Trochę o nas!
Kuba budował knajpę koledze, mi się nudziło i wciąłem się ze sobą do pomocy. I tak zbudowaliśmy pierwszy wspólny interior. Tak nawiasem mówiąc wtedy też zauważyliśmy, że budowanie wspólnie jest o wiele ciekawsze i bardziej efektywne, niż budowanie w pojedynkę. Automatyczna i wzajemna ocena, dwa razy większa ilość koncepcji, wsparcie i brak nudy. W sumie tak, bo dobrze się bawimy przy tworzeniu wnętrz i chyba o to w tym chodzi. Stąd też wzięły się "Dynio-Intki". Budując interiory i wygłupiając się, śmigaliśmy w dyniach na głowach. Czasami dodajemy w naszych interiorach 1 obiekt dyni, taki znak rozpoznawczy i jednocześnie EasterEgg.
- KOZJI - Specjalizuje się w elektryce i wylewce stropów
A tak serio, to jest tym bardziej racjonalnym i jest ENCYKLOPEDIĄ wszelkiego rodzaju obiektów. Bardziej techniczne sprawy interiorów i tego typu rzeczy, to jego domena. Konstrukcja, fundamenty, funkcjonale rozwiązania. No i oczywiście napisy, zwłaszcza te na strefach.
- Konrad` - Dekorator wnętrz i głównym "wybrzydzacz". Często to mi zostaje umeblowanie interioru, ogarnięcie stylu wnętrza czy strefy. No, jeśli chodzi o strefy to zdecydowanie jaram się ich dekorowaniem - często za friko, tylko po to, aby wirtualne miasto wyglądało realnie i ciekawie.
Podsumowując - wspólnie tworzymy kreatywny i profesjonalny duet, przed którym nie ma chyba rzeczy niemożliwych, w kwestiach intków oczywiście.
Dodatkowo zapraszamy do tematu Kozjego - mega DJ, świetna muzyka i klimat na propsie.
Cennik
do 50 mebli - $2200
do 100 mebli - $4200
do 150 mebli - $5800
do 200 mebli - $7400
do 250 mebli - $8500
do 300 mebli - $11000
do 400 mebli - $13500
do 500 mebli - $16000-$20000 (zależy od wymagań)
powyżej 500 - min. $20000 - maxx -
(Cennik jest po to, aby z góry było wiadomo w jakich okolicach może oscylować cena. Jesteśmy jednak ludzmi i to oczywiste, że można z nami negocjować, dogadywać się i targować ile wlezie! )
Nasze prace
- Mapa net4game
- Granda Pub
- Sheen Workshop
- X-MOBILE
Grafika: Lisiek
Użytkownik Konrad` edytował ten post 13/05/2018 - 03:53