po miesięcznej przerwie
Słabo kryjesz nick, cemazecik.
po miesięcznej przerwie
Słabo kryjesz nick, cemazecik.
Lol to chyba najbardziej w(cenzura)iająca gra na świecie. Jak trafi Ci się jakiś ziemniak na rankedzie, co nie potrafi nic ugrać i feeduje to po prostu czasem mam chęć jebnąć monitorem. Nie polecam dla ludzi o słabych nerwach.
Czyli dla Ciebie.
Czyli dla Ciebie.
Tak, szczególnie
Tak, szczególnie
Jesteś nadpobudliwy, wyłącz czat- pomaga.
Elo, mam taki problem, ze po formacie (nie wiem czy to ważne) ale wcześniej nie miałem takiego problemu... Po prostu rozłącza mi lunchera z Internetem i nie mogę grać bo mam napis disconnected etc, a pisać na lolu mogę do kogoś, muszę co chwile resetować lola żeby pyklo. Pytanie czy to Internety szwankujo, czy co się dzieje? :v
Phehehehe, poradzilem Sobie po tylu dniach meczarni XD
Użytkownik HONDOWSKY edytował ten post 06/12/2014 - 05:20
Czas na wylevelowanie swojego konta na Koreańskim serwerze, żeby móc pograć rankedziki. ^^
Czas na wylevelowanie swojego konta na Koreańskim serwerze, żeby móc pograć rankedziki. ^^
Ale wiesz, że oni to szybko wykrywają i wbijesz max B1/S2 i zostaniesz zbanowany?
Jak wyjdę z Silvera grając tylko Shaco?

Właśnie tak, hehe

forma jest
Best Shaco EUW? :whistle:

Ale wiesz, że oni to szybko wykrywają i wbijesz max B1/S2 i zostaniesz zbanowany?
Od tego jest VPN, synu. I jakie S2, synu. Mierzę w jakąś tam platynę, będąc challengerem na EUNE.
Złapałem mega lose strike. ;---------------------;
https://www.youtube.com/watch?v=YoKDZFbsoZg&feature=youtu.be
Dorzucam QUADRE Karthusa z tego samego meczu, moja asysta katą. Trochę spowolniłem, wiem.
Z jakiej racji mieliby banować?
Penta Katą to nie penta
Z jakiej racji mieliby banować?
Penta Katą to nie penta
Bo w Koreańskie gry/na Koreańskich serwerach (nie tylko w LoLu) mogą grać jedynie osoby, które mają tam obywatelstwo. (tak jest u nich w prawie).
DAWAC MU REFY ZROBIC

2x quadra bo Morgana postanowiła iść afk i wrócić na końcu po IP.
https://www.youtube.com/watch?v=c5lGrgXaIKI
mało brakowało XD
lee sin dalej opek czy wymięka? bo dawno nie grałem
support casio op, penta wpadła i ap też nawet.

Jakie runy polecacie na początek? - 20 lvl i mam 2 strony na runy.
Jakie runy polecacie na początek? - 20 lvl i mam 2 strony na runy.
2 podstawowe ap i ad, potem możesz coś kombinować z innymi, oczywiście trójeczki, tutaj masz ss'ka takie możesz na początek sobie dać;
lee sin dalej opek czy wymięka? bo dawno nie grałem
Jasne, że OP. Jakby ktoś chciał pykac, to zapraszac. - PanWiciu
jak sie teraz jungle gra? od czego zaczynac, co budowac? ;]
Raczej zależy od postaci i stylu gry jaki preferujesz.
jak sie teraz jungle gra? od czego zaczynac, co budowac? ;]
trochę długo by mówić, powiem tyle, że pierwszego to buffa nie robisz; zaczynasz albo od grompa, blue, red lub golemy, red, blue, ew.gromp i cofasz po ulepszenie do maczety

będzie w ogóle ten ward dostępny?
O co chodzi w tej grze? Wytłumaczy mi ktoś ?
będzie w ogóle ten ward dostępny?
W następnym patchu będzie.
Elo
Bo mam problema znowu takiego, ze odpalam lunchera wszystko jest ok ale pobcheili wyskakuje disscinected i podczas tego mogę z kimś pisać ale nie mogę znajdywać meczy albo jak znajdę i chce piknac postać to jest lag, po chwili jak jest ok i tak cobchwile. Jak coś to zmieni to przedbformatrm tak nie miałem
Ktoś wie co to może byc
próbowałeś naprawić klienta tam w tej zębatce przed jeszcze logowaniem?
O co chodzi w tej grze? Wytłumaczy mi ktoś ?
trudno jest opisać wszystko w kilku zdaniach, najlepiej będzie jak przejdziesz na pierwszą stronę i poczytasz trochę bądź wpiszesz na yt.
próbowałeś naprawić klienta tam w tej zębatce przed jeszcze logowaniem?
trudno jest opisać wszystko w kilku zdaniach, najlepiej będzie jak przejdziesz na pierwszą stronę i poczytasz trochę bądź wpiszesz na yt.
no, nic to nie daje. Przeczytalem gdzies ze dziala jak wylacze w services.msc pomoc ip i wtedy tak nie ma, nie wiem co to moze byc :\
Może jabym pograł... A jak to sie wgl w to gra?
/del naprawione
Użytkownik OkruchRPK edytował ten post 25/12/2014 - 11:06
Lol jest fajny ale gdy grasz z fajnymi osobami. Bo jak ma mi ktoś się drzeć i rozkazywać to wole nie grać.
TAB->MUTE->witamy w co najmniej silver V
Lol jest fajny ale gdy grasz z fajnymi osobami. Bo jak ma mi ktoś się drzeć i rozkazywać to wole nie grać.
a od czego jest soloq?
btw. kiedy ten nowy sezon?
Grałem kiedyś, skończyłem na Silverze. Nie gram, wkurzali mnie ludzie z Polski. Co Ci nie wyszło odrazu lecieli na Ciebie z słowami. Ale gra nie jest taka zła. Mam konto wrazie czego.
a od czego jest soloq?
btw. kiedy ten nowy sezon?
w styczniu coś ma być dokładnej daty nie ma
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych