Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Medical Rescue Center #3

mrc medical

• Please log in to reply
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Miichał — 243 17/08/2015 - 14:38

Miichał
  • Gracz

*
Popularny

DUMhK5i.png

Witajcie!

Ponownie otwieramy rekrutację. Szukamy osób, które mają jakiekolwiek pojęcie o medycynie. Jeżeli Twoje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, spotykamy się IG, gdzie Twoim zadaniem będzie rozegranie jakiegoś zabiegu, tak samo jak w przypadku rekrutacji #1, bez żadnych wykładów.

Termin składania podań trwa do 22/08/2015.

Wzór podania:

Wzór podania:

IC

Imię i nazwisko:
Data urodzenia:

Stan Cywilny:

Przedstaw się: (Opisz swoją postać, ale nie dawaj długich wywodów, tylko rzeczy które mogą mnie zainteresować, nie to jakie miałeś dzieciństwo czy coś)
Numer telefonu:
Adres: (Dzielnica, może być ulica wg powszechnie używanej mapy z nazwami ulic, nazwa drzwi)

OOC

Imię:
Jakie jest Twoje realne doświadczenie oraz wiedza medyczna: (studia, praca, OSP, wolontariat, wszystko to co wiąże się z pomaganiem ludziom w sensie zdrowotnym lub zagrożenia życia)

((Podania wysyłajcie na PW do))

Pati_

_Michał

Tytuł wiadomości ma wyglądać następująco:

[MRC] Imię i Nazwisko

• Do góry
    • 9

#2 Kubolek005 — -1 24/08/2015 - 20:59

Kubolek005
  • Gracz

Imię i nazwisko: Brett Morris
Data urodzenia:23.12.1995

Stan Cywilny:Kawaler

Przedstaw się:Witam nazywam się Brett moim marzeniem jest pomaganie ludziom po za tym mam pojęcie o medycynie ponieważ jestem po kursie specjalistycznym pierwszej pomocy.Jestem zgrany z grupą i miły;
Numer telefonu:
Adres: (Dzielnica, może być ulica wg powszechnie używanej mapy z nazwami ulic, nazwa drzwi)

OOC

Imię:Jakub

Jakie jest Twoje realne doświadczenie oraz wiedza medyczna: Młodzieżowa drużyna Pożarnicza,kurs pierwszej pomocy,Polski czerwony krzyż; Moją pasją jest medycyna znam takie pojęcia jak: reanimacja,cresustytacja zanm między innymi leki takie jak: Morfina, Diazepan itd;

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych