A ty masz takie zdanie bo wchodząc do Szpitala chcesz mieć od razu Aspiryne tak jest i będzie.Masz takie zdanie, ponieważ jesteś jednym z medyków. Muszę przyznać, iż w pewnym stopniu masz racje. Kiedyś, jak jeszcze byłem w zarządzie MC - spotykały mnie takie akcje. Przez jednego delikwenta otrzymałem karę, chociaż jasno było przedstawione, że osób kładących się przed ladą nie leczymy. W pewnym stopniu wina również leży po stronie Williama i osoby zarządzającej EMS. Ostatnio spotkałem się z osobnikiem, który nakładał mi opaskę uciskową na rozcięte czoło.
49 odpowiedzi w tym temacie
— 942
25/12/2011 - 17:50
— 318
25/12/2011 - 18:00
Po coś w końcu to MC jest - prawda? Wchodzę do MC, to chciałbym dostać ten apap. Rozumiem, że trzeba być kreatywnym - w końcu o to chodzi w tej grze. Ale nie może być tak, że ludzie proszą was o apap, czy tam aspirynę - a wy ich olewacie i macie w dupe za przeproszeniem. Każdy dobrze wie, jak wygląda sytuacja w MC - nie wiem po co ludzie się tam pchają, chyba tylko dla tego, że jest jedna z łatwiejszych rekrutacji i nie trzeba się tyle natrudzić, co do PD, bądź innej grupy porządkowej.A ty masz takie zdanie bo wchodząc do Szpitala chcesz mieć od razu Aspiryne tak jest i będzie.
— 0
25/12/2011 - 18:17
MC sie zle zachowuje. Czas to zmienić!
— 3585
25/12/2011 - 21:05
ACM - czekałem kilka minut na aspiryne, podszedł jakiś typ z PD i co? od razu do innego pomieszczenia i mu aplikowałeś, staliście w 2 w skinie aptekarza i nabijaliście tylko duty.. więc po co przychodziliście do tej pracy? aby wbijać duty? czy aby coś pograć i pomóc potrzebującym osoba, patrzyliście się na kilka osób nic nie robiąc, zamiast podejść za ladę i podać osobie to co chce.. i by było po sprawie. Apteka niby jest otwarta od 18 do 22 (chyba) są takie osoby, które przyjdą wcześniej ale przynajmniej pomogą.. a nie tak jak już pisałem wyżej aby duty nabić. Wesołych.
— 207
25/12/2011 - 21:10
Niestety nie miałem jeszcze z nimi styczności, jakoś nie wyłapałem BW i chyba to dobrze, bo po tych SS'ach i waszych postach to źle, aż mi się robi.
— 220
25/12/2011 - 21:44
Ty nie jesteś od karania graczy za ich akcję RP, bądź po prostu ich brak, od tego są GM'mi, gracze po postrzale chcą aspirynę? Ty nic z tym nie zrobisz, skoro macie zamiar iśc dalej takim tokiem myślenia to do widzenia.
Gdy apteka jest zamknięta nikt nie ma takiego obowiązku, aby wydać ci aspirynę.
Co ma piernik do wiatraka, jeśli ktoś dostał kulkę to odgrywa, że ją dostał, a nie że ma katar. Idąc twoim tokiem myślenia, głupotą jest dawanie kar za nieodgrywanie wypadku, zgrywanie terminatora - przecież każdy kreuje swoją postać jak chce, może dostać dziesięć kulek i wyjąc sobie je sam.
Użytkownik FRĄCU edytował ten post 25/12/2011 - 21:44
— 205
25/12/2011 - 21:46
Ludzie wykonują to co im karze szef, a jak ktoś chce pomóc i stanąć za tą ladą wydając jakiekolwiek leki. To niektórzy od razu naskakują na niego. Trzeba to zmienić.
— 1161
26/12/2011 - 00:10
Wygląda mi to bardziej na skargę, niż problem techniczny. Takie sprawy zgłaszajcie liderowi poprzez prywatną wiadomość lub w odpowiednim temacie działu LSMC.
— 42
26/12/2011 - 09:40
Nie raz miałem sytuację, że przyszedłem ranny i dowiedziałem się, że nikt nie może wydać mi leków, choć nawet o to nie prosiłem. Gość z bomby wyskoczył, że przykro mu, ale nie może pomóc, po czym wszedł do innego interioru gdzie się zamknął. Szkoda no, szkoda. Nie można obwiniać o to MC, tylko poszczególnych zatrudnionych. Trochę ich rozumiem, czasem są dni, kiedy nie chce się odgrywać prostej akcji, bo po prostu brak człowiekowi weny.
— 6233
26/12/2011 - 12:20
Zamykam, bo zaczyna się płacz. Wkrótce i tak powstanie nowy szpital.
Tematy o podobnych tagach: zachowanie, medical, center
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty