Widzieliście jakie mają summonres rift zrobić? Wygląd według mnie odstraszający.
wysłano z internet explorer, panie to już 6 miesięcy jest zapowiadane xD
Widzieliście jakie mają summonres rift zrobić? Wygląd według mnie odstraszający.
Dobra..dopiero teraz to obejrzałem. Nie podoba mi się nowy wygląd.
Nie ma lepszego, od Czarosława wielkiego. Poza tym, nie polecam gry, jeżeli ktoś ma słabe nerwy. xD
Polecam Smite jest o wiele lepszy w 3D i jezeli ktos nie lubi kamerki z gory to jest ta gra dla tego kogos Zachecam goraco, takie same zasady jak w lolu i co chwile jest aktualizowana gra
Taka tam gierka z IST'em. XDXD http://net4game.com/user/123442-ist/

Użytkownik Palikowy edytował ten post 02/11/2014 - 13:16
@up słabe win ratio ;d
a i przegięty xin

Przypadkiem picknąłem teemo zamiast kogoś tam.. w dodatku na katarinę, a moja riven afk.
Użytkownik Konrad Kamieński edytował ten post 02/11/2014 - 21:36

Nie grałem Soraką po reworku, dopiero pierwszy raz.
musze golda wbic

Popularny
Miał być tylko gold na koniec sezonu na drugim koncie. Ale stwierdziłem, że spróbujemy platynkę.

DAAAAAMN, więcej sie nie zmieściło XD Dziś od Sebeczgaa - Reaper Soraka, Royal Shaco, Battlecast Velkoz i Mecha Aatrox

Użytkownik Unknownn edytował ten post 07/11/2014 - 14:53
Potrzebuję dwóch osób do turnieju ligi ESL, tryb 3vs3. http://www.esl.eu/pl...115/leagueinfo/
PW/Skype.
Leci ktoś duo przez Silver? EUW.

Popularny
Szukam ogarniętych typów na EUNE

Sniper Elite.
Sniper Elite.
Kto jest najlepszym junglerem w mieście?
chyba chciałeś powiedzieć supportem, który counterjunglował.
chyba w wiosce
chyba w wiosce
ty tam zielony sie nie wypowiadaj, bo grać nie potrafisz noooo
ty tam zielony sie nie wypowiadaj, bo grać nie potrafisz noooo
zielony zawsze będę, no nie potrafie ;[

Popularny

z: EASYYY | bienio aka amelka
Użytkownik SZ4DOS edytował ten post 21/11/2014 - 12:16
Tak sobie przeglądam ten temat i aż mi się zachciało wrócić do gry w LoL'a
Znajdę jakieś staty stare to wrzucę sobie, he!
Tak sobie przeglądam ten temat i aż mi się zachciało wrócić do gry w LoL'a
Znajdę jakieś staty stare to wrzucę sobie, he!
Jak miałes dłuższą przerwę to ogarnij sobie zmiany jakie nastąpiły i nastąpią bo się sporo zmieniło. Tak z prostego wbić teraz i grać to ciężko bo jest wiele nowych rzeczy i ta gra jest zupełnie inna.
Jak miałes dłuższą przerwę to ogarnij sobie zmiany jakie nastąpiły i nastąpią bo się sporo zmieniło. Tak z prostego wbić teraz i grać to ciężko bo jest wiele nowych rzeczy i ta gra jest zupełnie inna.
Mówisz? Z pół roku może nie grałem... Więc nie wiem jak będzie. Pewnie wpadnę na swojego przywoływacza z myślą ,że będę koksił jak dawniej a się okażę ,że gram w całkiem inną i nową grę
Mówisz? Z pół roku może nie grałem... Więc nie wiem jak będzie. Pewnie wpadnę na swojego przywoływacza z myślą ,że będę koksił jak dawniej a się okażę ,że gram w całkiem inną i nową grę
Obejrzyj sobie omówienie patchów, Nervarien {Polski Streamer} zamiescił fajny opis całego patcha 4.20. Być na bierząco w Lolu to podstawa.
Obejrzyj sobie omówienie patchów, Nervarien {Polski Streamer} zamiescił fajny opis całego patcha 4.20. Być na bierząco w Lolu to podstawa.
No to w takim razie dzięki za info, a ja się biorę do przeglądania tego.
Czy mi się zdaje czy teraz jungla jest o niebo trudniejsza niż kiedyś.
Czy mi się zdaje czy teraz jungla jest o niebo trudniejsza niż kiedyś.
nie, a bynajmniej tego nie odczuwam ;p
Lol to chyba najbardziej wkurwiająca gra na świecie. Jak trafi Ci się jakiś ziemniak na rankedzie, co nie potrafi nic ugrać i feeduje to po prostu czasem mam chęć jebnąć monitorem. Nie polecam dla ludzi o słabych nerwach.
Gra ktoś teraz?
3vs5

i tylko quadra na ww

Użytkownik MejsooN edytował ten post 02/12/2014 - 23:00
A takie tam z dzisiaj

Oczywiście PENTA zaliczona

po miesięcznej przerwie

Grałem do przedwczoraj, ale wypaliłem się i zamierzam sobie dać spokój na miesiąc, dwa. Nowa jungla jest świetna, podoba mi się różnorodność wprowadzona przez rito
Aż pięć smoków im oddaliście?
Kappa jungler u nas, a WW dawał trochę po pysku.
takiego jeszcze nie gralem XD

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych