' a Kuzyn do niego i co pokaże pan to dyrektorce ? przecież tam jest jak przeklinasz :D ogólnie najlepsze czasy ksiądz strasznie loozak ;d przychodził do nas na boisko i grał  piłke oczywiście byliśmy już po szkole :)

Użytkownik Lilu edytował ten post 22/04/2013 - 17:04

• Do góry
    • 0

#92 Wojty — 740 22/04/2013 - 16:50

Wojty
  • Gracz

Mój kolega pierdnął na lekcji.

• Do góry
    • 0

#93 Szymkowiak — 39 23/04/2013 - 20:38

Szymkowiak
  • Gracz

Mój kolega pierdnął na lekcji.

Aha. xD

Użytkownik Szymkowiak edytował ten post 23/04/2013 - 20:38

• Do góry
    • 0

#94 Wojty — 740 23/04/2013 - 20:42

Wojty
  • Gracz

Aha. xD

Nie wiem po co to napisałem.

• Do góry
    • 0

#95 Szymkowiak — 39 23/04/2013 - 20:47

Szymkowiak
  • Gracz

Nie wiem po co to napisałem.

Na skajpa byś wbił.

• Do góry
    • 0

#96 Wojty — 740 23/04/2013 - 20:48

Wojty
  • Gracz

Na skajpa byś wbił.

A kto Ty jesteś? Fajny avatar tak w ogóle.

• Do góry
    • 0

#97 Szymkowiak — 39 23/04/2013 - 20:52

Szymkowiak
  • Gracz

A kto Ty jesteś? Fajny avatar tak w ogóle.

Rusek który wyważył Ci drzwi w domu. :D A dzięki, Twój też, jakieś m&m's (ememensy) xd

• Do góry
    • 0

#98 _ V I R U S _ — 36 24/04/2013 - 09:08

_ V I R U S _
  • Gracz

Pamiętam  jak raz na przerwie stanąłem w łazience  na spłuczkę i się odczepiła od ściany lecąc na podłogę i po 10 minutach w łazience pełno  wody :D. Dobrze , że jakoś postawiłem na  miejsce i przestała lecieć woda na podłogę, bo jakby się jakiś nauczyciel dowiedział to bym miał uwagę czy naganę.

• Do góry
    • 0

#99 Mikellek — 1801 24/04/2013 - 11:18

Mikellek
  • Gracz

Kebaby z plecaków...

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: kabaret., śmieszne, żal, dupe, ściska

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych