Ktoś w końcu musi z Gdańska zapoczątkować i poprzejmować swoje rewiry.
Ja zdobywałem stopnie IC, ty zdobywasz w ramach tego stanowisko na serwerze, podział zachowany xddd
Ktoś w końcu musi z Gdańska zapoczątkować i poprzejmować swoje rewiry.
Ja zdobywałem stopnie IC, ty zdobywasz w ramach tego stanowisko na serwerze, podział zachowany xddd
Nie do końca zachowany, IC stopnie też zdobywałem
Nie do końca zachowany, IC stopnie też zdobywałem
Ale niższe niż ja
Ale niższe niż ja
To tylko twoje stwierdzenie, bym się kłócił
To tylko twoje stwierdzenie, bym się kłócił
Dowódca Crash, Zarząd LSPD, Zarząd FBI, Dowódca MFP/SEU, ESU/HRT/SASF itd itd
GameMaster, imiennik i to jeszcze z mojego miasta! :huh:
Jak życie mija?
Użytkownik Finishowsky edytował ten post 18/05/2014 - 22:07
Danduś, coś ludzi z naszego miasta tu przybywa, tak nie może być
Jak nie może, jak może! :whistle:
Dowódca Crash, Zarząd LSPD, Zarząd FBI, Dowódca MFP/SEU, ESU/HRT/SASF itd itd
Wiedziałem, że wypiszesz wszystko. Ja i tak więcej
GameMaster, imiennik i to jeszcze z mojego miasta! :huh:
Jak życie mija?
Super, wszystko w porządku, jutro o 6 trzeba wstać do pracy.
Danduś, coś ludzi z naszego miasta tu przybywa, tak nie może być
Spokojnie :whistle:
Ło matko :fp:
Ło matko :fp:
gz wariat!
gz wariat!
Ogórek Dandusiek, znów? :huh:
Ogórek Dandusiek, znów? :huh:
No niestety, powroty bywają ciężkie
No niestety, powroty bywają ciężkie
I tak wiadomo, kiedy było najlepiej. Ekipa z akademika
I tak wiadomo, kiedy było najlepiej. Ekipa z akademika
To fakt, nie narzekałem.
Hejo. Co tam słychać? ;3 Stary weteranie?
Po za tym ten temat mi coś przypomina.
Hejo hej, troszkę się pozmieniało, ale to pewnie zdążyłeś sam zauważyć tak to wszystko po staremu, niedługo koniec roku to będzie trochę więcej czasu, ale trzeba zaliczyć jeszcze jeden przedmiot i trzeba się trochę pouczyć
Co do tematu, to myślę, że wydaje Ci się to była moja inwencja twórcza
Może, u mnie też zmiany - to jak zawsze, życie pędzi, nie ma na nic czasu niestety. Coś trzeba kiedyś ogarnąć aby pogadać chwilę na skype, co tam słychać w ogóle. Na tą chwilę zmywam się, trzymaj się i pięć!
Może, u mnie też zmiany - to jak zawsze, życie pędzi, nie ma na nic czasu niestety. Coś trzeba kiedyś ogarnąć aby pogadać chwilę na skype, co tam słychać w ogóle. Na tą chwilę zmywam się, trzymaj się i pięć!
Trzeba trzeba, może stykniemy się jakoś za niedługo, bo musiałem do końca ogarnąć szkołę, ale teraz jestem już wolny i mam z głowy wszystko. Także, czekam jeszcze jak u Ciebie, pewnie też zabiegany jesteś
Trzeba trzeba, może stykniemy się jakoś za niedługo, bo musiałem do końca ogarnąć szkołę, ale teraz jestem już wolny i mam z głowy wszystko. Także, czekam jeszcze jak u Ciebie, pewnie też zabiegany jesteś
Też musiałem szkolę do końca ogarnąć. ;3 Ale na spokojnie zrobiłem wszystko i mam pozaliczane - problemów większych nie było, ale czasami nie trafiałem do szkoły to trzeba było odbić zaległości. Zabiegany jestem, szkoła, osiedle, stadion na rowerze - posiedzieć sobie, taki mój plan dnia, mało czasu aby więcej przy komputerze posiedzieć, po za tym ta cudna pogoda - nic tylko korzystać. ;3
Też musiałem szkolę do końca ogarnąć. ;3 Ale na spokojnie zrobiłem wszystko i mam pozaliczane - problemów większych nie było, ale czasami nie trafiałem do szkoły to trzeba było odbić zaległości. Zabiegany jestem, szkoła, osiedle, stadion na rowerze - posiedzieć sobie, taki mój plan dnia, mało czasu aby więcej przy komputerze posiedzieć, po za tym ta cudna pogoda - nic tylko korzystać. ;3
Dokładnie, podobnie tak jak ja. A co do pogody, to jak na razie szykuje się dobrze, oby była na wakacje podobna
Dokładnie, podobnie tak jak ja. A co do pogody, to jak na razie szykuje się dobrze, oby była na wakacje podobna
http://www.twojapogo...slaskie/wroclaw - U mnie jutro 34 - i jest przejazd rowerowy przez miasto, niby taki typowy niedzielny przejazd, ale jedziemy małą ekipą pojeździć coś na kole. ;3 Eh, ale i tak ostatnio nic mi sie nie chce, jakoś humoru nie mam - w końcu to minie. A ty jakieś większe plany na wakacje masz?
http://www.twojapogo...slaskie/wroclaw - U mnie jutro 34 - i jest przejazd rowerowy przez miasto, niby taki typowy niedzielny przejazd, ale jedziemy małą ekipą pojeździć coś na kole. ;3 Eh, ale i tak ostatnio nic mi sie nie chce, jakoś humoru nie mam - w końcu to minie. A ty jakieś większe plany na wakacje masz?
To ładnie się zapowiada u Ciebie. Co do moich planów, to nic specjalnego raczej. Lipiec chciałem znów do pracy się udać na miesiąc, a sierpień cały dla siebie, może jakiś wyjazd nad jezioro z dziewczyną i ze znajomymi lub jakieś wycieczki żeby pojechać gdziekolwiek, prawko jest, auto jest to trzeba skorzystać, w tym roku nie ma szału, no ale bywa i tak, mam nadzieje, że nudzić się nie będę
To ładnie się zapowiada u Ciebie. Co do moich planów, to nic specjalnego raczej. Lipiec chciałem znów do pracy się udać na miesiąc, a sierpień cały dla siebie, może jakiś wyjazd nad jezioro z dziewczyną i ze znajomymi lub jakieś wycieczki żeby pojechać gdziekolwiek, prawko jest, auto jest to trzeba skorzystać, w tym roku nie ma szału, no ale bywa i tak, mam nadzieje, że nudzić się nie będę
No i poprawnie. ;3 Ja też chce skorzystać z wakacji jak najwięcej, dlatego chce znowu do Jastarni jechać, w tamtym roku był idealny wyjazd, najlepszy jaki mogłem mieć - był ten klimat.
No i poprawnie. ;3 Ja też chce skorzystać z wakacji jak najwięcej, dlatego chce znowu do Jastarni jechać, w tamtym roku był idealny wyjazd, najlepszy jaki mogłem mieć - był ten klimat.
Dobra dobra, ale co w tej Jastarni tam robiłeś i z kim byłeś, bo ja nie pamiętam już nic
:ban:
:ban:
Z przyjemnością
Odświeżamy.
Jak tam życie mordko? :bouncing:
Odświeżamy.
No niech Ci będzie
Jak tam życie mordko? :bouncing:
Wszystko w porządku, w niedziele mały wyjazd na tydzień w góry, więc będę nieobecny
No proszę, ja nad wybrzeżem a Ty jedziesz do mnie w góry. Ale się zgraliśmy.
Wszystko w porządku, w niedziele mały wyjazd na tydzień w góry, więc będę nieobecny
Wkońcu będzie można odwalać
![]()
Użytkownik Robson559 edytował ten post 17/07/2014 - 12:14
No proszę, ja nad wybrzeżem a Ty jedziesz do mnie w góry. Ale się zgraliśmy.
Dokładnie, mała wymiana, ile to przecież można nad morzem siedzieć Potem jeszcze mazury i żaglóweczka czeka, ale to w sierpniu.
Wkońcu będzie można odwalać
![]()
Oj to zobaczysz czym to będzie skutkowało, wszyscy z ekipy nie śpią, zawsze są czujni całą dobę
Dokładnie, mała wymiana, ile to przecież można nad morzem siedzieć
Potem jeszcze mazury i żaglóweczka czeka, ale to w sierpniu.
Oj to zobaczysz czym to będzie skutkowało, wszyscy z ekipy nie śpią, zawsze są czujni całą dobę
No to ten, no, rozumiesz ...
![]()
No to ten, no, rozumiesz
...
No ten, no nie za bardzo
Liczę, że w końcu znajdziesz czas i pogadamy dłużej na Skype.
Hyde Park →
Muzyka →
Damian Marley - Welcome To JamrockNapisany przez Lilu, 01/03/2018 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Nasza społeczność →
DvmianNapisany przez Dvmian, 28/08/2015 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
N4G | Florencia X3 - Tape #2Napisany przez Dvmian, 17/08/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
[MÓZGOTRZEP]Damian Marley - Confrontation || Sam zobacz!Napisany przez ReMes, 02/03/2015 |
|
|
||
![]() |
srch
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[SRCH] Drogi z GTA V.Napisany przez Dvmian, 03/10/2014 |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych