Ktoś pamięta kto zrobił tego screena?

Popularny

Aż się łezka w oku kręci, pamiętam jak tam grałem. Może jeszcze ktoś mnie pamięta z dawnych Balla?
Nie ma co, troszkę noobiłem.
Tiaa.
Pamiętam Cię, Bradley Collins, co nie?
pamietasz Carsona White co zawsze o 20'stej regularnie, zajeżdzał na Glen Park swoim skuterem?!
Nie, ale pamiętam jak jako mieszkaniec fuumok kitrał digla w moim skuterze.
Użytkownik Gryz edytował ten post 06/12/2011 - 21:12
To coś słabą pamięć masz.
Czasy władania Konrada Purpz/Ballaz były piękne
To ja z Troveo byłem, hahah
Przepraszam, ale też dostałem za to bana.Snoop, Steel, Hubi - 3 a nie pół ekipy, z czego ze Snoopem i Hubim wyjaśniłem i wyszło inaczej, Steel dostał przez swoją głupotę, nie przeze mnie
Taa, a potem ucieczka Savanną po całym SC
Przepraszam, ale też dostałem za to bana.
Użytkownik triple213 edytował ten post 07/12/2011 - 14:10
Nie tylko ty się śmiałeś, bo ja aż płakałem ze śmiechu xd 'Ey, chłopaki jakiś zboczeniec się przystawia do mojej córki, pomożecie? No spoko, a wiesz gdzie jest? Czekajcie zadzwonie do niego.Racja, nie mogłem sobie przypomnieć nikogo prócz Pitbulla. Nie pamiętam chyba innej akcji przy której śmiałem się do monitora przez cały czas trwania.
A pamiętasz jak polowaliśmy Ci z Snoopem Savanne na purpurowo?
** **dzwoni telefon Jamal Chase.** **
Użytkownik Veltrez edytował ten post 07/12/2011 - 16:38
Był moim osobistym informatorem na różowym rowerku.
Kaiser był najmilszym gangsterm na South Central.
Odkąd wszedłem na Twój profil wczoraj, zakochałem się w nicku Leighton Brouthwell.Jakie to były zajebiste czasy...
raczej Ja robiłem, bo miałem manie robienia takich zdjęć. ;p
Użytkownik Fourtony edytował ten post 18/01/2012 - 21:41
Ty chyba najbardziej przypominasz mi takiego gracza, z 2010 roku, którego poznałem w SPPP i ogólnie odkąd wróciłem do gangów w Maju 2011.Nie grałem wtedy ale z komentarzy wszystkich można bez wątpienia wnioskować że było fajnie.
Ciężko coś takiego powtórzyć jak widzę mieszkańców bez interpunkcji, którzy nie umieją sklecić zdania i wjechać na spontanie z dobrą gadką żeby coś się działo. Brak kreatywności powoduje upadek org. bo przecież co buduje frakcję jak nie gracze?
To nie gracze zmienili serwer, tylko serwer zmienił graczy - dzisiaj na głównym miejscu są E-money, kiedyś każdy te e-money miał i każdy był zadowolony, i nie (cenzura)ił sie ze skryptem tylko grał IC, tak jak na serwerze RP bywa.
Użytkownik CKey edytował ten post 18/01/2012 - 21:45
Rok za dużo, SPPP było w czerwcu 2010 - wtedy zacząłem czarnuszyć u Ojca. Fajnie się grałoTy chyba najbardziej przypominasz mi takiego gracza, z 2010 roku, którego poznałem w SPPP i ogólnie odkąd wróciłem do gangów w Maju 2011.
Było mineło, są wspomnienia, masa czasu no i tyle.
Rok za dużo, SPPP było w czerwcu 2010 - wtedy zacząłem czarnuszyć u Ojca. Fajnie się grało
Użytkownik Fourtony edytował ten post 18/01/2012 - 21:48
Szkoda gadać, teraz to są jacyś pseudo gangsterzy uważający się za fajnych - bez obrazy, ale w porównaniu z ekipami z tamtych czasów, Ci nowi to małe, gówno warte cioty.
Mieszkaniec1: "Czego szukasz huju - wy(cenzura)ć ci z taczki?"
Mieszkaniec2: Daj se siana niga, ho do centrum bo nikogo na dzielnicy heh
Dokładnie, za złe słowo dostawałeś kulkę a teraz? Mieszkańcy gadają z memberami jak z chłopakami ze szkolnej ławki.Albo mieszkańcy na dystans z memberami, strach było podejść nawet do bandany, a znajomość outsidera była niezłym dodatkiem.
Graj tu Old School, jak DE po 6kzagrał bym sobie w mocnej mieszance old scholl'u i modernu - full cap'y i bluzy ale nie jeżdżący Bullerami, mi zawsze najprzyjemniej grało się w typowym old scholl'u.
Użytkownik CKey edytował ten post 18/01/2012 - 22:42
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych