Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Nagły problem ze sterowaniem.

samp sterowanie problem ciagly bieg w prawo

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sid_Wilson — 0 14/06/2012 - 22:52

Sid_Wilson
  • Gracz
Witam. Mam bardzo uciążliwy problem a mianowicie, gdy wchodzę na serwer SAMP n4g moja postać cały czas biegnie w prawo. Tak jakby klawisz D był stale wciśnięty i czymś zblokowany, ale tak nie jest. Pisać mogę normalnie i nie ma żadnego problemu z tym klawiszem. Zaczęło się dzisiaj od tego, że postać zaczynała biec w prawo po 30-40 minutach gry zupełnie bez ostrzeżenia. Teraz dzieje się to zaraz po zalogowaniu się. O prowadzeniu pojazdu nie ma mowy, ponieważ nie da rady skręcić w lewo. Proszę was o pomoc i z góry dziękuje.
  • Do góry
    • 0

#2 Tomasz Dulak — 107 15/06/2012 - 11:10

Tomasz Dulak
  • Gracz
Strzałka w prawo się zacieła. Poklikaj w nią z np. Shift..., spróbuj zmienić ustwienia chodzenia na WSDA.
  • Do góry
    • 0

#3 Sid_Wilson — 0 17/06/2012 - 02:31

Sid_Wilson
  • Gracz
No właśnie to nie jest takie proste. Żaden klawisz się nie zaciął. Wszystko sprawne. Nagle bez żadnej zapowiedzi potrafi zacząć biec w prawo bez końca. Psuje mi to sporo akcji RP. Przeinstalowałem całe San Andreas i nic. Wciąż to samo. Błagam jak ktoś wie co jest nie tak to niech mi pomoże bo nie mam już pomysłu.
  • Do góry
    • 0

#4 Tomasz Dulak — 107 17/06/2012 - 09:55

Tomasz Dulak
  • Gracz
A zmień sterownie postaci na WSDA, ze strzałek.
  • Do góry
    • 0

#5 Sid_Wilson — 0 17/06/2012 - 12:06

Sid_Wilson
  • Gracz
Nic. Nawet jak ustawię sterowanie na zupełnie inne klawisze np. JLQI to też nie ma różnicy. Tylko w SAMPie ten problem występuje T_T
  • Do góry
    • 0

#6 Tomasz Dulak — 107 17/06/2012 - 12:08

Tomasz Dulak
  • Gracz
Zgodność systemu popraw. GTA piracka zapewne?
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: samp, sterowanie, problem, ciagly, bieg, w prawo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych