Liczę, że w końcu znajdziesz czas i pogadamy dłużej na Skype.
Ja również, ale od 1 już trzeba iść dalej do Obi pracować
Liczę, że w końcu znajdziesz czas i pogadamy dłużej na Skype.
Człowiek biznesu. xd
Człowiek biznesu. xd
Golf IV albo Ibiza po FL się sama nie kupi
A co tu taka prawilna cisza?
A co tu taka prawilna cisza?
No właśnie nie wiem, odwrócili się ode mnie - tylko ty jako jedyny pamiętasz
No właśnie nie wiem, odwrócili się ode mnie - tylko ty jako jedyny pamiętasz
Bo prawilniaków nigdy się nie zapomni!
Bo prawilniaków nigdy się nie zapomni!
Dokładnie, mam taką nadzieje
** Hansu łapie za megafon i zakłóca prawilną ciszę. **
** Cineq przypomina o maturze **
Witaj przyjacielu. Jak tam z kobietą? Układa się? Auto jeździ? Rozwaliłeś go znowu czy nie?
Prawilna cisza jest okej
** Cineq przypomina o maturze **
Gimnazjum, over.
Witaj przyjacielu. Jak tam z kobietą? Układa się? Auto jeździ? Rozwaliłeś go znowu czy nie?
Witaj, hmmm z kobietą nie za fajnie, ale nie chce o tym za bardzo rozmawiać. Auto trzyma się, oprócz tego że jest do wymiany sprzęgło, bo się odezwało dwa dni temu. Koszta troszkę będą.
** Sevos zgarnia od niego megafon i skuteczniej zakłóca prawilną ciszę. **
Witaj, hmmm z kobietą nie za fajnie, ale nie chce o tym za bardzo rozmawiać. Auto trzyma się, oprócz tego że jest do wymiany sprzęgło, bo się odezwało dwa dni temu. Koszta troszkę będą.
A no oki. Pozdrawiam Cie i nie zapominaj o starych znajomych, którym możesz pewne rzeczy zawdzięczać.
** Sevos zgarnia od niego megafon i skuteczniej zakłóca prawilną ciszę. **
Dandusiek to Hansu, come In. Sevos zakłóca prawilna cisze, over.
A no oki. Pozdrawiam Cie i nie zapominaj o starych znajomych, którym możesz pewne rzeczy zawdzięczać.
No ja ciebie również, a co u ciebie słychować? Nie zapominam, możesz być o to spokojny, szkoda że ciebie nie ma tak gdzie byłeś tyle czasu
No ja ciebie również, a co u ciebie słychować? Nie zapominam, możesz być o to spokojny, szkoda że ciebie nie ma tak gdzie byłeś tyle czasu
W sumie dobrze, okres zimowy zaczynam. Siłka, bieganie, basen i oczywiście ROWER.
Dandusiek to Hansu, come In. Sevos zakłóca prawilna cisze, over.
Sevos to 10-1, CODE5 - szykujemy M4 i napierdzielamy w konfidenckiego Hansa!, 10-20 Ciszolandia, over.
** Po tych słowach wyciągnął M4 i odbezpieczył go, wkładając go do magicznej kabury, w której zmieści się wszystko i oczekuje na resztę jednostek. **
W sumie dobrze, okres zimowy zaczynam. Siłka, bieganie, basen i oczywiście ROWER.
To aktywnie spędzasz czas, trzymam kciuki. Ja miałem mała przerwe ale wlasnie od grudnia wracam powoli
Sevos to 10-1, CODE5 - szykujemy M4 i napierdzielamy w konfidenckiego Hansa!, 10-20 Ciszolandia, over.
** Po tych słowach wyciągnął M4 i odbezpieczył go, wkładając go do magicznej kabury, w której zmieści się wszystko i oczekuje na resztę jednostek. **
** Hansu wklepuje komendę teleportacji, pojawia się na dachu komisariatu i w spokoju zakloca prawilna ciszę z odpalonym godem. Nic go nie ruszy. **
** Hansu wklepuje komendę teleportacji, pojawia się na dachu komisariatu i w spokoju zakloca prawilna ciszę z odpalonym godem. Nic go nie ruszy. **
** Dandusiek, lecąc swoim Maverickiem, spogląda na komende następnie zawraca lądując na dachu, łapie za sprzęt grający, bardzo głośny, stawiając go przy Hansu zakłóca z nim cisze, siedząc razem śmieją się **
STO LAT, STO LAT!!!
Nieeeeeeeeeech żyje żyyje naaaaam!
STO LAT, STO LAT!!!
Dzięęki panowie
Nieeeeeeeeeech żyje żyyje naaaaam!
Dzięęki P)
Moderator - 01.12.2004.
Ten to ma marzenia.
Ten to ma marzenia.
Czymś trzeba żyć, co zrobisz
Witam. :v
Witam. :v
O proszę. No witam pana.
Piesek bez nóżek.
Piesek bez nóżek.
Skąd wiesz?
Prawie ostatni temacik w ekipie, tak być nie może. Po za tym, pisałem już tutaj że kopiujesz pomysły na temat?! Co tam?
Prawie ostatni temacik w ekipie, tak być nie może. Po za tym, pisałem już tutaj że kopiujesz pomysły na temat?!
Co tam?
Jak to ostatni, po prostu ja ze swoimi fanami widuje się na co dzień OOC i rozdaje paragrafy. A co u mnie? Hmm... matura czeka, trochę pracy przed mną, a dziś walentynki!
Pamparampaam.
Param param Do pana się nie odzywam, bo pan wie czemu... nic nie działasz co mi się bardzo nie podoba
i rozdaje paragrafy.
Cały czas paragrafy rozdaje. Widzę że komuś słoneczko, główkę przygrzało.
Użytkownik Summeruś edytował ten post 14/02/2015 - 13:33
Cały czas paragrafy rozdaje. Widzę że komuś słoneczko, główkę przygrzało.
Gdzieee tam, kiedy to było - przestań. A co u ciebie, czemu się nie odzywasz na FB ani nic?
Gdzieee tam, kiedy to było - przestań. A co u ciebie, czemu się nie odzywasz na FB ani nic?
Ja się nie odzywam? To ty się nie odzywasz, podaj lepiej skype, bo chyba na starym już nie przesiadujesz - chyba że się mylę.
Ja się nie odzywam?
To ty się nie odzywasz, podaj lepiej skype, bo chyba na starym już nie przesiadujesz - chyba że się mylę.
Dobrze myślisz, nowy nowy. A weź tam luknij w profilu mam go bodajże nfg:live.dandusiek
Dobrze myślisz, nowy nowy. A weź tam luknij w profilu mam go bodajże nfg:live.dandusiek
Było mówić że masz netforgejmowskiego, live:nfg.dandusiek - ale w profilu nie masz go wrzuconego.
Było mówić że masz netforgejmowskiego, live:nfg.dandusiek - ale w profilu nie masz go wrzuconego.
No właśnie widzialem że nie mam... robota cinqa to jest ;x. Spokojnie, odparłem tym samym ogniem
No właśnie widzialem że nie mam... robota cinqa to jest ;x. Spokojnie, odparłem tym samym ogniem
jestem niewinny!
jestem niewinny!
Dowody są, odciski również!
Zabijam ciszę.
Hyde Park →
Muzyka →
Damian Marley - Welcome To JamrockNapisany przez Lilu, 01/03/2018 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Nasza społeczność →
DvmianNapisany przez Dvmian, 28/08/2015 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
N4G | Florencia X3 - Tape #2Napisany przez Dvmian, 17/08/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
[MÓZGOTRZEP]Damian Marley - Confrontation || Sam zobacz!Napisany przez ReMes, 02/03/2015 |
|
|
||
![]() |
srch
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[SRCH] Drogi z GTA V.Napisany przez Dvmian, 03/10/2014 |
|
|
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych