Ja nie wiem, czemu wy ciągle trzymacie tutaj Karotexa, zamiast go zbanować z jego setkami multikont tutaj - Pewnie tym powodem jest to, że on ciągle kupuje Goldy, z których Bartosz Misiek zarabia.
Ja nie wiem, czemu wy ciągle trzymacie tutaj Karotexa, zamiast go zbanować z jego setkami multikont tutaj - Pewnie tym powodem jest to, że on ciągle kupuje Goldy, z których Bartosz Misiek zarabia.
Ja nie kupuje goldów, tylko robią to noobki, które myślą że dam im za to hajs IC xd.
Wyczuwam banicje wszystkich MK mafiozy.
A tu to już padłem na pysk. Chłopaczku 15-letni, zesrałbyś się spotkać z jakimkolwiek typem z tego forum czy też innego. Ta rzecz, jaką jest kabel od neta Cię chroni (przynajmniej tak myślisz). Pamiętam jak grałem swojego czasu w CS'a i takie dzieci jak Ty beczały, ryczały przez mikrofon jakie to są koksy. Rzygać się chce jak widzę takie posty "Ciekawe czy tu i tu byś mi tak powiedział" tak, nalałbym Ci na twarz gówniarzu, a Ty swoim piskliwym głosikiem wołałbyś staruszke do mikrofonu. Fail'a dałeś na mafiozie, elpolako i innych syfach to teraz global Blake odpowiada. Zaskocze Cię - szybciej Cię znajdą niż Twój mały móżdzek może pomieścić. Dziwie się jedynie Pawłowi, że widząc Twoje przyznanie się do winy nie zrobi ciach mach i po typie, ale może ma jakiś głębszy plan co do tego wszystkiego.
Wyczuwam banicje wszystkich MK mafiozy.
A tu to już padłem na pysk. Chłopaczku 15-letni, zesrałbyś się spotkać z jakimkolwiek typem z tego forum czy też innego. Ta rzecz, jaką jest kabel od neta Cię chroni (przynajmniej tak myślisz). Pamiętam jak grałem swojego czasu w CS'a i takie dzieci jak Ty beczały, ryczały przez mikrofon jakie to są koksy. Rzygać się chce jak widzę takie posty "Ciekawe czy tu i tu byś mi tak powiedział" tak, nalałbym Ci na twarz gówniarzu, a Ty swoim piskliwym głosikiem wołałbyś staruszke do mikrofonu. Fail'a dałeś na mafiozie, elpolako i innych syfach to teraz global Blake odpowiada. Zaskocze Cię - szybciej Cię znajdą niż Twój mały móżdzek może pomieścić. Dziwie się jedynie Pawłowi, że widząc Twoje przyznanie się do winy nie zrobi ciach mach i po typie, ale może ma jakiś głębszy plan co do tego wszystkiego.
Synku, piskliwy głosik? Weź mnie nie do(cenzura)aj, a po drugie to Blake nie mam nic wspólnego, jak napisał jeden ze skargorozpatrywaczy, że konto nie jest powiązane i nic się między nimi nie zgadza. Nie znam tego ziomka i mam wy(cenzura)ne, czy będziecie hejtować go za mnie, czy nie. Tylko zrozum to, że ja już na serwerze mało grywam, a mam swoje zarobione dokładnie "133 k e-money" nic mi więcej nie potrzaba. Jak dostane bana to kiedyś tutaj wróce i będę miał hajs, dlatego mam wyrąbane w to co robie, bo robie to tylko dlatego, że ludzie mnie w(cenzura)iają przez to, że dochodzą, czy jestem mafiozą czy nie, tak w mnie chuj obchodzi czy Marcel robi sobie MK, czy nie, ale nasza społeczność lubi jak coś się dzieje, więc postanowiłem zebrać hajsu i ogarniczyć swoje granie, bynajmniej na jakiś czas.
Wybaczcie, ale hajs musi się zgadzać.
To już jest płacz, albo piszesz tak bo masz MK.
To już jest płacz, albo piszesz tak bo masz MK.
Mam dużo MK, ale akurat teraz nie gram

Więc zwisa mi to wszystko, szczerze mówiąc. Na razie dam sobie spokój.