brazzers [*]
jeszcze masz czas ;D
Użytkownik leju edytował ten post 20/01/2012 - 18:02
brazzers [*]
Użytkownik leju edytował ten post 20/01/2012 - 18:02
Ja już nie pamiętam o Odsiebie - tak ponadto co dostali Ci założyciele?
O chuj ? nie wiedziałem.. ole wypas, i tak zaraz zamkną , a nasz rząd nie dość, że naiwny i głupi i nie umie panowaćWiesz, że ten portal jest ponownie? http://www.odsiebie.pl/ - działczy, zawsze z niego korzystałem, aż zniknął na kilka miesięcy
Co do tematu, zupa z grzybnią...
Nie wspieramy piractwa! © 2010-2012 odsiebie.pl
Użytkownik Horodek edytował ten post 20/01/2012 - 21:34
O chuj ? nie wiedziałem.. ole wypas, i tak zaraz zamkną , a nasz rząd nie dość, że naiwny i głupi i nie umie panować
to jeszcze spieprza sprawę, jak to podpiszą to Ja lecę na księżyc i tworze tam internet ;D
ale coś mi się wydaje że im się to nie uda. W sensie że ACTA wprowadzić tej cenzury, bo będą protesty.
Więcej Hakerów się przyczyni do ataku na ACTA i będzie konkretny łomot.
Myślę że inne grupy Hakerskie szykują fuzję i współprace bo oni korzystają z internetu i im sobie go 'zabrać' nie dadzą.
I się nie zdziwię jak ACTA jeszcze będzie przepraszać. Bo U.S.A vs ALL THE WORLD to fajnie brzmi.
najlepsze kraje wezmą Hakerów i będzie wojna taka że strach pomyśleć.
mój brat wraca niedługo będę mu musiał powiedzieć o MegaUpload tak lubił tą stronę
bo co wieczór oglądaliśmy razem filmy itp.
Ale jak myślicie czy będzie jakaś blokada na gry online ? typu że SAMP i inne ??
Przepraszam moją panią od polskiego że tak jej nie lubię, ale ona już jest mądrzejsza od tamtych debili z ACT'yACTA jest pomysłem USA, lecz poniekąd inicjatywą UE, nie nazywaj akt osobą.
Btw. fajnie kolorujesz historię.
Hhahaha to tak jakbys gadał z kimś na N4G i byś mu mówił że nigdy nie grałeś na N4G i nie wiesz co to jestNie ma to jak stopka na odsiebie.pl
Nie wspieramy piractwa! © 2010-2012 odsiebie.pl
Użytkownik Obix edytował ten post 20/01/2012 - 21:45
Hhahaha to tak jakbys gadał z kimś na N4G i byś mu mówił że nigdy nie grałeś na N4G i nie wiesz co to jest
To są jakieś jaja.
Użytkownik Obix edytował ten post 20/01/2012 - 23:24
Dziękuje za informację, jest jeszcze nadziejaWikipedia-
Zarówno tajna forma negocjacji prowadzonych wokół porozumienia ACTA, jak i elementy jego treści podniosły liczne głosy sprzeciwu. Stworzona została strona internetowa "Stop ACTA!, poświęcona szerzeniu informacji nt. zagrożeń płynących z ewentualnego wprowadzenia ACTA w życie.
Niepokoje te objęły swym zasięgiem również członków Parlamentu Europejskiego, co zaowocowało podpisaniem deklaracji krytykującej ACTA przez ponad 393 członków Parlamentu.
Parlament sie sprzeciwia jest nadzieja !
Przeciwnikami są m.in. Google, Yahoo!, Facebook, Twitter, AOL, LinkedIn, eBay, Mozilla Corporation, Brookings Institution, Fundacja Wikimedia[8], Riot Games, Mojang AB[9] i organizacje praw człowieka: Reporterzy bez Granic[10], Electronic Frontier Foundation, ACLU, Human Rights Watch[11][12] i Christopher Poole.
najbardziej znane korporacje sie sprzeciwiaja, grajcie w tego sampa nie przejmujcie sie
Są pewnie przeciwni, bo by na tym dużo hajsu stracili- przynajmniej coś takiego jak Google, Facebook itp. Jednak dla nas to lepiej, że ktoś się temu sprzeciwia.Wikipedia-
Zarówno tajna forma negocjacji prowadzonych wokół porozumienia ACTA, jak i elementy jego treści podniosły liczne głosy sprzeciwu. Stworzona została strona internetowa "Stop ACTA!, poświęcona szerzeniu informacji nt. zagrożeń płynących z ewentualnego wprowadzenia ACTA w życie.
Niepokoje te objęły swym zasięgiem również członków Parlamentu Europejskiego, co zaowocowało podpisaniem deklaracji krytykującej ACTA przez ponad 393 członków Parlamentu.
Parlament sie sprzeciwia jest nadzieja !
Przeciwnikami są m.in. Google, Yahoo!, Facebook, Twitter, AOL, LinkedIn, eBay, Mozilla Corporation, Brookings Institution, Fundacja Wikimedia[8], Riot Games, Mojang AB[9] i organizacje praw człowieka: Reporterzy bez Granic[10], Electronic Frontier Foundation, ACLU, Human Rights Watch[11][12] i Christopher Poole.
najbardziej znane korporacje sie sprzeciwiaja, grajcie w tego sampa nie przejmujcie sie
Użytkownik Doctor edytował ten post 21/01/2012 - 02:01
Daj linkacza, a najlepiej cytaty przetłumaczoneObczajcie sobie komentarze do postów na oficjalnym, Fejsbukowym profilu FBI.
Użytkownik Horodek edytował ten post 21/01/2012 - 02:20
Nawet strona z tą listą padłahttp://judiciary.hou...0Supporters.pdf Lista popierających SOPA. Liczcie, że to ich strony będą padać.
Użytkownik MircoCroCop edytował ten post 21/01/2012 - 09:02
Użytkownik KakaPL edytował ten post 21/01/2012 - 10:19
Wprowadzić SOPA!Jak może nie każdy wie, SA;MP nie jest legalnym multiplayer'em w GTA SA (Jest nim MTA) - zatem po wprowadzeniu tego, ponoć SA;MP przestałoby dychać, o.
Nie wiem czy prawda, ale dosyć napawa straszkiem.
http://www.allmedian...news_artid=3015
http://techtronica.n...or-all-kind-of/
Podobno wycofali ACTA i SOPA. <333
http://www.youtube.c...vid=xuc6aXF7-F8
Plusza u mnie masz.Nie dojdzie do tego nie przesadzajcie już!
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Dług za paserstwoNapisany przez BackroomBoy, 08/05/2019 |
|
|
|
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Pliki DLLNapisany przez Keninkun , 26/01/2016 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[LOO] Oryginalne pliki skinu BMYCR.Napisany przez Blacka, 20/06/2014 |
|
|
||
pomoc
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Poradniki dla zakorzenionych →
v2 Pierwsza pomoc z GTA! (Oryginalne pliki)Napisany przez ViLLAGE, 21/08/2013 |
|
|
||
Gry (nowy dział!) →
Modyfikacje GTA: San Andreas →
[SRCH] Oryginalne pliki skina DJ'a (ID 19)Napisany przez TheQuattro, 06/08/2013 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych