Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Zbiorowa pochwała!

pochwała zbiorowa maciek inne wariaty dzięki fajną gre!

• Please log in to reply
53 odpowiedzi w tym temacie

#41 ROUCY — 653 15/11/2011 - 16:02

ROUCY
  • Gracz
Dopisuję się do pochwały na gracza Niewiarygodny, jest taki zaj e bisty, że aż to z niego ocieka, wiecie? Super się z nim gra, na prawdę - zawsze ma pomysł na grę, brawo!
  • Do góry
    • 1

#42 MadMax — 1007 16/11/2011 - 08:40

MadMax
  • Gracz

MadMax - Znam go tylko z jednej interwencji, ale i tak już go lubię :D. Bardzo szybko nam pomógł, po czym humorystycznie zaczęliśmy spamować do niego obraźliwymi animkami, dla checy oczywiście, on odwzajemnił gest, wyśmiewając nas, tak zwany GameMaster z jajem. :D Pozdrawiam, podnieście mu LVL, no!

Dziękuję, humoru nigdy za wiele :wub:
Bez wybredzania dopiszę się do wszystkich.

• Do góry
    • 0

#43 Magister Detektyw Krystian — 540 16/11/2011 - 08:42

Magister Detektyw Krystian
  • Gracz
Dooopis do wszystkich, a MadMax dobry chłop. :P
  • Do góry
    • 0

#44 haheqMonster — 3783 16/11/2011 - 09:15

haheqMonster
  • Gracz
dopis do mad masia
  • Do góry
    • 0

#45 Doug — 52 16/11/2011 - 16:47

Doug
  • Gracz
Dopis.
  • Do góry
    • 0

#46 Etsu — 14 16/11/2011 - 16:51

Etsu
  • Gracz
DOPISKA!
  • Do góry
    • 0

#47 Purple Haze — 58 16/11/2011 - 16:55

Purple Haze
  • Gracz
Dopisuje się najbardziej do Konrada "LilTheGame", zresztą do reszty również, nawet do tych osób które nie znam.
A co do Bloods? Wiem coś o tym, "Klajd Ruchacz" wymiatał xd.
Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#48 M B N — 178 16/11/2011 - 17:47

M B N
  • Gracz
Kondziukson- mój chłopaczek <3
Dopis ;)
  • Do góry
    • 0

#49 BLOODSFOLIFE — 28 19/11/2011 - 03:08

BLOODSFOLIFE
  • Świeżak

*
Popularny

LilTheGame: Dzięki, dzięki. Może jeszcze kiedyś pogramy razem w Bladsach. Dopiska dla wszystkich memberów jak i mieszkańców Savage R-Town Bloods.

Jeszcze pewnie Wolfe coś będzie chciał napisać.

Dr Wolf: No to ja sobie też coś skrobnę, hue hue. Pochwała fajna, tylko Dr Wolf powinno być na samej górze i większą czcionką, a innych to mogłeś wykreślić, bo nigdy nie dorównają mojej zajebistości :troll: . Dopisuje się do memberów SRB i mieszkańców, no i Gryzku nie smuć się bo pamiętamy o Tobie :* ( :yaoming: ). Fajne animki tak w ogóle, nie? Jeszcze sobie jedną dam - a tak wyglądałem czytając fragment o mnie :fapfapfap:
A i bym zapomniał, ekipa z Bloods może podbić do nas na Skype, zrobi się konfe i powspomina stare czasy :D

Użytkownik BLOODSFOLIFE edytował ten post 19/11/2011 - 03:15

• Do góry
    • 3

#50 Wester — 941 19/11/2011 - 10:11

Wester
  • Gracz

A i bym zapomniał, ekipa z Bloods może podbić do nas na Skype, zrobi się konfe i powspomina stare czasy :D

Aa... Wspominać, wspominać jest co, ale chciałbym bardzo, abyśmy to odbudowali, ten klimat, liczba ludzi na dzielnicy.. Johnson przechodzący przez dzielnice, reszta schodząca mu z drogi żeby nie złapać ck.. To było normalnie coś. :pokerface:
  • Do góry
    • 0

#51 BLOODSFOLIFE — 28 19/11/2011 - 15:35

BLOODSFOLIFE
  • Świeżak
My tam sobie pykamy, ale nie będę o tym tutaj pisał, więc jak coś to skype.
  • Do góry
    • 0

#52 ToKsycznyz — 442 16/12/2011 - 14:05

ToKsycznyz
  • Gracz
Dopis do:

iplus - Karol, osoba którą poznałem na serwerze Truck. Dlaczego właśnie on, zajął pierwsze miejsce w mojej pochwale? Jest to osoba, z którą gram grubo ponad pół roku, czasem dochodzi do sprzeczek, awantur i tak dalej. Za to go uwielbiam, zawsze gramy razem, na dobre i na złe, nie wiem jakim cudem, jeszcze ze mną wytrzymuje, choćby ostatnim przykładem będzie wrzucenie jego freewaya do wody, no ale pomińmy to.. :D Dzięki!

[/center]

LWE - Dawid, dzięki niemu do gry zawsze podchodzę z wielkim humorem, z nim nie da rady się nudzić, jego liczne, idiotyczne teksty, lub nieśmieszne żarty, ożywiają ventrilo, na którym w trójkę gadamy i się śmiejemy. Wiszę mu 4500$, ale myślę, że o tym zapomni. :ph34r: Poznałem go w Bloodsach, gdzie odgrywałem jego niesfornego dzieciaka. Dzięki!

[/center]

Maciok - Wariat w bullecie aka Master Away From Keyboard. Zazwyczaj stosuje tajemniczą minkę " >,<". Przez kilka dobrych dni, próbuje rozgryźć, co to oznacza! Gdy się śmiejemy >,<, gdy coś nie pójdzie >,< , gdy coś się dzieje >,< . Wyraża więcej, niż tysiąc słów. Znam go za czasów Bloods, w których grałem szmat czasu, Maciuś, to dopiero coś. Dzięki!

[/center]

Teraz jadę bez kolejności, więc nie pisać dlaczego nie jesteście na samej górze!

[/center][/center]

Niewiarygodny - Co tu dużo pisać, bardzo fajnie się z nim grało w Bloods, sporo czasu ze sobą spędziliśmy na dzielnicy, odgrywając przeróżne akcję, jeden z członków naszej szalonej ekipy, która już nie istnieje.. Gangster jak ich mało :D. Pozdrawiam!

[/center]

Mike_Connor - Solidny gracz, co postać to jego gra, jest bardziej wydajna i coraz bardziej kreatywna, znamy się jeszcze za czasów Bloods, gdzie to się woził Sultanem, szpanując przed mieszkańcami :D. Obecnie gra w Satansach, pomiatając swoimi newbie. :D

[/center]

Cnotliwy - Spinacz, odwalacz, noob. No ale za to go sobie cenie :D (Joke ;x). Jego gra, przenosi RP na wyższy poziom, gra bardzo kreatywnie, z głową. Potrafi się wczuć w każdą postać, od zbuntowanej 16 latki, do starszego gangstera, cenie go sobie za to, że nieliczny zachowuje poziom solidnej gry.

[/center]

Dr. Wolf - Ach.. Kto nie znał Blaine Richardsona, który co jak co, grał perfekcyjnie gangstera, zero odwalania, 100% RP. Wzorowo prowadził organizację z Kondziem, która w tamtych czasach, miała największą ilośc mieszkańców.

[/center][/center][/center][/center]

Evo - Kasiasta ryba. :ph34r: Reprezentuje dobry poziom RP, czego on to nie ma.. Kiedyś wstąpie do org. przestępczej i go okradnę, ale nie będę omawiał mojego niecnego planu. B) Tak sobie żartuje, organizuje fajne spotkania rodzinne (najczęściej kończące się ustawkami :D).

[/center]

Karmel - Jedna z osób, którą poznałem w Bloodsach, pewien czas przesiadywał z nami na Ventrilo, nieustannie się spinając. :DBył osobą, która na twardych fundamentach trzymała organizację, dlatego była ona najlepsza w tamtych czasach.

[/center][/center]

LilTheGame - Bez niego, org. przestępcze leżą i kwiczą, tyle odemnie. Grał on wyśmienicie, widząc jego skin, lub jadące w stronę Idlewood blade, wszyscy się chowali, schodzili mu z drogi, lub po prostu odgrywali mega długie akcję, rządził twardą ręką, dzięki czemu Bloods, utrzymali się na prawdę długo. :(

[/center]
  • Do góry
    • 2

#53 luQas — 203 16/12/2011 - 14:10

luQas
  • Gracz
Dopisuje się do: Weetez'a, Mad Maxa, Malea, Kondziuksona i Mixera.
  • Do góry
    • 0

#54 Shaney — 167 16/12/2011 - 14:30

Shaney
  • Gracz
Dziękuje za pochwałę, dopisuje się do wszystkich których znam :D
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: pochwała, zbiorowa, maciek, inne, wariaty, dzięki, fajną, gre!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych