serial fajny, ale już te ostatnie sezony to wg mnie zostały tylko dla fanów serii - mierna fabuła
Właśnie że 7 sezon robi się coraz ciekawszy.
serial fajny, ale już te ostatnie sezony to wg mnie zostały tylko dla fanów serii - mierna fabuła
Właśnie że 7 sezon robi się coraz ciekawszy.
serial k0zak
Ja to tam ogladalem od poczatku wszystkie serie
W końcu się człowiek doczekał i za tydzień w poniedziałek 13.02 będzie odcinek nr 9
Oj tak, końcówka 8 odcinka rewelacyjna, ale nie będę mówił sceny, bo być może nie wszyscy widzieli
8 odc. taki wspaniały

Popularny
Coś fajnego, można fajnie spędzić czas oglądając wszystkie odcinki.
Użytkownik Negan edytował ten post 11/02/2017 - 13:19
Gryty
Ja dopiero zaczynam z tym serialem przygodę.. Mam nadzieję, że będzie dobrze
polecam
Do serialiku polecam również gry z tej serii na pozór wyglądają banalnie, jednak fabuła wciąga niesamowicie.
Do serialiku polecam również gry z tej serii na pozór wyglądają banalnie, jednak fabuła wciąga niesamowicie.
Giereczka smutna bardzo, jesli masz na mysli to co ja.
The Walking Dead nosTEAM obecnie gram w tą część
No ten ostatni odcinek sezonu, to najlepszy ze wszystkich. Gdyby nie wejście Ezekiela to Carl by oberwał pałką w łeb
No ten ostatni odcinek sezonu, to najlepszy ze wszystkich. Gdyby nie wejście Ezekiela to Carl by oberwał pałką w łeb
Finał sezonu nawet dobry, tylko Sashy szkoda.
Jeszcze trochę do 22 października i będzie
https://www.youtube.com/watch?v=zljB0ScC3Mw

Popularny
oglądajcie w międzyczasie fear the walking dead, dobry spin off
Najnowszy sezon zapowiada się całkiem nieźle, soon...

Popularny
No, jeszcze niespełna półtora miesiąca i można oglądać.
Użytkownik Negan edytował ten post 05/09/2017 - 19:01
Pierwszy odcinek taki sobie ogólnie, bez porywu, choć napad na Negana nawet dość ciekawy.
Użytkownik Salatar edytował ten post 23/10/2017 - 15:09
Mi się bardzo podobał pierwszy odcinek 8 sezonu. Podobał mi się na tyle, że czekam z niecierpliwością na 2 odcinek.
Ktos ma pomysl gdzie obejrzec w koncu nowy odcinek?
Pierwszy odcinek 8 sezonu był dość mierny. Grupa Ricków podjechała sobie pod Sanktuarium i urządziła sobie pogawędke z Neganem zamiast go odstrzelić gdy mieli okazję. Dodatkowo nikt w niego nie trafił gdy wszyscy otworzyli ogień.
Drugi odcinek był o wiele lepszy od pierwszego i przyjemnie mi się go oglądało.
To masz racje, ta scena w której Negan wyszedł, była bez sensu. Rick to były policjant, rozwalający zombie od kilku sezonów i nie trafił w Negana, ale poza tą screną, odcinek mi się bardzo podobał. Póki co zapowiada się sezon lepszy od 7, ale co przyniosą kolejne odcinki to zobaczymy już w najbliższy poniedziałek.
Nawet fajny odcinek kończący połowę sezonu. Negan zrobił odwet, Carl został użarty. Ogólnie lipa bo trzeba czekać do 18 lutego teraz.
W tym cały kunszt i urok. Jeśli mowa o produkcji Telltale Games.
Serial oglądam i będę oglądał do końca. Zacząłem oglądać od pierwszego sezonu i nie zamierzam w najbliższym czasie zakończyć oglądać. Swoją drogą - dzisiejszy odcinek sztos, niestety stało się to co miało stać, no ale nie daje spoilera bo pewnie jeszcze ktoś nie oglądał bądź będzie dopiero oglądał.
Użytkownik Neguś edytował ten post 11/12/2017 - 23:40
Czemu nie Braking bad?
[w='Offtopic']
Jak komus sie tam nie podoba to zawsze moze sobie obejrzec pierwsza milosc albo na wspolnej. Nikt wam nie kaze tego ogladac.
Bawią mnie takie posty, jak twój. "To po co oglądasz skoro ci się nie podoba" "To idź obejrz sobie coś innego a nie hejtujesz" Drogi człowieku, serial ten oglądam już od pierwszego odcinka. Dwa pierwsze sezony były robione przez Franka Darabonta, który jest odpowiedzialny za "Skazani na Shawshank" oraz "Zielona Mila". Sezon pierwszy oraz drugi oglądało mi się wyśmienicie, ponieważ Darabont był perfekcjonistą - ekipie TWD bardzo trudno z nim się pracowało ponieważ wszystko musiało być dopięte na ostatni guzik, ale właśnie dlatego TWD było dla mnie bardzo dobrym serialem. Niestety AMC cięło koszty i znacznie ograniczało Darabonta w tym co robił, dlatego zresztą prawie cały sezon drugi odbywał się na farmie. Po jakimś czasie Darabont został zwolniony, bo nie zgodził się na to, aby sezon był skrócony do dziesięciu odcinków (lub do podobnej liczby). Stanowisko showrunnera przejął Scott Gimple który zaczął zamieniać TWD w coraz to większe bagno, co było zauważalne już od sezonu czwartego. Oczywiście ludziom którzy lubią widzieć na ekranie tylko "pif paf" to nie przeszkadzało (zakładam że jesteś właśnie taką osobą, albo nie masz zielonego pojęcia o serialu), ale wszystko poza tym zaczynało leżeć i kwiczeć. Obecnie mamy za sobą połowę ósmego sezonu, właśnie w tym okresie Gimple wspiął się na szczyt swoich "możliwości", ponieważ TWD zaliczyło przez tą połowę sezonu najgorsze wyniki oglądalności, jakie kiedykolwiek zanotowano. Odpowiem więc w końcu na twoje pytanie. Otóż oglądam serial dalej, ze względu na sentyment, oraz dlatego, że chcę wiedzieć jak to potoczy się dalej i czy TWD da radę podnieść się z kolan, lub czy też zostanie totalnie pogrzebane. Twoim tokiem myślenia osoby które negatywnie wypowiadają się na temat serialu - nie powinny go oglądać. Rozumiem że jeśli nie pluję tęczą na temat odcinków, oraz nie mówię jaki ten serial jest cudowny, to nie powinienem go oglądać- bo nie mogę. Oszczędź sobie następnym razem takich głupich postów, bo ani nie wnosisz nic ciekawego do tematu, ani nie jest to już nawet zabawne.
Użytkownik Neguś edytował ten post 13/12/2017 - 15:35
Widze, ze jestes powaznym i groznym zawodnikiem. Prawdziwy don juan, na podobienstwo moderatora forumowego. Tak oplules klawiature, ze az palce ci sie omsknely z taka iloscia wypocin. Nie jestem maniakiem TWD. Ogladam sobie od 2-3 lat ten serial i ciesze sie kazdym odcinkiem, ktory sobie obejrze. Nigdy mnie kulisy serialu nie interesowaly. Nie chcialem przez to inaczej spojrzec czy psuc sobie wizerunku bohaterow. Jak mam ochote na kino akcji to nie mam problemu, zeby w sieci obejrzec sobie film. Powiem ci w sumie nawet, ze powiedziales mi pare ciekawostek za co szczeeerze dziekuje
a wczesniejszy post kieruje do widzow (nie do ciebie, bo fajnie mi sie czytalo twoje ciekawostki w czasie trwania tematu), ktorzy pomimo tego, ze ogladaja serial, a paradoksalnie wypisuja, ze jest beznadziejny. Jedno zaprzecza drugiemu. To po co marnowac czas i samemu sie oszukiwac? Chyba zle odebrales moja mysl. Nie chce mi sie kasowac na dlugosc reply. Z gory dodam, ze to nie ja minusowalem i wolalem o moderatora.
W takim razie przepraszam za małe nieporozumienie. Co do przyszłych odcinków - mały spoiler na temat tego co się stanie z Neganem, oraz kilka innych spoilerów:
Użytkownik Neguś edytował ten post 15/12/2017 - 16:28
Uuu... a jaki jest motyw klotni negana z szymonem?
Tego dokładnie nie wiem, ale myślę że coś związanego z władzą. Pewnie twórcy chcą "wybielić" Negana aby potem
Użytkownik Neguś edytował ten post 16/12/2017 - 19:23
Hyde Park →
Luźne szelki →
YouTubeNapisany przez Sebson , 22/02/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Grafika →
Obrazy z serialu Sons of AnarchyNapisany przez playboi tosti, 30/04/2017 |
|
|