Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

|WIP| Taki tam Pan

pan taki jeden

• Please log in to reply
52 odpowiedzi w tym temacie

#41 Pr0digyzLski 0 19/09/2011 - 20:45

Pr0digyzLski
  • Świeżak
Ty nie masz czego, bo Ty tylko coś sklejasz.
  • Do góry
    • 0

#42 Szym95 19/09/2011 - 21:01

Szym
  • Gracz
za to wielki skinmaker z plerpa robi wszystko od zera, heheh, durny gimbus. Nie wszyscy przychodzą do domu o 14 i mają cały dzień wolnego na robienie własnych włosów, czy durnych twarzy w facegenie, bo tylko to potrafisz.

Użytkownik Szym edytował ten post 19/09/2011 - 21:03

• Do góry
    • 0

#43 Pr0digyzLski 0 19/09/2011 - 21:11

Pr0digyzLski
  • Świeżak
Nie wiesz zbytnio o moich umiejętnościach.
  • Do góry
    • 0

#44 Szym95 19/09/2011 - 21:14

Szym
  • Gracz
i chuj mnie one obchodzą. Ja robię skiny z nudów i dla zabawy, a Ty się nad nimi spuszczasz i nie potrafisz nawet przyjąć krytyki. Wracaj na plerpa.
  • Do góry
    • 0

#45 Bower13 19/09/2011 - 21:16

Bower
  • Świeżak
no dobra, wy(cenzura)ac napinacze.

Wracaj na plerpa.

Przyganiał kocioł garnkowi

Użytkownik Bower edytował ten post 19/09/2011 - 21:24

• Do góry
    • 0

#46 Salva9 20/09/2011 - 15:35

Salva
  • Gracz

Ta, (cenzura)ć to. A wy dalej brońcie tego pajaca co kradnie wszystkim skiny i podpisuje pod siebie.

Przepraszam bardzo, a ty masz pozwolenie Rockstara na pod(cenzura)anie ich modeli, Artura i innych?
Nie (cenzura) dziecinko.

Ty nie masz czego, bo Ty tylko coś sklejasz.

Chcesz cytat ze swojego shitrooma?

"...mam 15 lat i "tworze" sklejanki w 3ds'ie..."
Tworzy, chyba pod(cenzura)a.

Ja przynajmniej nie pluję się jak ktoś pod(cenzura)a skonwertowane przeze mnie modele bo nie są moje.

No i jak ktoś napisał... Nie spuszczam sie nad nimi z podniety.

Użytkownik Salva edytował ten post 20/09/2011 - 15:39

• Do góry
    • 0

#47 Pr0digyzLski 0 20/09/2011 - 15:37

Pr0digyzLski
  • Świeżak
@up

Lepsze argumentów nie masz? Arthur już dawno dał mi pozwolenie, a Rockstar nie musi tego robić bo skoro jest to tylko dla grona grającego w gry tego producenta, nie trzeba mieć zgody i robie to na podstawie readme.txt z płyty GTA SA. U mad? Pozatym taka wielka firma nawet by mi nie odpisała.
@Edit:

Pozatym nie zaprzeczysz że jeżeli ktoś ukradł by któryś z twoich zriggowanych konwertów- jakoś tam przerobionych, lekko zmienił teksture i podpisał pod siebie nie byłbyś zły?

@up

To była autoironia debilu. Pozatym żebyś miał jeszcze czymś się spuszczać. Bawimy się w cytaty? To nie jaram się kwejkiem i nie (cenzura)e o jakimś na(cenzura)ianiu szczególnie że to wyjątkowo denny humor.
// Pod(cenzura)a? Pha-ha, wszystkie modele, tak samo z teksturami od początku sierpnia robię w 90 % swoje (A modele ostro przerabiam) a jak coś to pisze creditsy, takimi wielkimi (cenzura)a literkami żeby każdy widział, a nie omijam jak twój e-funfel.

Użytkownik Pr0digyzLski edytował ten post 20/09/2011 - 15:47

• Do góry
    • 0

#48 Salva9 20/09/2011 - 15:45

Salva
  • Gracz
Debilu mów do kumpli... sorry ty ich nie masz :(

Pozatym nie zaprzeczysz że jeżeli ktoś ukradł by któryś z twoich zriggowanych konwertów- jakoś tam przerobionych, lekko zmienił teksture i podpisał pod siebie nie byłbyś zły?

Mam na to wy(cenzura)ne :)

Rockstar nie musi się zgadzac? Przecież to ich modele :)
  • Do góry
    • 0

#49 Pr0digyzLski 0 20/09/2011 - 15:52

Pr0digyzLski
  • Świeżak

Debilu mów do kumpli... sorry ty ich nie masz :(

Mam na to wy(cenzura)ne :)

Rockstar nie musi się zgadzac? Przecież to ich modele :)

Przerabiane i używane w ich grze, potrafisz czytać ze zrozumieniem? Nie ogarianm czemu odrazu wytaczasz mi że nie mam znajomych- mam i to wielu. Teraz czas na mnie. Sądząc po twoim agresywnych zaczepkach jesteś, hmm... Pryszczaty grubcio, na ściane plakaty o broniach i wojskowych gównach, na biurku przystara kiełbasa i pudełko od Cod'a 5. Mam racje?

Użytkownik Pr0digyzLski edytował ten post 20/09/2011 - 15:52

• Do góry
    • 0

#50 Bower13 20/09/2011 - 16:06

Bower
  • Świeżak

Mam na to wy(cenzura)ne

bo nie robisz nic poza broniami wazacymi 9mb, jako argumentu uzywasz cytatu Szympansa bo nie mozesz wymyslec nic swojego.. mowa tu o tym, ze niby Pr0digy nie ma kumpli. Nie musi ich miec w sieci bo ma swoje zycie i lepsze to, niz twoje przed ktorym stawiaja "e-".

No i jak ktoś napisał... Nie spuszczam sie nad nimi z podniety.

a wymyslisz w koncu cos swojego, frajerze?
  • Do góry
    • 0

#51 Orange 2128 20/09/2011 - 17:13

Orange
  • Świeżak

bo nie robisz nic poza broniami wazacymi 9mb, jako argumentu uzywasz cytatu Szympansa bo nie mozesz wymyslec nic swojego.. mowa tu o tym, ze niby Pr0digy nie ma kumpli. Nie musi ich miec w sieci bo ma swoje zycie i lepsze to, niz twoje przed ktorym stawiaja "e-".

http://www.youtube.com/watch?v=YPdAlIlHlGg

Dodatkowo blokada pisania na 3 tygodnie.
  • Do góry
    • 0

#52 Salva9 20/09/2011 - 17:17

Salva
  • Gracz

Kolejny co wchodzi na mody xD

Get a life.

Nie, post zareportowany.

]Przerabiane i używane w ich grze, potrafisz czytać ze zrozumieniem? Nie ogarianm czemu odrazu wytaczasz mi że nie mam znajomych- mam i to wielu.

Jeżeli byś miał znajomych to bys zlewał moje wiadomości.

Nie potrafię czytać ze zrozumieniem, to zbyt trudne.

Teraz czas na mnie. Sądząc po twoim agresywnych zaczepkach jesteś, hmm... Pryszczaty grubcio, na ściane plakaty o broniach i wojskowych gównach, na biurku przystara kiełbasa i pudełko od Cod'a 5.

Teraz czas na ciebie? Dobre... Szczerze to chujowy z ciebie jasnowidz, nie trafiłeś swoją "zajebistą" wypowiedzią :(

Nie mam cod'a 5, pożyczysz mi kasy na niego? Nie stać mnie :(. Starzy już mi nie dają kasy gry, sam musze zbierać :(

Edit:
Chyba ktoś stracił kompana od hejtu.

[w=Za prowokacje + wulgaryzmy. 7 dni odpoczniesz.]

Użytkownik Orange edytował ten post 20/09/2011 - 17:31

• Do góry
    • 0

#53 Pr0digyzLski 0 20/09/2011 - 17:28

Pr0digyzLski
  • Świeżak
Oj. No widzisz. Właściwie to zajebiście mi się nudzi bo jestem przeziębiony i mam taką ochote to odpowiadam. Widocznie to Ty właśnie nie możesz mieć znajomych, bo sam odpowiadasz na moje posty, dodatkowo myśle że trafiłem w sedno i jesteś tym spasionym pryszczakiem- nie zaprzeczyłeś, a milczenie na dany temat (przy kontynuacji flem'u) oznacza to samo co zgoda z poprzednią wypowiedzią.

[18:34:00] Pawel: Blokada postowania nie powstrzyma mnie przed stwierdzeniem, ze lamus z ciebie.

Użytkownik Pr0digyzLski edytował ten post 20/09/2011 - 17:35

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: pan, taki, jeden

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych