Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
- - - - -

Zamknięcie megapirata - natychmiastowy atak Anonimowych przeczytajcie

megavideo megaupload annonymous paserstwo niemcy holandia pliki filmi

• Zamknięty Temat jest zamknięty
150 odpowiedzi w tym temacie

#1 Horodek199 20/01/2012 - 01:39

Horodek
  • Gracz

*
Popularny

http://technologie.g...megapirata.html

Ofiarą ataku padł m.in. amerykański
Departament Sprawiedliwości

, strony wytwórni
Universal Music Group

oraz organizacji
RIAA

i
Motion Picture Association of America.

Najlepsze jest to, że już teraz żadna ze stron nie działa atak trwa twitter anonimowych: http://twitter.com/anonops
Wszystko se przetłumaczyłem zajebiści są ;)

@edit

Wszystkie dane nt. UFO są w posiadaniu USA - my społeczeństwo wiemy tak mało w przeciwieństwie do departamentu stanów zjednoczonych. Każdy kto wyniósł informacje - zawsze znikał w nierozwiązanych przypadkach. Bo cały GOV stoi za zabiciem takiej osoby. Pewnie jest jakiś spisek związany z tym ufo. Ja w tą bajkę wierzę ;) Anonimowych jest grube tysiące, są profesjonalistami powalili: korporację sony, fbi, universal music, mają wszystkie dane z baz białego domu. Można powiedzieć, że panują nad światem wszystko jest pod ich ręką ;) A z tym facebookiem to plota przez internet była, ponadto wielu z nich nie chciało przeprowadzać ataku na facebooka.

Z góry dzięki za nadesłane "lubię to". Osoby, które mądrze się wypowiadają dostają plusik ode mnie :)

Użytkownik Horodek edytował ten post 20/01/2012 - 02:17

• Do góry
    • 16

#2 BallaZ1349 20/01/2012 - 01:49

BallaZ
  • Gracz
O kurde, nieźle. Strona FBI pada, ciągle obserwuje.
  • Do góry
    • 1

#3 Horodek199 20/01/2012 - 01:58

Horodek
  • Gracz

O kurde, nieźle. Strona FBI pada, ciągle obserwuje.

Anonimowych jest grube tysiące, są profesjonalistami powalili: korporację sony, fbi, universal music, mają wszystkie dane z baz białego domu. Można powiedzieć, że panują nad światem wszystko jest pod ich ręką ;) A z tym facebookiem to plota przez internet była, ponadto wielu z nich nie chciało przeprowadzać ataku na facebooka.
  • Do góry
    • 1

#4 Ironekk13131 20/01/2012 - 02:02

Ironekk13
  • Gracz
Megaupload ? dobrze że nie Rapidshare :D
  • Do góry
    • 1

#5 Horodek199 20/01/2012 - 02:03

Horodek
  • Gracz
@edit

Wszystkie dane nt. UFO są w posiadaniu USA - my społeczeństwo wiemy tak mało w przeciwieństwie do departamentu stanów zjednoczonych. Każdy kto wyniósł informacje - zawsze znikał w nierozwiązanych przypadkach. Bo cały GOV stoi za zabiciem takiej osoby. Pewnie jest jakiś spisek związany z tym ufo. Ja w tą bajkę wierzę ;)

Użytkownik Horodek edytował ten post 20/01/2012 - 02:11

• Do góry
    • 0

#6 BallaZ1349 20/01/2012 - 02:08

BallaZ
  • Gracz
Mhm. Popatrz, że ja też wierzę. Jak na razie trzymają wszystko, nic nie działa ;d.
  • Do góry
    • 1

#7 Ironekk13131 20/01/2012 - 02:12

Ironekk13
  • Gracz
Czasami się zastanawiam gdyby wszystkie siły państw ((rakiety, czołgi, bombowce itp.)) zaatakowali Usa... normalnie 3 wojna światowa :D ale wtedy już nikt by nie wiedział o Ufo i innych zjawiskach paranormalnych... ;}
  • Do góry
    • 0

#8 Horodek199 20/01/2012 - 02:14

Horodek
  • Gracz

Mhm. Popatrz, że ja też wierzę. Jak na razie trzymają wszystko, nic nie działa ;d.

Interesuję się takimi sprawami :)

Czasami się zastanawiam gdyby wszystkie siły państw ((rakiety, czołgi, bombowce itp.)) zaatakowali Usa... normalnie 3 wojna światowa :D ale wtedy już nikt by nie wiedział o Ufo i innych zjawiskach paranormalnych... ;}

Temu nie atakują :)
  • Do góry
    • 0

#9 BallaZ1349 20/01/2012 - 02:14

BallaZ
  • Gracz
Patrz - departament przez moment działał, znów go odcięli ;d.
  • Do góry
    • 0

#10 mkr3515 20/01/2012 - 02:15

mkr
  • Gracz
http://judiciary.hou... Supporters.pdf Lista popierających SOPA. Liczcie, że to ich strony będą padać.
  • Do góry
    • 2

#11 Horodek199 20/01/2012 - 02:15

Horodek
  • Gracz

@Pewno tak :)

Tam w końcu także jedni z lepszych informatyków na świecie pracują :)

Użytkownik Horodek edytował ten post 20/01/2012 - 02:16

• Do góry
    • 0

#12 Teedy witam 2 20/01/2012 - 02:17

Teedy witam
  • Świeżak

takie coś to właśnie USA ma, lol

co do samego tematu - bardzo dobrze, jestem pewny, że anonymous miało powiązania z megaupload.
  • Do góry
    • 0

#13 Ironekk13131 20/01/2012 - 02:18

Ironekk13
  • Gracz

co do samego tematu - bardzo dobrze, jestem pewny, że anonymous miało powiązania z megaupload.

Co ma USA ?
Chodzi mi o to co by się stało gdyby all zaatakowali U.S.A ((Rosja, Chiny itp.))
  • Do góry
    • 0

#14 Horodek199 20/01/2012 - 02:18

Horodek
  • Gracz

@up2
Nie tyle co miało powiązania tylko nic do nich nie miało, anonimowi szukają zaczepki tylko po to aby zniszczyć gov!

@up
Tak się raczej nie stanie :P
http://anonops.blogspot.com/

Użytkownik Horodek edytował ten post 20/01/2012 - 02:22

• Do góry
    • 0

#15 Sukinkot1241 20/01/2012 - 02:28

Sukinkot
  • Gracz

"elita" by się schowała do schronów, pieprznęli by parę atomówek i dziękujemy.
  • Do góry
    • 0

#16 Ironekk13131 20/01/2012 - 02:29

Ironekk13
  • Gracz
Któż to wie co ma USA, CHINY I ROSJA... każdy ma tajną broń pewnie nad którą pracuje ((niby kombinezony niewidzialne ... ;o))
  • Do góry
    • 0

#17 Horodek199 20/01/2012 - 02:48

Horodek
  • Gracz

"elita" by się schowała do schronów, pieprznęli by parę atomówek i dziękujemy.

W stu procentach się zgodzę - lecz każdy graj ma minimum jedną atomówkę. Jak by zaczęli strzelać atomówkami było by jedno wielkie bagno, nie trafiałyby i byłoby koniec świata.

Któż to wie co ma USA, CHINY I ROSJA... każdy ma tajną broń pewnie nad którą pracuje ((niby kombinezony niewidzialne ... ;o))

Myślę, że coś mają ale na pewno nie niewidzialne kombinezony :P Każdy ma swoje USA = ufo chiny, może jakiś zmniejszacz mulukularny lub zanikanie ich - co powodowałoby niwidkę. Nic nie wiadomo, lecz to nie temat od rozmyśleń.
  • Do góry
    • 0

#18 Jablecznik247 20/01/2012 - 08:35

Jablecznik
  • Gracz
Szkoda Megaupload.. :D
  • Do góry
    • 0

#19 Baałwanek 603 20/01/2012 - 08:44

Baałwanek
  • Gracz
ta, na mega wszystkie filmy były a teraz chujnia.

+ niech atakują co chcą ale od n4g niech wy(cenzura)ają. :D
  • Do góry
    • 1

#20 Prawda 98 20/01/2012 - 08:53

Prawda
  • Gracz
mi ten departament sprawiedliwości działa, a troche szkoda megauploada, tyle z niego ściągałem xd.
  • Do góry
    • 0

#21 Wujek Benny 3134 20/01/2012 - 08:55

Wujek Benny
  • Gracz
Jakieś hakiery, zaraz Wujek wpadnie z oddziałem ABW - i będzie po imprezie. Pewnie ci Anonymous, to jakieś przedszkolaki - hakujące z piwnicy i bimberowni Dziadka. :D Nie no, żartuję - w sumie, ja mam to w dupie że stronki padają. Prędzej czy później, każdy zostanie złapany - w takiej sytuacji zareaguję CIA. Więc za przyjemnie, nie będzie. ;)
  • Do góry
    • 1

#22 PanTadeusz24 20/01/2012 - 09:09

PanTadeusz
  • Gracz
To już wiem dlaczego nie mogłem sobię wczoraj w nocy filmu obejżeć ;) Szkoda mi troche tej stronki.
  • Do góry
    • 0

#23 iNeeR 922 20/01/2012 - 09:31

iNeeR
  • Gracz

• Do góry
    • 0

#24 Dawid Bojakowski 3566 20/01/2012 - 09:33

Dawid Bojakowski
  • Gracz

Megaupload ? dobrze że nie Rapidshare :D

Spokojnie jeszcze i na RapidShare przyjdzie czas.

Strona Deparamentu póki co działa - na pewno jest tam gorąco ale nie wierze w to, że hakerzy mogliby tam aż tyle namieszać. Co jak co ale swoich informatyków mają.

A no szkoda ze względu na to, że można było tam na spokojnie zobaczyć większość filmów, tylko kręcili na tym niezłego wała. Pozostaje teraz czekać aż znajdą alternatywne linki i znów będzie można oglądać filmy bez jakichkolwiek rejestracji.

Nie mogę oglądać Soprano!
  • Do góry
    • 0

#25 Miodzios138 20/01/2012 - 09:36

Miodzios
  • Gracz
Tylko nie to, Megauploada nie ma, skąd ja teraz będe ściągał?
  • Do góry
    • 0

#26 Sukinkot1241 20/01/2012 - 09:40

Sukinkot
  • Gracz

A no szkoda ze względu na to, że można było tam na spokojnie zobaczyć większość filmów, tylko kręcili na tym niezłego wała. Pozostaje teraz czekać aż znajdą alternatywne linki i znów będzie można oglądać filmy bez jakichkolwiek rejestracji.

Ostatnio co raz więcej filmów w dobrej jakości, z dobrym lektorem, czasem nawet bez partów pojawia się na YT. Wprawdzie nie jest to tak zacna biblioteka jaką byśmy chcieli ujrzeć, ale coś ciekawego z pewnością można znaleźć.
  • Do góry
    • 0

#27 tEcHnO483 20/01/2012 - 09:41

tEcHnO
  • Gracz
Właśnie wczoraj mi ktoś podesłał linka z strony FBI, że zostało zamknete - ale po angielsku i nie chciało mi się czytać ;d

Teraz pozostaje tylko RS do ściągania ;d

Użytkownik tEcHnO edytował ten post 20/01/2012 - 09:42

• Do góry
    • 0

#28 JegoKoxowatość6 20/01/2012 - 09:42

JegoKoxowatość
  • Gracz
To nie żadna dobra agencja tylko ustawa ACTA zamknęła te strony.
Anti-Counterfeiting Trade Agreement

Czyli ustawa która nakazuje waszemu "Dawcy" internetu cenzurować wszystko i blokować WSZYSTKIE strony pirackie od CHomików po największe Torrenty, czyli 0 ściąganej muzyki filmów itd. Polski rząd ma to podpisać 26stycznia co nam rozpiepszy system internetowy, np filmik na yt gdzie ktoś przeklina zablokowany, po prostu ograniczenia jak w komunie.

Ta ustawa niby chroni wartość Intelektualną ale projekt jest za szybko rozwijany a rząd nie informuje opinii publicznej o jego rozwoju.

P.S Link dla ciekawskich http://www.youtube.com/watch?v=kZOK-O15li8

Użytkownik JegoKoxowatość edytował ten post 20/01/2012 - 09:45

• Do góry
    • 0

#29 Nietoperz posty338 20/01/2012 - 09:56

Nietoperz posty
  • Gracz

Prędzej czy później, każdy zostanie złapany - w takiej sytuacji zareaguję CIA. Więc za przyjemnie, nie będzie. ;)

Mylisz się, nie robiliby tego gdyby nie byli odpowiednio zabezpieczeni. :)
  • Do góry
    • 0

#30 Sajmon4444334 20/01/2012 - 10:00

Sajmon4444
  • Gracz
Strona Megaupload należała do głównych serwisów zajmujących się wymianą plików. Należała, bo właśnie została zamknięta przez amerykańskie władze. Jej szefów aresztowano

:whistle:
  • Do góry
    • 0

#31 Hayaku 92 20/01/2012 - 10:02

Hayaku
  • Gracz
Oto początek końca. Wiecie do czego to może doprowadzić ?
  • Do góry
    • 0

#32 TroX 135 20/01/2012 - 10:08

TroX
  • Gracz
Anony+LOLZ= Momomomonster kill
  • Do góry
    • 0

#33 Nietoperz posty338 20/01/2012 - 10:12

Nietoperz posty
  • Gracz

na pewno jest tam gorąco ale nie wierze w to, że hakerzy mogliby tam aż tyle namieszać.

Pewien jesteś? Ich są tysiące i atakują w tym samym czasie, a informatyków tam mają może ze stu. Poza tym, zapomnieliście już co stało się z Sony i PSN?
  • Do góry
    • 0

#34 Necro10115 20/01/2012 - 10:14

Necro101
  • Gracz
Nie pamiętacie jak było z Odsiebie com ?
  • Do góry
    • 0

#35 Wujek Benny 3134 20/01/2012 - 10:20

Wujek Benny
  • Gracz

Pewien jesteś? Ich są tysiące i atakują w tym samym czasie, a informatyków tam mają może ze stu. Poza tym, zapomnieliście już co stało się z Sony i PSN?

Skąd masz info że jest są ich tysiące ? :whistle: Nawet nie wiesz, jakich informatyków posiada CIA i inne organizacje Amerykańskie. Spokojnie, daje im jeszcze kilka lat i Anonymous dostanie wciry. :)
  • Do góry
    • 0

#36 TheFishu184 20/01/2012 - 10:22

TheFishu
  • Gracz
USA to gówno jakich mało, już dawno Korea powinna tam atomówki pieprznąć, nie dość, że nas trują (chemtails) to jeszcze będą nas ograniczać kretyni. Nie rozumiem ludzi, którzy chwalą tak ten posrany kraj, albo getto, jak kto woli. A polski rząd tylko im w dupę włazi i podpisuje wszystko co oni nam wyślą, nie zważając na konsekwencje.

Użytkownik TheFishu edytował ten post 20/01/2012 - 10:24

• Do góry
    • 0

#37 BezTwarzy 220 20/01/2012 - 10:23

BezTwarzy
  • Gracz
Tak naprawdę to ich zamknął trochę więcej:

Department of Justice (Justice.gov)

Motion Picture Association of America (MPAA.org)

Universal Music (UniversalMusic.com)

Belgian Anti-Piracy Federation (Anti-piracy.be/nl/)

Recording Industry Association of America (RIAA.org)

Federal Bureau of Investigation (FBI.gov)

HADOPI law site (HADOPI.fr)

U.S. Copyright Office (Copyright.gov)

Universal Music France (UniversalMusic.fr)

Senator Christopher Dodd (ChrisDodd.com)

Vivendi France (Vivendi.fr)

The White House (Whitehouse.gov)

BMI (BMI.com)

Warner Music Group (WMG.com)

Niektóre z nich już funkcjonują, ale to nie był jednorazowy atak, gdyby nie to, że mają dodatkowe dyski/serwery z danymi już dawno wszystko by przepadło :)

• Do góry
    • 0

#38 Nietoperz posty338 20/01/2012 - 10:25

Nietoperz posty
  • Gracz

Skąd masz info że jest są ich tysiące ? :whistle: Nawet nie wiesz, jakich informatyków posiada CIA i inne organizacje Amerykańskie. Spokojnie, daje im jeszcze kilka lat i Anonymous dostanie wciry. :)

Oprócz tego są jeszcze grupy hakerskie takie jak Mayhem i LulzXmas, które współpracują z Anonymous. Ich sie nie da zniszczyć, to hakerska elita.
  • Do góry
    • 0

#39 Schabu Rocks34 20/01/2012 - 10:30

Schabu Rocks
  • Gracz
Tyle skin packów było na megaupload :o
  • Do góry
    • 1

#40 Wujek Benny 3134 20/01/2012 - 10:53

Wujek Benny
  • Gracz

Oprócz tego są jeszcze grupy hakerskie takie jak Mayhem i LulzXmas, które współpracują z Anonymous. Ich sie nie da zniszczyć, to hakerska elita.

Każdego się da zniszczyć. ;)
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: megavideo, megaupload, annonymous, paserstwo, niemcy, holandia, pliki, filmi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych