Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Karotex

karotex oszustwo

• Zamknięty Temat jest zamknięty
25 odpowiedzi w tym temacie

#1 Strip 250 16/10/2012 - 19:18

Strip
  • Gracz

*
Popularny

Imię i nazwisko oskarżonego: Karotex
Imię i nazwisko oskarżającego: Strip
Opis sytuacji: Kupiłem budynek pod biznes wczoraj około godziny 21 oraz dziś koło 12 panel pod biznes. Potrzebowałem osoby, która wykona klimatyczny interior dla warsztatu. Zgłosił się Pan http://net4game.com/user/85607-blake/ ale miał jakieś problemy z usunięciem obiektów, więc polecił mi innego http://net4game.com/.../24722-karotex/ podając mi jego skype. Cóż myślałem, że wszystko dobrze - zaczął coś tam usuwać, później jak jeździłem na paczkach napisał czy nie dam mu Tahomy na minutę aby nabił sobie GS'y. Pomyślałem, czemu nie - pomogę chłopakowi. Później wymusił crasha i nie pojawiał się w grze, wszystko powiedziałem dla GM Movmenta, który od razu zareagował w tej sprawie. Gadaliśmy na skype i dodaliśmy Pana Karotexa, który wypierał się wszystkiego począwszy od tego, że coś zabrał, a później zaczął mówić nam, że tak naprawdę nas oszukał i nic mu nie udowodnimy bo nie mamy ss'ów (głosow mam nagranie). Na dodatek zabrał gotówkę z konta biznesowego. Wiem, że budynku nie odzyskam, ale niech sprawiedliwości stanie się zadość. Potem przelanie domu i majątku na inna postać i sprzedaż. http://net4game.com/...-i-95-obiektow/
Screen: (obowiązkowe)
Spoiler

Proponowana kara: Dożywotnia banicja.

Użytkownik Strip edytował ten post 17/10/2012 - 09:35

• Do góry
    • 5

#2 iPaweł 6908 17/10/2012 - 08:47

iPaweł
  • Gracz

*
Popularny

Powiadom go o skardze. Oczywiście, jeśli się to potwierdzi - zostanie zbanowany w grze i na forum za uparte bycie oszustem i naciągaczem (nazwałbym to inaczej, ale kolorek zabrania :whistle: )

Czekamy na jego wypowiedź!
  • Do góry
    • 8

#3 Strip 250 17/10/2012 - 09:35

Strip
  • Gracz
"Użytkownik Karotex nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomośc."

Użytkownik Strip edytował ten post 17/10/2012 - 09:35

• Do góry
    • 0

#4 iPaweł 6908 17/10/2012 - 11:20

iPaweł
  • Gracz

*
Popularny

Ma pełną skrzynkę, no cóż - jego strata. Poczekam do 18.00. Potem wydam werdykt. :)
  • Do góry
    • 6

#5 Karotex 888 17/10/2012 - 11:38

Karotex
  • Gracz

Ma pełną skrzynkę, no cóż - jego strata. Poczekam do 18.00. Potem wydam werdykt. :)

Jak tak bardzo chcesz to mnie zbanuj, przecież ja nie będę płakał ;) Tyle, że nie ma tam żadnego dowodu, że za(cenzura)łem mu biznes. 1K wypłaciłem co do biznesu zero dowodów, więc wybaczcie ;)
  • Do góry
    • 0

#6 iPaweł 6908 17/10/2012 - 11:41

iPaweł
  • Gracz

Jak tak bardzo chcesz to mnie zbanuj, przecież ja nie będę płakał ;) Tyle, że nie ma tam żadnego dowodu, że za(cenzura)łem mu biznes. 1K wypłaciłem co do biznesu zero dowodów, więc wybaczcie ;)

Poczekam, aż jakiś admin pojawi się na skype. Sprawdzi w logach kto odpisał i gotowe. :)
  • Do góry
    • 2

#7 Karotex 888 17/10/2012 - 11:42

Karotex
  • Gracz

Poczekam do powrotu jakiegoś admina ze szkoły. Sprawdzi w logach kto odpisał i gotowe. :)

Poczekam do powrotu jakiegoś admina ze szkoły. Sprawdzi w logach kto odpisał i gotowe. :)

No i bardzo ładnie o to mi chodziło ;) Jak chcesz to możesz jakieś tam blokady walić, bo i tak nie gram za często, a jak coś to zawsze można apelować ; )

Użytkownik Karotex edytował ten post 17/10/2012 - 11:43

• Do góry
    • 0

#8 Hanter 762 17/10/2012 - 11:59

Hanter
  • Gracz
@Up sprawdzcie mu logi, bo ma w ch... multikont. ;)
  • Do góry
    • 0

#9 Strip 250 17/10/2012 - 12:00

Strip
  • Gracz

No i bardzo ładnie o to mi chodziło ;) Jak chcesz to możesz jakieś tam blokady walić, bo i tak nie gram za często, a jak coś to zawsze można apelować ; )

Nie dość, że wypłaciłeś moją kase z konta mojej grupy. To zabrałeś budynek i pojazd. Dla mnie to jest czyste złodziejstwo, nie ważne czy to w grze czy w życiu prawdziwym. Można to porównać do zabrania cukierka dla małego dziecka, który zbierał na tego cukierka bardzo długo, a ktoś mu od tak go zabrał.

Użytkownik Strip edytował ten post 17/10/2012 - 12:08

• Do góry
    • 0

#10 Karotex 888 17/10/2012 - 12:08

Karotex
  • Gracz

Nie dość, że wypłaciłeś moją kase z konta mojej grupy. To zabrałeś budynek i pojazd. Dla mnie to jest czyste złodziejstwo, nie ważne czy to w grze czy w życiu prawdziwym. Można to porównać do zabrania cukierka dla małego dziecka, który zbierał na coś bardzo długo, a ktoś mu od tak coś zabrał.

Nie dość, że wypłaciłeś moją kase z konta mojej grupy. To zabrałeś budynek i pojazd. Dla mnie to jest czyste złodziejstwo, nie ważne czy to w grze czy w życiu prawdziwym. Można to porównać do zabrania cukierka dla małego dziecka, który zbierał na coś bardzo długo, a ktoś mu od tak coś zabrał.

Idź na policje jak tam bardzo chcesz, e money roz(cenzura)a Wam głowy. Sprawdzajcie IP i banujcie to co jest zarejestrowane z tego samego IP co te konto.
  • Do góry
    • 0

#11 CranK22 668 17/10/2012 - 12:31

CranK22
  • Gracz

*
Popularny

Karotex, swoim zachowaniem pokazujesz jakim jestes frajerem i s(cenzura)ysynem(sory za obrazę, ale inaczej go nie mozna nazwać)okradajac innego gracza i bezczelnie smiejesz mu sie w twarz. Zwykle zero życiowe nawet jeśli okradles go przez grę, ja osobiscie nawet największego wroga bym nie okradł.
  • Do góry
    • 8

#12 Karotex 888 17/10/2012 - 12:35

Karotex
  • Gracz

Karotex, swoim zachowaniem pokazujesz jakim jestes frajerem i s(cenzura)ysynem(sory za obrazę, ale inaczej go nie mozna nazwać)okradajac innego gracza i bezczelnie smiejesz mu sie w twarz. Zwykle zero życiowe nawet jeśli okradles go przez grę, ja osobiscie nawet największego wroga bym nie okradł.

Pogadałeś sobie? Masz jakiś dowód, że zabrałem mu domek? Tak, więc japa synku ;) A jak jestem takim frajerem to powiedz mi to w oczy, a nie przez internet. Cwaniaczku.
  • Do góry
    • 0

#13 Caven 1585 17/10/2012 - 12:41

Caven
  • Gracz

*
Popularny

Wyczuwam banicje wszystkich MK mafiozy.

Pogadałeś sobie? Masz jakiś dowód, że zabrałem mu domek? Tak, więc japa synku ;) A jak jestem takim frajerem to powiedz mi to w oczy, a nie przez internet. Cwaniaczku.

A tu to już padłem na pysk. Chłopaczku 15-letni, zesrałbyś się spotkać z jakimkolwiek typem z tego forum czy też innego. Ta rzecz, jaką jest kabel od neta Cię chroni (przynajmniej tak myślisz). Pamiętam jak grałem swojego czasu w CS'a i takie dzieci jak Ty beczały, ryczały przez mikrofon jakie to są koksy. Rzygać się chce jak widzę takie posty "Ciekawe czy tu i tu byś mi tak powiedział" tak, nalałbym Ci na twarz gówniarzu, a Ty swoim piskliwym głosikiem wołałbyś staruszke do mikrofonu. Fail'a dałeś na mafiozie, elpolako i innych syfach to teraz global Blake odpowiada. Zaskocze Cię - szybciej Cię znajdą niż Twój mały móżdzek może pomieścić. Dziwie się jedynie Pawłowi, że widząc Twoje przyznanie się do winy nie zrobi ciach mach i po typie, ale może ma jakiś głębszy plan co do tego wszystkiego.

Użytkownik Caven edytował ten post 17/10/2012 - 12:53

• Do góry
    • 19

#14 Strip 250 17/10/2012 - 12:44

Strip
  • Gracz
Ty jesteś załosny bo jak doszło co do czego i mieliśmy gadać z Tobą na skype to nie chciałeś wypierając się, że nie masz mikrofonu. Potem zaś jak zacząłeś gadać, pokazałeś swoją rozmową jaki jesteś żałosny. Nie mam nic do powiedzenia, miałeś robić interior, a nie okradać. Ale było minęło.
  • Do góry
    • 0

#15 typiczny polak 204 17/10/2012 - 12:57

typiczny polak
  • Gracz
Ja nie wiem, czemu wy ciągle trzymacie tutaj Karotexa, zamiast go zbanować z jego setkami multikont tutaj - Pewnie tym powodem jest to, że on ciągle kupuje Goldy, z których Bartosz Misiek zarabia.
  • Do góry
    • 0

#16 exonix86 17/10/2012 - 12:58

exonix
  • Gracz

Jak tak bardzo chcesz to mnie zbanuj, przecież ja nie będę płakał

To już jest płacz, albo piszesz tak bo masz MK.

Użytkownik exonix edytował ten post 17/10/2012 - 13:01

• Do góry
    • 0

#17 Karotex 888 17/10/2012 - 13:03

Karotex
  • Gracz

Ja nie wiem, czemu wy ciągle trzymacie tutaj Karotexa, zamiast go zbanować z jego setkami multikont tutaj - Pewnie tym powodem jest to, że on ciągle kupuje Goldy, z których Bartosz Misiek zarabia.

Ja nie kupuje goldów, tylko robią to noobki, które myślą że dam im za to hajs IC xd.

A tu to już padłem na pysk. Chłopaczku 15-letni, zesrałbyś się spotkać z jakimkolwiek typem z tego forum czy też innego. Ta rzecz, jaką jest kabel od neta Cię chroni (przynajmniej tak myślisz). Pamiętam jak grałem swojego czasu w CS'a i takie dzieci jak Ty beczały, ryczały przez mikrofon jakie to są koksy. Rzygać się chce jak widzę takie posty "Ciekawe czy tu i tu byś mi tak powiedział" tak, nalałbym Ci na twarz gówniarzu, a Ty swoim piskliwym głosikiem wołałbyś staruszke do mikrofonu. Fail'a dałeś na mafiozie, elpolako i innych syfach to teraz global Blake odpowiada. Zaskocze Cię - szybciej Cię znajdą niż Twój mały móżdzek może pomieścić. Dziwie się jedynie Pawłowi, że widząc Twoje przyznanie się do winy nie zrobi ciach mach i po typie, ale może ma jakiś głębszy plan co do tego wszystkiego.

Synku, piskliwy głosik? Weź mnie nie do(cenzura)aj, a po drugie to Blake nie mam nic wspólnego, jak napisał jeden ze skargorozpatrywaczy, że konto nie jest powiązane i nic się między nimi nie zgadza. Nie znam tego ziomka i mam wy(cenzura)ne, czy będziecie hejtować go za mnie, czy nie. Tylko zrozum to, że ja już na serwerze mało grywam, a mam swoje zarobione dokładnie "133 k e-money" nic mi więcej nie potrzaba. Jak dostane bana to kiedyś tutaj wróce i będę miał hajs, dlatego mam wyrąbane w to co robie, bo robie to tylko dlatego, że ludzie mnie w(cenzura)iają przez to, że dochodzą, czy jestem mafiozą czy nie, tak w mnie chuj obchodzi czy Marcel robi sobie MK, czy nie, ale nasza społeczność lubi jak coś się dzieje, więc postanowiłem zebrać hajsu i ogarniczyć swoje granie, bynajmniej na jakiś czas.

Wybaczcie, ale hajs musi się zgadzać.

Mam dużo MK, ale akurat teraz nie gram ;) Więc zwisa mi to wszystko, szczerze mówiąc. Na razie dam sobie spokój.
  • Do góry
    • 0

#18 Caven 1585 17/10/2012 - 13:06

Caven
  • Gracz

Ja nie kupuje goldów, tylko robią to noobki, które myślą że dam im za to hajs IC xd. Synku, piskliwy głosik? Weź mnie nie do(cenzura)aj, a po drugie to Blake nie mam nic wspólnego, jak napisał jeden ze skargorozpatrywaczy, że konto nie jest powiązane i nic się między nimi nie zgadza. Nie znam tego ziomka i mam wy(cenzura)ne, czy będziecie hejtować go za mnie, czy nie. Tylko zrozum to, że ja już na serwerze mało grywam, a mam swoje zarobione dokładnie "133 k e-money" nic mi więcej nie potrzaba. Jak dostane bana to kiedyś tutaj wróce i będę miał hajs, dlatego mam wyrąbane w to co robie, bo robie to tylko dlatego, że ludzie mnie w(cenzura)iają przez to, że dochodzą, czy jestem mafiozą czy nie, tak w mnie chuj obchodzi czy Marcel robi sobie MK, czy nie, ale nasza społeczność lubi jak coś się dzieje, więc postanowiłem zebrać hajsu i ogarniczyć swoje granie, bynajmniej na jakiś czas.

Wybaczcie, ale hajs musi się zgadzać.

Mam dużo MK, ale akurat teraz nie gram ;) Więc zwisa mi to wszystko, szczerze mówiąc. Na razie dam sobie spokój.

Piskliwy, piskliwy. Gadałem z Tobą na skypie i ledwo coś bąkałeś. Dałbym Ci z góra 14-15 lat - siema.
  • Do góry
    • 0

#19 Karotex 888 17/10/2012 - 13:08

Karotex
  • Gracz

Piskliwy, piskliwy. Gadałem z Tobą na skypie i ledwo coś bąkałeś. Dałbym Ci z góra 14-15 lat - siema.

Haha, ledwo bąkałeś, nie oszukuj się chłopie. Ty masz głos ostry przyznam, ale nie przesadzaj, że ja mam piskliwy, bo tak nie jest :)
  • Do góry
    • 0

#20 movemento 690 17/10/2012 - 13:38

movemento
  • Gracz
Przyznał mi się na skype że już sprzedał, dopisuje się i otrzymałem ów dowody.;p
  • Do góry
    • 0

#21 Strip 250 17/10/2012 - 13:42

Strip
  • Gracz
Co z tego jak dostanie bana, a majątku i tak nie odzyskam.
  • Do góry
    • 0

#22 movemento 690 17/10/2012 - 13:45

movemento
  • Gracz
Również przelał sobie to na inne postacie, takie jak Liam Clark - udawał że jest kimś innym. :lol: Również nazwałbym go po swojemu, po chłopsku - kolorek zabrania i tego się trzeba trzymać. Równie dobrze Strip mógł sobie poświęcić czas na bardziej pożyteczne rzeczy niż grę w sampa. A Karotex pogrążony nudą i rozpaczą po usunięciu Gangu się zrobił bachorem który kradnie co popadnie. :whistle:
  • Do góry
    • 2

#23 Karotex 888 17/10/2012 - 13:48

Karotex
  • Gracz

Również przelał sobie to na inne postacie, takie jak Liam Clark - udawał że jest kimś innym. :lol: Również nazwałbym go po swojemu, po chłopsku - kolorek zabrania i tego się trzeba trzymać. Równie dobrze Strip mógł sobie poświęcić czas na bardziej pożyteczne rzeczy niż grę w sampa. A Karotex pogrążony nudą i rozpaczą po usunięciu Gangu się zrobił bachorem który kradnie co popadnie. :whistle:

Myślisz, że ja płakałem po usunięciu gangu? Popełniłem błąd, ale nigdy nad tym nie myślałem, bo to nie jest moje życia. Chociaż miałbym na pewno gdzie grać, bo teraz ani nie mam gdzie grać ani nie mam ochoty i trzepie hajs.
  • Do góry
    • 0

#24 ROUCY653 17/10/2012 - 13:51

ROUCY
  • Gracz

*
Popularny

Karotex to Blake, z takiej też rzeczy "Blake" postanowił podesłać ci skype "Karotex'a", ponieważ jakimś cudem obydwaj robią interiory. Potem Karotex przeleje pieniądze, czy tam budynek na Blake i na Karotexie mówi, że nie boi się bana, założę się, że mój tok myślenia jest prawidłowy z tą sytuacją.
  • Do góry
    • 4

#25 eseDlaCieBiePan22 17/10/2012 - 13:52

eseDlaCieBiePan
  • Gracz

Myślisz, że ja płakałem po usunięciu gangu? Popełniłem błąd, ale nigdy nad tym nie myślałem, bo to nie jest moje życia. Chociaż miałbym na pewno gdzie grać, bo teraz ani nie mam gdzie grać ani nie mam ochoty i trzepie hajs.

Jesteś śmieszny, mrs. mafiozo.

Sam przyznajesz się do błędu, coś tam pisałeś, że trzepiesz hajs na frajerach, myślących, że za GOLD'a dasz im kasę IC, co jest karalne, idoioto, bo inaczej Ciebie nazwać nie można. Tylko mi tam ze sfojo mafjo nie wjedź do domku, MAFIOZO.
  • Do góry
    • 0

#26 iPaweł 6908 17/10/2012 - 13:55

iPaweł
  • Gracz

*
Popularny

trzepie hajs.

Czas przeszły. Napiszę Ci coś na koniec, ale oszczędzę Ci czasu, byś nie marnował go wiele. To co zrobiłeś nie jest oszustwem. To zwykłe s(cenzura)ysyństwo i takich ludzi jak Ty będziemy eliminować ze społeczności. :)

Karotex - Ban IG i na forum. Szkodnik, noob.

Oczywiście sukcesywnie wynajdziemy z kolegami z ekipy wszystkie Twoje konta i wybanujemy.
  • Do góry
    • 64

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych