trochę długie, ale cóż. pozdrówki nara.
http://www.youtube.com/watch?v=Oj-dwafBFlc&feature=youtu.be
Credits:
-Basketballer
Użytkownik Rysiekpost edytował ten post 26/11/2012 - 11:57

Popularny
trochę długie, ale cóż. pozdrówki nara.
http://www.youtube.com/watch?v=Oj-dwafBFlc&feature=youtu.be
Credits:
-Basketballer
Użytkownik Rysiekpost edytował ten post 26/11/2012 - 11:57
no, hehe.pięknie, omarion turner /q, hehe
dostał w morde.2:02 - ale zajawka czad.
kto, zaraz go okopiemy.wy to ci z 17st? jeden od was w chuj dmi
eh, u nas nikt nie ma teca. ;/nie wiem, z teca na(cenzura)ial pod ganton gym, potem dostal blokade broni
co masz na myśli?Na końcu beka z akcji. XD
Przejechaliście gościa a potem drive-by na niego, zsiadasz napie****** w gościa jeszcze ile wlezie a on nie wie co się dzieję.co masz na myśli?
nikt od nas nie ma teca - może chodzi o brims.nie wiem, z teca na(cenzura)ial pod ganton gym, potem dostal blokade broni
przebił mi opone, przez to wynikł ten drift w niego a rysiek późno się obudził z db.Przejechaliście gościa a potem drive-by na niego, zsiadasz napie****** w gościa jeszcze ile wlezie a on nie wie co się dzieję.
Rysiek śpi, a ty nie umiesz jeździćnikt od nas nie ma teca - może chodzi o brims.
przebił mi opone, przez to wynikł ten drift w niego a rysiek późno się obudził z db.
specjalnie przejechałem frajera do bw chujaRysiek śpi, a ty nie umiesz jeździć
ale Ty wulgarny, dobrze, że nikt nie widzi na tej czcionce!specjalnie przejechałem frajera do bw chuja
1. przestrzelił oponę, dlatego dostał kołem w ryj.Przejechaliście gościa a potem drive-by na niego, zsiadasz napie****** w gościa jeszcze ile wlezie a on nie wie co się dzieję.
Użytkownik Rysiekpost edytował ten post 27/11/2012 - 16:19
ja nie chciałem Cię hejcić, tylko beka z tego jak to wyglądało. boże, pożal się.1. przestrzelił oponę, dlatego dostał kołem w ryj.
2. oszo zsiadł i tylko celował, nie strzelał.
3. okej, najpierw dać mu zobaczyć kto w niego strzela, z jakiego rodzaju broni, w jakim miejscu jest, tak?
zastanów się sto razy, zanim cokolwiek napiszesz ziomek - bo sam chyba nie wiesz co chciałeś napisać.
wyszło jak wyszło, nie widzę powodu do śmiechu.ja nie chciałem Cię hejcić, tylko beka z tego jak to wyglądało. boże, pożal się.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych