Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

śmieszne wypadki w szkole

kabaret. śmieszne żal dupe ściska

• Please log in to reply
98 odpowiedzi w tym temacie

#41 Chamberlain — 1245 29/12/2012 - 22:57

Chamberlain
  • Gracz
Gdy chodziłem do gimnazjum moi kumple podczas sanepidu jeździli po szkole rowerem, natrafili się na nich- obyło się bez konsekwencji. Nie wiem czy śmieszne w realu to dość śmiesznie wyglądało- zapewne jak wasze historie.
  • Do góry
    • 0

#42 Gruby fatty — 88 15/01/2013 - 00:49

Gruby fatty
  • Gracz
U mnie jeden dostał uwage : (kumpel) wkłada gume do żucia do nosa na lekcji.
Śmiechowe takie
  • Do góry
    • 1

#43 __Prawilna Mordeczka — 19 15/01/2013 - 13:43

__Prawilna Mordeczka
  • Gracz
u mnie w klasie to chłopaki kazali mi się spytać pani do niemieckiego jak jest zakręt po niemiecku, no to się spytałem a ona mi odpowiedziała, czy ty jesteś taki najwny ? i potem mi powiedziała że zakręt po niemiecku to jest (cenzura)a.
  • Do góry
    • 0

#44 Cziken v2 — 83 15/01/2013 - 19:09

Cziken v2
  • Gracz
die (cenzura)en, a nie (cenzura)a. -.-

etc.
Kumpel miał: Biega wookoło szkoły z opuszczonymi spodniami, przez co widać jego pośladki.

ORYGINALNIE MOJA: Piotrek rozmawia na lekcji.

Użytkownik Club edytował ten post 15/01/2013 - 19:10

• Do góry
    • 0

#45 Tomeg — 166 16/01/2013 - 12:40

Tomeg
  • Gracz

die (cenzura)en, a nie (cenzura)a. -.-

etc.
Kumpel miał: Biega wookoło szkoły z opuszczonymi spodniami, przez co widać jego pośladki.

ORYGINALNIE MOJA: Piotrek rozmawia na lekcji.

elo cziken
  • Do góry
    • 0

#46 Cziken v2 — 83 16/01/2013 - 16:03

Cziken v2
  • Gracz

elo cziken

elo toster co tam
  • Do góry
    • 0

#47 PulpiO — 16 16/01/2013 - 17:11

PulpiO
  • Gracz
Hmm. Raz na geografi nie chciałem poprawiać kartkówki to baba do mnie "w takim razie obniżam Ci zachowanie" Ja ją klasycznie wyśmiałem. Ona na chwilę wyszła to koledzy podrzucili mi kolumne (to była sala od muzyki) to stwierdziła że ja do tej szkoły nie powinienen chodzić i pisała podanie na nagane (i tak tego nigdy na oczy dyrektor nie widział)

A i Pani od chemi wpisała uwagę do dziennika o treści "klasa biega po klasie i nie zwraca uwagi na moje uwagi" Mieliśmy z niej ubaw do końca roku :D
  • Do góry
    • 0

#48 john black — 38 21/01/2013 - 18:00

john black
  • Gracz
Czytając niektóre historie to ubawiłem się tak jak za czasów gimnazjalnych, gdy straszyłem nauczycielkę ruską mafią. :>
  • Do góry
    • 0

#49 Trothur999 — 41 22/01/2013 - 16:13

Trothur999
  • Gracz
My wchodzimy do klasy na twarzy bandama i krzyczymy : Allah Akbar
przez to prawie nie zdałem :D
  • Do góry
    • 0

#50 Bushido — 1721 26/01/2013 - 13:25

Bushido
  • Gracz
Na lekcji religii mój kolega dostał uwagę ''rzuca granatem'' - do tego cała klasa za to że się schowała pod ławkę xD
  • Do góry
    • 0

#51 CzeCza — 4 31/01/2013 - 17:33

CzeCza
  • Gracz

*
Popularny

śmieszna sytuacja kolega biegnie przez korytarz inny zbiega po schodach zderzają się i ten co zbiegał po schodach ważył około 100kg i zaliczył taką glebę że go karetka zabierała.

Albo jak przed egzaminem gimnazjalnym biegłem z kolegą i była ławka on nad nią przeskoczył a ja prześlizgnąłem się pod nią, a mam 190cm

Albo na projekcie mamy przerwe idzie koleżanka a kolega chciał lekko ją kopnąć trafił w nogę po czym okazało się że spłaszczył jej rzepkę i czekaliśmy na karetkę 3h.

Albo miałem na wf'ie test policjanta tor przeszkód na czas. Był w pewnym momencie takie coś, 3 materace i trzeba było zrobić przewrót w przód tył przód i podczas tego z kolanka walnąłem sobie w nos krew zaczęła lecieć ale i tak ukończyłem test i to z najlepszym wynikiem.

Może być też takie coś. W pdst było skakanie przez skrzynie i pan nam pokazywał przewrót w przód na skrzyni. Nikomu nie wychodziło oprócz jednemu. Był pierwszy pan obrócił skrzynie bokiem i znów mieliśmy przeskakiwać oczywiście on nie wiedział i zrobił przewrót tak że przeleciał przez skrzynie.

Następna historia była z ławką kolega chciał mnie uderzyć i stał koło ławki, po chwilowej myśli skoczyłem na ławkę a ten dostał 2 końcem w brodę.

Wracając do skakania przez skrzynie, mieliśmy skakać na ocenę, więc skaczę już na 2m(odl) przeskoczyłem kolega też chciał więc wziął większy rozbieg skoczył i zachaczył stopami o koniec skrzyni.

Inny zaś podczas skoków przez byka zapomniał o tym że trzeba jeszcze ręce dać no i się nadział.

Co jeszcze, a może to. Gramy w piłkę nożną biegnie kolega z piłką chciał ją zatrzymać lecz stanął na niej i poleciał.

Raz na lekcji matematyki na 1 krześle siadły 17osób ostatnia załamała krzesło nauczycielka kazała nam zapłacić za nie 1500zł?

Podczas zajęć z wf sks siatkówki. Gramy sobie leci piłka widzę że rękoma nie dotrę więc wystawiam nogę okazuje się piłka pierw dotkęła podłoża i stopy, poleciał tak szybko że tylko zauważyłem że kolega jest przez nią nokautowany.

Ostatnio jak graliśmy w halówkę kolega stoi na bramce drugi (w okularach na niego biegnie) ten tak samo naciska przez przypadek na piłkę ten w okularach dostaje prosto w twarz okulary w pół.

W pdst kolega udawał byka chciał we mnie wbiec, lecz się odsunąłem i głową walną w ścianę ;DDD

Póki co to tyle.
  • Do góry
    • 4

#52 Energy2000 — 19 31/01/2013 - 17:40

Energy2000
  • Gracz
Kolega wbił do kibla, rozwinął rolkę papieru toaletowego - następnie ją wrzucił do muszli i podpalił zapalniczką - idiots everywhere >.< .
  • Do góry
    • 0

#53 GuN GuN — 310 31/01/2013 - 18:22

GuN GuN
  • Gracz
Jak tak nie które czytam to mi się śmiać chce xD
  • Do góry
    • 0

#54 Haks — 44 31/01/2013 - 21:29

Haks
  • Gracz
Moi koledzy skakali kiedyś przez okno z.. pierwszego i pół piętra.

Raz udało nam się rozrzucić zawartość kosza na śmieci na korytarzu.

Na lekcji biologii, gdy pani wyszła wyrzucaliśmy makiety przez okno.. lub też rzucaliśmy mydłem po klasie, a nauczycielka.. nic xd

Raz koledzy zamknęli mnie w klasie tj. wszedłem do klasy po coś do plecaka, oni trzymali drzwi więc postanowiłem je wyważyć, ale gdy już tak biegłem nie wiedziałem że nikogo za nimi nie ma i prawie całe drzwi się roztrzaskały.. xd

W kabinie oczywiście nie ma zakrycia od góry więc podczas gdy w niej ktoś był z kolegami rzucaliśmy tam papier/mokry papier/wlewaliśmy wodę lub - ci głupsi moim zdaniem - tam pluli.

Na lekcji religii taki typek podpalił proch z naboju - oczywiście policja itd..

Nie wiem jak to dokładnie było, ale kolega w zimę zjeżdżał na szkolnej ławce z góry nieopodal szkoły.

Chyba rysowanie kutasów na tablicach/ścianach/w zeszytach to standard.

Co do uwag (nie pamiętam dosłownie) to mam jedną:
"Doi krowę na lekcji" - serio. :D
  • Do góry
    • 0

#55 Reg — 90 31/01/2013 - 21:53

Reg
  • Gracz
W gimnazjum robiło się tyle ciekawych rzeczy ,że chętnie bym tam wrócił.
  • Do góry
    • 1

#56 Velta — 1761 03/02/2013 - 10:09

Velta
  • Gracz

Co jeszcze, a może to. Gramy w piłkę nożną biegnie kolega z piłką chciał ją zatrzymać lecz stanął na niej i poleciał.

Ja kiedyś byłem taki zdezorientowany, że jak się przewróciłem się o piłkę (jestem ciotą w tej grze), to na pytanie "Żyjesz?", odpowiedziałem przez przypadek "nie". :yaoming:
  • Do góry
    • 0

#57 CzeCza — 4 03/02/2013 - 10:40

CzeCza
  • Gracz

Ja kiedyś byłem taki zdezorientowany, że jak się przewróciłem się o piłkę (jestem ciotą w tej grze), to na pytanie "Żyjesz?", odpowiedziałem przez przypadek "nie". :yaoming:

Ostatnio w technikum zrobiłem znów tą akcje tylko że koledze w nogi strzeliłem ;D
  • Do góry
    • 0

#58 Unlucky Converse — 2181 06/02/2013 - 10:38

Unlucky Converse
  • Gracz
Ostatnio kumpel z klasy wyskoczył przez okno do śniegu na lekcji chemii. xD (dość spora wysokość, ale nic mu sie nie stało)
  • Do góry
    • 0

#59 Kamos97 — 20 06/02/2013 - 11:40

Kamos97
  • Gracz
Dostałem uwage na niemcu ''spiewa hymn polski na lekcji niemieckiego'' i druga uwaga ''Kamil gryzie ławke''
  • Do góry
    • 1

#60 David — 108 06/02/2013 - 17:41

David
  • Gracz
Kiedys nosilem makulature w szkole i znalazłem jakis stary zeszyt uwag i pochwał z kilku lat wstecz.. Kilka ktore zapamietalem (mniej wiecej).

"Twierdzi że telefon jest wazniejszy od nauki, wiec nie bedzie tracil na nia czas"
"Odmawia wyjscia ze szkoly"
"Przeszkadza w lekcji" "Bardzo przeszkadza w lekcji' "Nagminnie przeszkadza w lekcji"
"Rozbił w klasie balon z moczem" (?!)

Użytkownik David edytował ten post 06/02/2013 - 17:41

• Do góry
    • 0

#61 Kremik8 — 11 19/02/2013 - 15:53

Kremik8
  • Gracz
Rozwalenie krzeszła młotkiem. :D
  • Do góry
    • 0

#62 Lilu — 2046 23/02/2013 - 06:41

Lilu
  • Gracz
my zawsze mieliśmy bekę w gim.. ciągle rysowaliśmy jakieś samochody itp i dawaliśmy do oceny typowi w ogóle nic nie wiedział i dawał nam piątki.. Wkładaliśmy zapałki w zamek od drzwi i nauczycielka nie mogła otworzyć drzwi przez jedną godzinę, bawiliśmy się też w MMA biliśmy się w takim małym korytarzu, taki grubasek złapał takiego małego ziomka i rzucił nim o ziemie ;DDD mój kolega ostatnio wyskoczył przez okno nauczycielka pisała coś na tablicy jeszcze zdążył wrócić i nic nie zauważyła, gdzieś był filmik na youtube ; D
  • Do góry
    • 0

#63 Matee — 129 23/02/2013 - 12:53

Matee
  • Gracz
pojawiłem się w szkole
  • Do góry
    • 0

#64 Deusex — 27 24/02/2013 - 23:32

Deusex
  • Gracz
Ja to tak dużo raczej nie odwalam, mogę co najwyżej powiedzieć o swoich braciach jeden chciał rzucić kamieniem w kumpla ale przez przypadek trafił w nauczycielkę i go prawie ze szkoły wywalili xD a drugi na w-f'ie z kolegami łapali się pastucha jak biegali xD raz idioci złapali się tak wszyscy za ręce i zatoczyli takie koło, nie mogli się oderwać, a ich cały czas prąd na(cenzura)iał dopiero pani pociągnęła za jednego z nich i się oderwali xD
  • Do góry
    • 0

#65 Kondzioo — 76 25/02/2013 - 07:25

Kondzioo
  • Gracz
W szkole nie ma śmiesznych wypadków-Jedynie przypał :ilied:
  • Do góry
    • 0

#66 qLop — 9 28/02/2013 - 21:58

qLop
  • Gracz
Koleś nasrał w szkole do mydelniczki w łazience, a potem do kosza na korytarzu pod kamerą. Inny odpalił szlugę i szedł przez korytarz osłanianym przez 10 typa w kółeczku. Ostatnio jeszcze robiliśmy w szkole harlemshejka i tańczyliśmy na przerwie taniec belgijski. A ogólnie, to mówimy do katechetki per 'profesor' i na każdej lekcji śpiewamy 'sto lat' i inne przyśpiewki weselne.
  • Do góry
    • 1

#67 czlowiekmajor — 74 02/03/2013 - 20:39

czlowiekmajor
  • Gracz
Pamiętam... Mój kolega w piątej klasie nalał do umywalki, dawali mu po dyszce, potem był przypał. Kiedyś my uciekali z akademii czy jak tam się to nazywa, w kiblu przez dwie godziny siedzieliśmy. Kozaczenie do bibliotekarki to u nas normalka najczęściej lecą przekleństwa (przy niej) oraz teksty typu "Wiem gdzie mieszkasz! Znajdę i zabije!" W trzeciej klasie (podstawowej) sciągnołem spodnie koledze który gadał z jakąś babką dziewczyna wiedziała o wszystkim. Ale on nie. Szybko spieprzyłem. Na wycieczce dwu - dniowej spaliśmy z piętnastoma kolegami w jednym pokoju, wyszło na to że ja z pięcioma szedłem do kibla, a reszta na łóżku, otwartej szafie albo podłodze. Piękne czasy. Wziąłem z domu kilka czerwonych pisaków, markerów, poczym wbiłem z kilkoma kolegami do kibla i pisaliśmy znaki dotyczące przynależności do Bloods, na ścianach, kiblach. Oraz zrobiłem se napis "MAKAVELI" Do teraz to jest, od początku roku to dzieło je.

Powód edycji?: Przypomniałem sobie jeszcze coś fajnego.

Użytkownik TheWesol89 edytował ten post 02/03/2013 - 20:59

• Do góry
    • 0

#68 vedkonner zwiedza swiat — 560 03/03/2013 - 13:15

vedkonner zwiedza swiat
  • Gracz
Dwa lata temu znalazłem ciała martwych ministrantów w kantorku klasy religijnej, prawdopodobnie w chwili śmierci pucowali maczugę organiście.
  • Do góry
    • 1

#69 Poker Fejs — 178 03/03/2013 - 15:37

Poker Fejs
  • Gracz
Dostałem z dojczera na semestr 5, a z polskiego 4. Lubie. Gdy. Jest. Sucho.
Tak poza tym to się uczę, ale w większości tego czasu się o(cenzura)am.

Użytkownik HackeR edytował ten post 03/03/2013 - 15:38

• Do góry
    • 0

#70 Black00 — 255 03/03/2013 - 19:25

Black00
  • Gracz
1. Kolega rzucił we mnie jakimś papierkiem, odrzuciłem, w tym czasie, do klasy wchodził kolega który się spóźnił i przewrócił krzesło. Nauczyciel wysłał nas do pedagoga, z powodem "Jeden rzuca papierkami po klasie a drugi RZUCA MEBLAMI po klasie".
2. Kopałem kolege, on się odwraca i "s(cenzura)aj". Powtarza się to 3 razy. Za 3 razem ktoś z tyłu woła ''proszę do mnie", kolega mówi "s(cenzura)aj" do ''tego kogoś'' a to była nauczycielka, nie wiedział że to ona, bo jest niska i ma ok 20 lat, a tam biegły dziewczyny.
3. Gram na telefonie, kolega do mnie '[imię] nie graj na telefonie". On po 20 min je, a ja do niego "[imię] smacznego !". Nauczyciel mówi żebym przyszedł z rodzicami na next lekcje ( to była 1 gimn ). Po chwili ten kolega rysuje coś, podchodzi do niego nauczyciel z fonem i mówi, "[imię] co ty robisz ?!", kolega na niego patrzy, nauczyciel robi zdjęcia. 2 dni potem było na fejsie.
  • Do góry
    • 0

#71 czlowiekmajor — 74 15/03/2013 - 11:16

czlowiekmajor
  • Gracz
Pewnego dnia siedzę sobię z ziomkami na parapecie, każdy praktycznie telefonu wtedy używał. Podbija do mnie kolega i mówi że babka idzie, wszyscy schowali oprócz mnie, podbija do mnie, i mówi,
-Proszę oddać telefon.
A ja wmawiam jej:
-Ja się nie boję, jestem gangsterem!
Po tych słowach oddałem jej telefon, gdyż miałem z nią lekcję. Poszła tam chyba do kibla, ale nie ważne. Podbiłem do biurka, za(cenzura)łem telefon i po sprawie.

Teraz inna sytułacja, praktycznie związana z telefone. Ale nie samym telefonem, dokładniej kaburą od niego, a o to cała historia:
Pewnego dnia postanowiłem nie zabierać telefonu do szkoły ((Że co!?)), tak postanowiłem go nie brać. Ale dla beki zabrałem kaburę od niego, na lekcji wyciąga owy przedmiot, i udaje że coś robie na moim "Telefonie", podbija do mnie nauczycielka i mówi proszę oddać. A ja oddaje a ona na to. Proszę oddać telefon. Ja mówie jej że nie mam, oddała mi, mogę to opisać jednym słowem.
BEKA ^^
  • Do góry
    • 0

#72 unknown guy — 458 15/03/2013 - 20:10

unknown guy
  • Gracz
"Na czyjeś hasło granat wszedł pod stół"
Gimbaza lubi się bawić w granaty. :D
  • Do góry
    • 0

#73 FruGo2013 — 1 16/03/2013 - 12:45

FruGo2013
  • Gracz
xD
  • Do góry
    • 0

#74 ArteX98 — 45 16/03/2013 - 12:50

ArteX98
  • Gracz
Mój kolega zjadł krede na lekcji
  • Do góry
    • 0

#75 kutabol — 1286 16/03/2013 - 19:50

kutabol
  • Gracz
Uwaga:

"Rzuca kolegą o ściany, podłogę,SUFIT." :yuno:
  • Do góry
    • 0

#76 WINTRY — 84 08/04/2013 - 17:26

WINTRY
  • Gracz
W drugiej klasie gimnazjum było tak, że cała klasa ogólnie sypała łaciną podwórkową, rozmawiała, a ja już miałem jakieś dwie uwagi za rozmowę - po prostu mnie nauczycielka nie lubiła...No dobra, kolega z ławki obok 3 razy pod rząd klnął to co tam - uciszyła się klasa na chwile - to ja już nie mogłem wytrzymać i na cały głos "urwa mać"...Uwaga z wulgarne słownictwo, coś tam się kłóciłem, ale ona coś tam gadała, że wie co miałem na myśli...Potem jeszcze było, że puszczali muzyke - dalej nic..To ja puściłem "Osama i tak cie za(cenzura)i" - kolejna uwaga za telefon...Ze względu, że mnie również wychowawczyni nie lubiła za każdą uwagę dodała mi maksymalną ilość ujemnych.
  • Do góry
    • 0

#77 wlatca — 118 08/04/2013 - 18:17

wlatca
  • Gracz

W drugiej klasie gimnazjum było tak, że cała klasa ogólnie sypała łaciną podwórkową, rozmawiała, a ja już miałem jakieś dwie uwagi za rozmowę - po prostu mnie nauczycielka nie lubiła...No dobra, kolega z ławki obok 3 razy pod rząd klnął to co tam - uciszyła się klasa na chwile - to ja już nie mogłem wytrzymać i na cały głos "urwa mać"...Uwaga z wulgarne słownictwo, coś tam się kłóciłem, ale ona coś tam gadała, że wie co miałem na myśli...Potem jeszcze było, że puszczali muzyke - dalej nic..To ja puściłem "Osama i tak cie za(cenzura)i" - kolejna uwaga za telefon...Ze względu, że mnie również wychowawczyni nie lubiła za każdą uwagę dodała mi maksymalną ilość ujemnych.

Rzecznik praw dziecka, idź do niego, może ci pomoże.
  • Do góry
    • 0

#78 WINTRY — 84 08/04/2013 - 18:37

WINTRY
  • Gracz

Rzecznik praw dziecka, idź do niego, może ci pomoże.

Wybacz, chodzę teraz do szkoły w innym mieście i to nie z powodów tej szkoły czy coś, po prostu całkowita przeprowadzka.
Zresztą - ja tutaj się opisuje wszystko na wolno, więc nie potrzebuje pomocy.
  • Do góry
    • 0

#79 wlatca — 118 08/04/2013 - 18:39

wlatca
  • Gracz

Wybacz, chodzę teraz do szkoły w innym mieście i to nie z powodów tej szkoły czy coś, po prostu całkowita przeprowadzka.
Zresztą - ja tutaj się opisuje wszystko na wolno, więc nie potrzebuje pomocy.

Luz.
  • Do góry
    • 0

#80 pepciu — 1075 08/04/2013 - 21:15

pepciu
  • Gracz

"Na czyjeś hasło granat wszedł pod stół"
Gimbaza lubi się bawić w granaty. :D

teraz bardziej w kebaby, z plecaków.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: kabaret., śmieszne, żal, dupe, ściska