Taki tam WIP, oceniajcie i dawajcie pare rad co do reszty skina.

Taki tam WIP, oceniajcie i dawajcie pare rad co do reszty skina.

to ty chyba nie wiesz jak kondom wygladaale kondom na głowie
Użytkownik R0zEEk edytował ten post 14/09/2011 - 19:20
Tak dlugo na tym pracowales , hah. Miala byc jakas sliwa pod okiem .. i jakos zmieniles mu usta bo nie wystaja mu te zeby .. i miales zrobic full capa tylko ci sie nie udalo mega skinmejkerze.. nie dalo sie troche vertexow podciagnac do gory haha
tak btw. 20 min pracy .. te oczko troche przekecic inny unwarp oka .. troche przekrecic .. usta spuscic na dol czy tam w gore..
w przeciwienstwie do ciebie mega sklejaczu, robie cos wiecej i nie siedze caly czas przed 3ds'em, mialem przerwe i teraz do tego siadlem. Zaluje, ze kiedykolwiek cie czegos uczylem bo prawda taka, ze gowno sie nauczyles. Nic nie umiesz. Fullcapa do niego moge dodac jak skoncze tego do konca, bo trudne to nie jest a chcialem zobaczyc twoj sposob myslenia piszac to, no i jak myslalem - chuja umiesz. BTW, znowu lecisz w ch*ja - bo to ty mnie pytales co zrobic zeby nie bylo przeswitow.Tak dlugo na tym pracowales , hah. Miala byc jakas sliwa pod okiem .. i jakos zmieniles mu usta bo nie wystaja mu te zeby .. i miales zrobic full capa tylko ci sie nie udalo mega skinmejkerze.. nie dalo sie troche vertexow podciagnac do gory haha
tak btw. 20 min pracy .. te oczko troche przekecic inny unwarp oka .. troche przekrecic .. usta spuscic na dol czy tam w gore..
Zrobilem na razie taki syf, bez zadnego HD. Nad tym bede dopiero pracowalja bym chciał to zobaczyć w oryginalnym stroju ballas3, tyle, że w HD.

Tak dlugo na tym pracowales , hah. Miala byc jakas sliwa pod okiem .. i jakos zmieniles mu usta bo nie wystaja mu te zeby .. i miales zrobic full capa tylko ci sie nie udalo mega skinmejkerze.. nie dalo sie troche vertexow podciagnac do gory haha
Napisał pr0 elo modder.Zamiast robić te swoje denne skiny, polecam Ci wziąść się za nauke przedszkolaku.
Użytkownik Salva edytował ten post 19/09/2011 - 18:44
Zamiast robić te swoje denne skiny, polecam Ci wziąść się za nauke przedszkolaku.
Użytkownik Szym edytował ten post 19/09/2011 - 18:58
odezwal sie koles, ktory lubi rozowe czapki "Loffciam Justinka" (napisal na (reklama))Napisał pr0 elo modder.
Jedyne co ci (to, że z małej litery 'ci' to nie błąd) wychodzi to hejt i prowokowanie innych.
Czego się spodziewać po 15 latach pobytu na tym świecie... Nieprawdaż?
co nie zmienia faktu, ze i tak robi z siebie posmiewisko ;/edit: Tak w ogóle, to Rożek jest starszy od Ciebie. xd
NO JA TEŻ POLECAM CI WZIĄĆ SIĘ ZA NAUKĘ, HEHS. POZDRO PLERP.
edit: Tak w ogóle, to Rożek jest starszy od Ciebie. xd
Napisał pr0 elo modder.
Jedyne co ci (to, że z małej litery 'ci' to nie błąd) wychodzi to hejt i prowokowanie innych.
Czego się spodziewać po 15 latach pobytu na tym świecie... Nieprawdaż?
No i masz z tym problem? Bo widzę, że ciebie to gnębi.odezwal sie koles, ktory lubi rozowe czapki "Loffciam Justinka" (napisal na (reklama))
Płacz, krzycz, poskarż się rodzicom.Bo się rozpłacze.
Użytkownik Salva edytował ten post 19/09/2011 - 20:20
Nie e-niggusie, zamknąć mordziaka to ty możesz, ja tutaj piszę a nie gadam (nie potrafię mówić tekstem pisanym).Oł yeah, e-żołnierzu. Nie wiesz o co mi chodzi w strone Grabbera, to zamknij morde i idź sklejać swoje konwerty z jakże przejmujących gier z iraku wziętych, kay?
Użytkownik Salva edytował ten post 19/09/2011 - 20:24
Użytkownik Pr0digyzLski edytował ten post 19/09/2011 - 20:25
Użytkownik Salva edytował ten post 19/09/2011 - 20:25
Użytkownik Pr0digyzLski edytował ten post 19/09/2011 - 20:28
Użytkownik Szym edytował ten post 19/09/2011 - 20:28
Użytkownik Pr0digyzLski edytował ten post 19/09/2011 - 20:31
Po co się tłumaczysz skoro nie są? Ty mi tu porównujesz moje mody do swoich xD
Myślisz że ja tym żyje? Grubo się mylisz.
Chociaż można powiedzieć że grafice 3d poświęcam troche czasu bo wiąże z tym jakąś przyszłość, czyż nie?
Użytkownik Salva edytował ten post 19/09/2011 - 20:34
Obrażaj co/kogo chcesz synek, póki co mam wy(cenzura)ne na każde twoje słowo.A co mam obrazić twój wygląd, czy coś. Przecież to internety chłopcze.
Użytkownik Salva edytował ten post 19/09/2011 - 20:36
Nauka jazdy czy taxiNapisany przez MatradzPL, 31/07/2017 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
[PRZED-PREMIERA] PIORUN - MR SMOKENapisany przez Original Gangster, 31/07/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
ReTo - Piotruś Pan - DAMN.Napisany przez RealKING, 14/07/2016 |
|
|
||
Hyde Park →
Co kupić? Co wybrać? Co jest lepsze? →
Który komputer?Napisany przez osa0 , 02/02/2016 |