Zbiorowa pochwała!
— 653
15/11/2011 - 16:02
— 1007
16/11/2011 - 08:40
Dziękuję, humoru nigdy za wieleMadMax - Znam go tylko z jednej interwencji, ale i tak już go lubię
. Bardzo szybko nam pomógł, po czym humorystycznie zaczęliśmy spamować do niego obraźliwymi animkami, dla checy oczywiście, on odwzajemnił gest, wyśmiewając nas, tak zwany GameMaster z jajem.
Pozdrawiam, podnieście mu LVL, no!
Bez wybredzania dopiszę się do wszystkich.
— 540
16/11/2011 - 08:42
— 3783
16/11/2011 - 09:15
— 52
16/11/2011 - 16:47
— 14
16/11/2011 - 16:51
— 58
16/11/2011 - 16:55
A co do Bloods? Wiem coś o tym, "Klajd Ruchacz" wymiatał xd.
Pozdrawiam.
— 178
16/11/2011 - 17:47
Dopis
— 28
19/11/2011 - 03:08

Popularny
Jeszcze pewnie Wolfe coś będzie chciał napisać.
Dr Wolf: No to ja sobie też coś skrobnę, hue hue. Pochwała fajna, tylko Dr Wolf powinno być na samej górze i większą czcionką, a innych to mogłeś wykreślić, bo nigdy nie dorównają mojej zajebistości
A i bym zapomniał, ekipa z Bloods może podbić do nas na Skype, zrobi się konfe i powspomina stare czasy
Użytkownik BLOODSFOLIFE edytował ten post 19/11/2011 - 03:15
— 941
19/11/2011 - 10:11
A i bym zapomniał, ekipa z Bloods może podbić do nas na Skype, zrobi się konfe i powspomina stare czasy
Aa... Wspominać, wspominać jest co, ale chciałbym bardzo, abyśmy to odbudowali, ten klimat, liczba ludzi na dzielnicy.. Johnson przechodzący przez dzielnice, reszta schodząca mu z drogi żeby nie złapać ck.. To było normalnie coś.
— 28
19/11/2011 - 15:35
— 442
16/12/2011 - 14:05
iplus - Karol, osoba którą poznałem na serwerze Truck. Dlaczego właśnie on, zajął pierwsze miejsce w mojej pochwale? Jest to osoba, z którą gram grubo ponad pół roku, czasem dochodzi do sprzeczek, awantur i tak dalej. Za to go uwielbiam, zawsze gramy razem, na dobre i na złe, nie wiem jakim cudem, jeszcze ze mną wytrzymuje, choćby ostatnim przykładem będzie wrzucenie jego freewaya do wody, no ale pomińmy to..
Dzięki!
LWE - Dawid, dzięki niemu do gry zawsze podchodzę z wielkim humorem, z nim nie da rady się nudzić, jego liczne, idiotyczne teksty, lub nieśmieszne żarty, ożywiają ventrilo, na którym w trójkę gadamy i się śmiejemy. Wiszę mu 4500$, ale myślę, że o tym zapomni.
Poznałem go w Bloodsach, gdzie odgrywałem jego niesfornego dzieciaka. Dzięki!
Maciok - Wariat w bullecie aka Master Away From Keyboard. Zazwyczaj stosuje tajemniczą minkę " >,<". Przez kilka dobrych dni, próbuje rozgryźć, co to oznacza! Gdy się śmiejemy >,<, gdy coś nie pójdzie >,< , gdy coś się dzieje >,< . Wyraża więcej, niż tysiąc słów. Znam go za czasów Bloods, w których grałem szmat czasu, Maciuś, to dopiero coś. Dzięki!
[/center]Teraz jadę bez kolejności, więc nie pisać dlaczego nie jesteście na samej górze!
[/center][/center]Niewiarygodny - Co tu dużo pisać, bardzo fajnie się z nim grało w Bloods, sporo czasu ze sobą spędziliśmy na dzielnicy, odgrywając przeróżne akcję, jeden z członków naszej szalonej ekipy, która już nie istnieje.. Gangster jak ich mało
. Pozdrawiam!
Mike_Connor - Solidny gracz, co postać to jego gra, jest bardziej wydajna i coraz bardziej kreatywna, znamy się jeszcze za czasów Bloods, gdzie to się woził Sultanem, szpanując przed mieszkańcami
. Obecnie gra w Satansach, pomiatając swoimi newbie. ![]()
Cnotliwy - Spinacz, odwalacz, noob. No ale za to go sobie cenie
(Joke ;x). Jego gra, przenosi RP na wyższy poziom, gra bardzo kreatywnie, z głową. Potrafi się wczuć w każdą postać, od zbuntowanej 16 latki, do starszego gangstera, cenie go sobie za to, że nieliczny zachowuje poziom solidnej gry.
Dr. Wolf - Ach.. Kto nie znał Blaine Richardsona, który co jak co, grał perfekcyjnie gangstera, zero odwalania, 100% RP. Wzorowo prowadził organizację z Kondziem, która w tamtych czasach, miała największą ilośc mieszkańców.
[/center][/center][/center][/center]Evo - Kasiasta ryba.
Reprezentuje dobry poziom RP, czego on to nie ma.. Kiedyś wstąpie do org. przestępczej i go okradnę, ale nie będę omawiał mojego niecnego planu.
Tak sobie żartuje, organizuje fajne spotkania rodzinne (najczęściej kończące się ustawkami
).
Karmel - Jedna z osób, którą poznałem w Bloodsach, pewien czas przesiadywał z nami na Ventrilo, nieustannie się spinając. :DBył osobą, która na twardych fundamentach trzymała organizację, dlatego była ona najlepsza w tamtych czasach.
[/center][/center]LilTheGame - Bez niego, org. przestępcze leżą i kwiczą, tyle odemnie. Grał on wyśmienicie, widząc jego skin, lub jadące w stronę Idlewood blade, wszyscy się chowali, schodzili mu z drogi, lub po prostu odgrywali mega długie akcję, rządził twardą ręką, dzięki czemu Bloods, utrzymali się na prawdę długo. ![]()
— 203
16/12/2011 - 14:10
— 167
16/12/2011 - 14:30
Tematy o podobnych tagach: pochwała, zbiorowa, maciek, inne, wariaty, dzięki, fajną, gre!
Hyde Park →
Sprzedam lub kupię (OOC) →
[Wymiana] Pubg,Dead By Daylight, Gta VNapisany przez EryczekPL, 10/07/2019 |
|
|
||
Gracze, rozrywka i inne →
Nasza społeczność →
Pochwały →
Archiwum →
FerrumNapisany przez Emmecik , 18/05/2019 |
|