Kinoman.tv, seansik - ja tam oglądam i na tych dwóch bardzo szybko wychodzą napisy.
Dzięki lajk leci
Kinoman.tv, seansik - ja tam oglądam i na tych dwóch bardzo szybko wychodzą napisy.
Rick się ogolił, pierwszy sezon się przypomniał.
Wiecie gdzie znajdę 5 sezon TWD ?
Polecam cda.pl
- filmy nie buferują się co kilka minut
- możliwość oglądania w HD

Popularny
strefawalkingdead.pl
Użytkownik Beniu007 edytował ten post 03/03/2015 - 19:30
strefawalkingdead.pl
Polecam cda.pl
- filmy nie buferują się co kilka minut
- możliwość oglądania w HD
Ja też byłam w szoku, że się ogolił. Ale ci ludzie wydają mi się jacyś podejrzani, te zabawy z zombiakami jakieś lewe, coś tam chyba z psychą im siadło.
Odcinek 13 jak najbardziej spoko, ciekaw jestem co będzie dalej. Rickowi chyba spodobała się ta blondyna
Odcinek 13 jak najbardziej spoko, ciekaw jestem co będzie dalej. Rickowi chyba spodobała się ta blondyna
Nie tylko jemu XD
Odcinek trochę nudny ale bywa i tak.
Nie tylko jemu XD
Odcinek trochę nudny ale bywa i tak.
A no racja
Mnie się tam odcinek podobał.
No wreszcie jakieś ciekawsze odcinki ^^.
Teraz się to rozkręca. Jestem ciekaw jak to wszystko się potoczy. W sensie jak zekranizują komiks.
Albo mi się zdaję albo Daryl zmajstruje sobie motocykl. Aczkolwiek w ostatnim odcinku 5 sezonu ma wpaść w jakieś tarapaty.
Jakoś ostatnimi odcinkami przestałem lubić Daryla. Mimo to w odcinku tydzień temu niezłą akcję zrobił, a Glenn dobry unik. ;p
Tylko ja nie zrozumiałem sensu ostatnich minut odcinka?
Użytkownik Jimmie edytował ten post 10/03/2015 - 19:48
Mnie odcinek nie podszedł, za mało akcji
Dżihad by się tam przydał, nie?
Jak dla mnie odcinek jest w porządku. Dla tych co lubią akcję niech poczekają, za kilka/kilkanaście odcinków będzie niezła rzeź.
Dżihad by się tam przydał, nie?
Jak dla mnie odcinek jest w porządku. Dla tych co lubią akcję niech poczekają, za kilka/kilkanaście odcinków będzie niezła rzeź.
czekom, czekom <3
Nie wiem jak to zrobią w serialu, ale w komiksie była niezła rzeź.
TWD czekanko na nowe odcinki :whistle:
Już jest nowy odcineczek z napisami na stronkach <3 Tylko oglądać.
No to żeby nie spoilerować to powiem, że ten odcinek był genialny bo dużo się działo a zarazem smutny.
No to żeby nie spoilerować to powiem, że ten odcinek był genialny bo dużo się działo a zarazem smutny.
CichajSuper odcinek, bo te ostatnie polegały głównie na chodzeniu po ulicy.
Użytkownik ExtremeMan edytował ten post 16/03/2015 - 23:00
Dzisiejszy odcinek wbił mnie w fotel. Najbardziej podbił mnie moment, w którym Gabriel okazał się snitchem. Wiedziałem, że ten bohater jest dziwny, ale takie słowa po tym jak wielokrotnie uratowali mu tyłek to trochę chamstwo. Śmierć Noah taka niespodziewana. Myślałem, że pożyje trochę dłużej. Jestem ciekawy jak potoczą się sprawy z tym lekarzem, który znęca się nad własną rodziną i gościem, który przyczynił się do śmierci Noah.
@edit; No i ta nagła przemiana Eugene'a trochę przekombinowana.
Ale dziwna się Carol ostatnio zrobiła :/ nie podoba mi się - co do odcinka, taki sobie, trochę akcji było, trochę smutku, ale jakoś nie przekonują mnie ostatnie odcinki.
Ona celowo podchodziła tak tego chłopaka
Użytkownik Oezu edytował ten post 16/03/2015 - 23:04
wiadomix było że coś z tym księżulkiem jest nie tak. Znając życie lekarz dostanie porządny w(cenzura), jak Eddie.
Eddie nie dostał od Ricka.
Nie napisałem że dostał od Ricka nigdzie.
Tak wywnioskowałem z kontekstu zdania. Whatever. Ja w każdym razie mam wrażenie, że słowa Gabriela + to, co zrobi Rick przyniosą nieoczekiwane skutki.
Jeszcze 2 odcinki. A ostatni będzie 90-minutowy. Ale pół roku na kolejny sezon to masakra będzie czekać.
No to akurat daje radę, bo niektóre to naprawdę denne.
Jeszcze 2 odcinki. A ostatni będzie 90-minutowy. Ale pół roku na kolejny sezon to masakra będzie czekać.
Męczy mnie to czekanie na kolejne sezony. Czekam na odcinek bo nie chciało mi się z napisami oglądać.
Czekam odcinki, ale te pół roku na sezon nie daje mi spokoju. ;_; Odcinek fajny, nie za dużo akcji i nie za mało.
Męczy mnie to czekanie na kolejne sezony. Czekam na odcinek bo nie chciało mi się z napisami oglądać.
Bardzo dobrze, że TWD się teraz kończy bo zaczyna się nowy sezon GoT, więc będzie cyzm zająć oczy ^^.
Bardzo dobrze, że TWD się teraz kończy bo zaczyna się nowy sezon GoT, więc będzie cyzm zająć oczy ^^.
A kto powiedział, że The Walking Dead się kończy? Jak oni mają już w planach 6 sezon
A kto powiedział, że The Walking Dead się kończy? Jak oni mają już w planach 6 sezon
Użytkownik ExtremeMan edytował ten post 23/03/2015 - 21:59
Oglądam to długo, jestem zakochany w tym serialu, nie ma co, tylko czekać na nowe odcinki
Nie ma co, ojczulek ma przekichane teraz
Nie ma co, ojczulek ma przekichane teraz
Wątpię, że wszyscy się od niego odwrócą. W końcu była szansa na jakąś zmianę, a tu akcja Michonne na koniec i szkoda gadać.
Kocham ten serial, uwielbiam klimaty postapokaliptyczne.
Użytkownik Strong edytował ten post 24/03/2015 - 22:21
Muszę przyznać że koniec 15 odcinka zwalił mnie z nóg, czarnulce chyba siadło na mózg.
Ten Nicholas cały czas stanowi zagrożenie, a Glenn oszczędzając go zrobił jakąś głupotę. Myślałem, że po wszystkim co grupa przeszła ze złymi ludźmi, takiego Nicholasa zabiją bez wahania za to co zrobił.
Ta, Nicholas stanowi zagrożenie, lecz nie zabiją, bo trzymają się Siebie, a mi się wydaję, że Rick będzie chciał zdobyć władzę w Aleksandrii, więc i tak do tego dojdzie, a już jest po Pete'm.
Hyde Park →
Luźne szelki →
YouTubeNapisany przez Sebson , 22/02/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Grafika →
Obrazy z serialu Sons of AnarchyNapisany przez playboi tosti, 30/04/2017 |
|
|
||