Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Zachowanie MC !

zachowanie medical center

• Zamknięty Temat jest zamknięty
49 odpowiedzi w tym temacie

#41 Mateusz93942 25/12/2011 - 17:50

Mateusz93
  • Gracz

Masz takie zdanie, ponieważ jesteś jednym z medyków. Muszę przyznać, iż w pewnym stopniu masz racje. Kiedyś, jak jeszcze byłem w zarządzie MC - spotykały mnie takie akcje. Przez jednego delikwenta otrzymałem karę, chociaż jasno było przedstawione, że osób kładących się przed ladą nie leczymy. W pewnym stopniu wina również leży po stronie Williama i osoby zarządzającej EMS. Ostatnio spotkałem się z osobnikiem, który nakładał mi opaskę uciskową na rozcięte czoło. :lol:

A ty masz takie zdanie bo wchodząc do Szpitala chcesz mieć od razu Aspiryne tak jest i będzie.
  • Do góry
    • 0

#42 KefirZwiedzaSwiat318 25/12/2011 - 18:00

KefirZwiedzaSwiat
  • Gracz

A ty masz takie zdanie bo wchodząc do Szpitala chcesz mieć od razu Aspiryne tak jest i będzie.

Po coś w końcu to MC jest - prawda? Wchodzę do MC, to chciałbym dostać ten apap. Rozumiem, że trzeba być kreatywnym - w końcu o to chodzi w tej grze. Ale nie może być tak, że ludzie proszą was o apap, czy tam aspirynę - a wy ich olewacie i macie w dupe za przeproszeniem. Każdy dobrze wie, jak wygląda sytuacja w MC - nie wiem po co ludzie się tam pchają, chyba tylko dla tego, że jest jedna z łatwiejszych rekrutacji i nie trzeba się tyle natrudzić, co do PD, bądź innej grupy porządkowej. ;)
  • Do góry
    • 0

#43 Ślizu 0 25/12/2011 - 18:17

Ślizu
  • Gracz
MC sie zle zachowuje. Czas to zmienić!
  • Do góry
    • 0

#44 Vydanas 3585 25/12/2011 - 21:05

Vydanas
  • Gracz

ACM - czekałem kilka minut na aspiryne, podszedł jakiś typ z PD i co? od razu do innego pomieszczenia i mu aplikowałeś, staliście w 2 w skinie aptekarza i nabijaliście tylko duty.. więc po co przychodziliście do tej pracy? aby wbijać duty? czy aby coś pograć i pomóc potrzebującym osoba, patrzyliście się na kilka osób nic nie robiąc, zamiast podejść za ladę i podać osobie to co chce.. i by było po sprawie. Apteka niby jest otwarta od 18 do 22 (chyba) są takie osoby, które przyjdą wcześniej ale przynajmniej pomogą.. a nie tak jak już pisałem wyżej aby duty nabić. Wesołych.

• Do góry
    • 0

#45 Max_Richards 207 25/12/2011 - 21:10

Max_Richards
  • Gracz
Niestety nie miałem jeszcze z nimi styczności, jakoś nie wyłapałem BW i chyba to dobrze, bo po tych SS'ach i waszych postach to źle, aż mi się robi. :s
  • Do góry
    • 0

#46 BezTwarzy 220 25/12/2011 - 21:44

BezTwarzy
  • Gracz

Gdy apteka jest zamknięta nikt nie ma takiego obowiązku, aby wydać ci aspirynę.
Co ma piernik do wiatraka, jeśli ktoś dostał kulkę to odgrywa, że ją dostał, a nie że ma katar. Idąc twoim tokiem myślenia, głupotą jest dawanie kar za nieodgrywanie wypadku, zgrywanie terminatora - przecież każdy kreuje swoją postać jak chce, może dostać dziesięć kulek i wyjąc sobie je sam.

Ty nie jesteś od karania graczy za ich akcję RP, bądź po prostu ich brak, od tego są GM'mi, gracze po postrzale chcą aspirynę? Ty nic z tym nie zrobisz, skoro macie zamiar iśc dalej takim tokiem myślenia to do widzenia.

Użytkownik FRĄCU edytował ten post 25/12/2011 - 21:44

• Do góry
    • 0

#47 blejd15205 25/12/2011 - 21:46

blejd15
  • Gracz
Ludzie wykonują to co im karze szef, a jak ktoś chce pomóc i stanąć za tą ladą wydając jakiekolwiek leki. To niektórzy od razu naskakują na niego. Trzeba to zmienić.
  • Do góry
    • 0

#48 Pedriux 1161 26/12/2011 - 00:10

Pedriux
  • Gracz
Wygląda mi to bardziej na skargę, niż problem techniczny. Takie sprawy zgłaszajcie liderowi poprzez prywatną wiadomość lub w odpowiednim temacie działu LSMC.
  • Do góry
    • 0

#49 Marek F42 26/12/2011 - 09:40

Marek F
  • Gracz
Nie raz miałem sytuację, że przyszedłem ranny i dowiedziałem się, że nikt nie może wydać mi leków, choć nawet o to nie prosiłem. Gość z bomby wyskoczył, że przykro mu, ale nie może pomóc, po czym wszedł do innego interioru gdzie się zamknął. Szkoda no, szkoda. Nie można obwiniać o to MC, tylko poszczególnych zatrudnionych. Trochę ich rozumiem, czasem są dni, kiedy nie chce się odgrywać prostej akcji, bo po prostu brak człowiekowi weny.
  • Do góry
    • 0

#50 Detektyw Rafcio6233 26/12/2011 - 12:20

Detektyw Rafcio
  • Zarząd
Zamykam, bo zaczyna się płacz. Wkrótce i tak powstanie nowy szpital.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych