Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][Skarga] Roland Johnson

roland asas

• Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mcc — 6 29/09/2011 - 14:43

Mcc
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego:Roland Johnson
Imię i nazwisko oskarżającego:Felix Cook
Opis sytuacji:Roland oferuje swoje pościgi na /w.. Odpisałem mu ,że później bo jadę na zlot, on napisał iż pojedzie za mną tylko ja IC o tym nie wiem, napisałem mu ,że nie ale i tak za mną jechał, później dostałem BW i jechali tylko za Benny, skończyło mi się BW to pisali mi na /w gdzie jest Benny, ale wtedy jeszcze nie wiedzialem, że roland jest taki i nie robiłem ss.. Mam tylko tego jednego.Róbcie se co chcecie, nie mam zamiaru się tu więcej wypowiadać.
Screen: (obowiązkowe)Dołączona grafikaProponowana kara: Blokada Konta or Blokada Czatu OOC na okres 30 dni, oraz 500 min AJ.
  • Do góry
    • 1

#2 Rufi — 96 30/09/2011 - 06:48

Rufi
  • Gracz
Co na to oskarżony?
  • Do góry
    • 0

#3 Onyx — 163 30/09/2011 - 11:04

Onyx
  • Gracz
Dobra wstawiasz skargę powód jasny: Dostałeś blokadę postaci za akcję ze mną podczas twojego zatrzymania.. po drugie było mi nie odpisywać a myślałem że IC mamy ze sobą na pieńku dlatego o to spytałem. Sam odpisałeś sam chciałeś.. Skarga ewidentnie bo to aby kogoś urządzić.. Sam popełniłeś błąd teraz jedynie. Sam widzisz że można uznać to jako żartobliwy tekst.

Godzina 15:37 dostałeś blokadę.
wczoraj, 15:37
MadMax Felix Cook
Blokada postaci Unspawn auta i /q podczas akcji [SS].
SA-MP Wygasa 27/10/2011 - 15:37

Skargę napisałeś o godzinie:
Napisano wczoraj, 15:43

Sześć minut po tym jak dostałeś blokadę, sam widzisz że skarga na siłę. Jedynie zemsta..

A Twoje bugowanie BW, aby nie leżeć dłuższego czasu? Specjalnie wywołałeś AJ'ta za AirBreak'a, aby jedynie odczekać 5 minutowego AJ'ta - nie.

Modyfikacje twoje:
http://imageshack.us...1/samp101e.png/

Całkowicie nie ma sensu... bo każdy każdego udu###,

Użytkownik Onyx edytował ten post 30/09/2011 - 11:25

• Do góry
    • 2

#4 Primus — 99 30/09/2011 - 12:09

Primus
  • Gracz
Nie wiem po co ta skarga, Onyx chciał sie pobawić, a ty robisz aferę, do tego pewnie to noc była. Moim skromnym zdaniem skarga jest żalosna, a Onyx to zajebisty gracz - Pozdrawiam, Adam Małysz.
  • Do góry
    • 2

#5 Matys — 201 30/09/2011 - 12:36

Matys
  • Gracz
Racja, modyfikacji na podniesienie koła używał kilkakrotnie - chyba mam screena jak wjeżdżasz dzięki niej na auto Onyx'a. Wstawię jak poszukam.

Ewidentna zemsta, no - chcę kogoś udupić bo sam dostał blokadę, o jezus.
  • Do góry
    • 0

#6 Mcc — 6 30/09/2011 - 13:06

Mcc
  • Gracz
Po pierwsze.
7. Udział w dyskusji mogą brać osoby tylko bezpośrednio powiązane ze skargą.

Po drugie.

Na swoje wytłumaczenie, najeżdżasz na mnie, nie dostałem żadnego upomnienia za ten mod, ani nic więc chyba nie jest to nic strasznego.
To nie jest skarga na mnie ,tylko na Ciebie ,te screeny to jest totalnie inna bajka. >.<
  • Do góry
    • 0

#7 Maciej Wolski — 772 30/09/2011 - 13:27

Maciej Wolski
  • Gracz
Po pierwsze.

1. Od dziś możliwość dodania swoich 'paru groszy' jest dozwolone - opinia osoby trzeciej przydaje się w późniejszej ocenie całej sytuacji. Jednakże, durny post zostanie odrzucony, zaś autor wiadomości zostanie ukarany adekwatnie do treści swojego postu.

Po drugie.

Popłakałeś się za to że dostałeś blokadę postaci, i z zemsty jak Ony'x napisał, i postanowiłeś napisać skargę - nie toleruję takich osób co dają /q podczas akcji, elo.

Użytkownik MacioK edytował ten post 30/09/2011 - 13:32

• Do góry
    • 0

#8 Mcc — 6 30/09/2011 - 13:45

Mcc
  • Gracz
Po /q od razu wszedłem, bo mnie nawet widzieli ,więc był sam unspawn
  • Do góry
    • 0

#9 Maciej Wolski — 772 30/09/2011 - 13:51

Maciej Wolski
  • Gracz

Po /q od razu wszedłem, bo mnie nawet widzieli ,więc był sam unspawn

Ale dałeś /q - trzeba było go nie dawać, elo.
  • Do góry
    • 0

#10 Dawid Kolasa — 3475 30/09/2011 - 13:57

Dawid Kolasa
  • Gracz

*
Popularny

A Twoje bugowanie BW, aby nie leżeć dłuższego czasu? Specjalnie wywołałeś AJ'ta za AirBreak'a, aby jedynie odczekać 5 minutowego AJ'ta - nie.

Pozdrawiam, wyłącz AirBreak'a podczas BW, a nie wymuszasz nim AJ'ta mając zamiast 30 min BW to 5 min AJ'ta a po wyjściu pół HP. - do Mcc'a.
  • Do góry
    • 4

#11 EvolutioN — 206 30/09/2011 - 13:58

EvolutioN
  • Świeżak

*
Popularny

Po pierwsze.
7. Udział w dyskusji mogą brać osoby tylko bezpośrednio powiązane ze skargą.

Po drugie.

Na swoje wytłumaczenie, najeżdżasz na mnie, nie dostałem żadnego upomnienia za ten mod, ani nic więc chyba nie jest to nic strasznego.
To nie jest skarga na mnie ,tylko na Ciebie ,te screeny to jest totalnie inna bajka. >.<

Po pierwsze, chciałeś zabłysnąć, ale Ci nie wyszło. Najpierw bądź pewien tego co mówisz, a potem upominaj innych. Po drugie, wyraźnie widać, że regulamin serwera jest Ci obcy. W jednym z podpunktów regulaminu, wyraźnie jest napisane, że UŻYWANIE JAKICHKOLWIEK MODYFIKACJI JEST ZABRONIONE. Niby nic strasznego, ale jednak regulamin łamiesz ;) Co do Onyxa, było późno chciał pewnie zrobić trening PD, bez konsekwencji, on by się wyszalał, Ty byś sobie pouciekał bez konsekwencji i wszyscy byli by zadowoleni. Dodatkowo na ss'ach wyraźnie widać, że wcześniej jego propozycja w ogóle Ci nie przeszkadzała, dopiero zaczęło być coś nie tak po dostaniu Kary? Proszę Cię, przestań się ośmieszać...
  • Do góry
    • 3

#12 Kamiś — 733 30/09/2011 - 14:45

Kamiś
  • Gracz
Mcc rozumiem Twój ból, ale jak Cie Bullet zablokował IC, aby wyciągnąć siano za zniszczenia jakie Nam zrobiłeś, to Ty sobie nad nim przejechałeś.
http://imageshack.us...5/samp505b.png/
  • Do góry
    • 0

#13 Mcc — 6 30/09/2011 - 15:14

Mcc
  • Gracz
Jak wspomniałem, nie jest to skarga na mnie, a i to wy za mną jeździliście i wjeżdżaliście, dopiero jak ten mi dał kolczatkę bez żadnej akcji to daliście se spokój. Dołączona grafika

Dziękuje i pozdrawiam.

PS. Za air jest kick, a cheat daje jak robisz intka.

Użytkownik Mcc edytował ten post 30/09/2011 - 15:19

• Do góry
    • 0

#14 FriBot — 7 30/09/2011 - 15:28

FriBot
  • Świeżak
Jak dla mnie bez kary, często odgrywam akcje z Rolandem i nigdy mi się nie zdażyło coś nieprzyjemnego z jego strony. Poza tym ewidentnie widać iż jest to oskarżenie z zawiści.
  • Do góry
    • 0

#15 Rufi — 96 30/09/2011 - 16:58

Rufi
  • Gracz
Roland Johnson- blokada OOC na 14 dni- Oferta pościgu na /w.
Felix Cook- ban na 28 dni- Używanie dopalaczy+logi.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: roland, asas

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych