Caitlyn carry the game. <3

Miałbym 14/0, ale pod sam koniec fizz szczęściem mnie ujebał, no cóż.
Caitlyn carry the game. <3

Miałbym 14/0, ale pod sam koniec fizz szczęściem mnie ujebał, no cóż.
normal na farcie

16/3 nieźle, kata po booście jeszcze bardziej koksi.
16/3 nieźle, kata po booście jeszcze bardziej koksi.
Bardziej mi o quadrę chodziło Penty nie zrobiłem, bo typek na respie był ;(
http://signup.league...76b8d5188758560
Rejestrować mi się tu, bo skórke do ww chcę mieć
ZED OP CHAMP.
Bardziej mi o quadrę chodziło
Penty nie zrobiłem, bo typek na respie był ;(
Wiem, wiem - widzę. Ja miałem Quadre Fiorą na rankedzie niedawno.
Użytkownik Davee edytował ten post 19/10/2013 - 13:02
Hsevoot EUNE
Wiem, wiem - widzę.
Ja miałem Quadre Fiorą na rankedzie niedawno.
ja to postaci do rankedów nie mam
ja to postaci do rankedów nie mam
Masz, choćby Katarine. Nie ma znaczenia ile postać kosztuje tylko jakie ma skille itd.
Masz, choćby Katarine.
Nie ma znaczenia ile postać kosztuje tylko jakie ma skille itd.
jak wziąłem kiedyś kate, to miałem mega hejt, że ma 0 cc, a ranked wygrany był.
Przecież Kata ma cc - ulta choćby.
Kata dobrze współpracuje z Jarvanem, bo jak on zarzuca ulta i zamknie tam z 2 to kata ma easy kille.
jak wziąłem kiedyś kate, to miałem mega hejt, że ma 0 cc, a ranked wygrany był.
Też miałem hejt jak wziąłem kate na ranka i też wygraliśmy.
Przecież Kata ma cc - ulta choćby.
cc to crowd control.
cc to crowd control.
No co Ty nie powiesz.
kata nie ma cc.
1 ranked shenem

kata nie ma cc.
Troche mi sie... no.
normal na farcie
eee tam 100hp, ja na dwóch na lux xdddd.
Użytkownik Mielnicky edytował ten post 19/10/2013 - 22:33
Ja tam konczylem wiele razy na farcie, chocby Eve.
Ja tam konczylem wiele razy na farcie, chocby Eve.
ja tym czyms grać nie umiem, weź; na botach na jungle nie dawałem rady xD
ja tym czyms grać nie umiem, weź; na botach na jungle nie dawałem rady xD
Moj main to jungle, dlatego carry'uje early, a jak pozniej idzie, to zalezy od teammatesow. Ale teraz glownie Rammus, Eve odstawilem na przerwe. Czasem sie zdarza, ze ja wezme, ale to sa male przypadki.
Moj main to jungle, dlatego carry'uje early, a jak pozniej idzie, to zalezy od teammatesow.
Ale teraz glownie Rammus, Eve odstawilem na przerwe. Czasem sie zdarza, ze ja wezme, ale to sa male przypadki.
ja się staram mida/solotopa czy adc, coś po trochu umiem, ale nic na maksa.
Corki carry the game. <3

Jak już awansować to na pełnej pannie lekkich obyczajów.
PS. Kog'Maw był Gold V, a s2 Silver, a tu co? Zwykły Silver 4 - teraz 3 go ograł, proszę!
Użytkownik Davee edytował ten post 20/10/2013 - 03:14

troll game z nimi był.
Na rankedzie wpadła penta solo na wszystkich i dwie quadry.
Przegrany mecz wyccarowany.

Myślę kogo teraz kupić do wyboru: Diana i Kha'Zix, what do u think?
Myślę kogo teraz kupić do wyboru: Diana i Kha'Zix, what do u think?
teraz masz diane na rotacji to pograj sobie, dobra jest.
teraz masz diane na rotacji to pograj sobie, dobra jest.
Grałem, grałem i jest fajna, ale w sumie mam już kilka dobrych postaci na mida takich jak: Fizz, Katarina, Kassadin, Lux oprócz tego Teemo mi się tam przeplata itd. Dawno nie kupowałem postaci na topa a Kha'Zix dobry champ.
Grałem, grałem i jest fajna, ale w sumie mam już kilka dobrych postaci na mida takich jak: Fizz, Katarina, Kassadin, Lux oprócz tego Teemo mi się tam przeplata itd. Dawno nie kupowałem postaci na topa a Kha'Zix dobry champ.
Khazix'a kup, jeżeli masz wybierać pomiędzy nim a dianą to Kha'zix

Takie tam na smerfie.
Fajna gra, aczkolwiek nie rozumiem osób, które grają w to od paru lat przykładowo. Dla mnie to jest po jakimś czasie monotonne i przerwa. Mój kolega przykładowo gra już z półtorej roku, nabił ten Diamond III, ale co z tego? Gra ciągle opiera się na tym samym, ewentualnie inne osoby dochodzą, które trollują i nie da się wygrywać tych rankedów.

Phi..

PENTAKILL
Phi..
Jesteś jednym z tych, którym się fuksnęło i wrzuciło do Platyny - miłego feedowania.
PENTAKILL
Postarałeś się, aż cie zaproszę do meczyka na lolu.
Platyna? Jak nie masz drugiego konta - dobrego, czyli pierwszy raz kwalifikujesz się itd. To życzę miłego feedowania, ale może ci się po szczęści i coś ugrasz choć wątpię w to.
No ta, dzięki. Wbiłem to fartem, 30 lv też wbiłem fartem, nawet nie wiem jak.
No ta, dzięki. Wbiłem to fartem, 30 lv też wbiłem fartem, nawet nie wiem jak.
Wiesz, że tak na prawdę mogłeś tam trafić fartem? Są ludzie, którzy wygrywają 7/10 rankedów i trafiają do Brązu, a są tacy, którzy wygrają 4/10 i będą Silverze. 30 lvl to nie problem wbić przecież, PD dostajesz za każdy mecz nie zależnie od przegranej czy wygranej, z resztą najwyżej będę sobie wchodził na twój profil i oglądał poczynania - znaczy to jak spadasz.
Wiesz, że tak na prawdę mogłeś tam trafić fartem? Są ludzie, którzy wygrywają 7/10 rankedów i trafiają do Brązu, a są tacy, którzy wygrają 4/10 i będą Silverze. 30 lvl to nie problem wbić przecież, PD dostajesz za każdy mecz nie zależnie od przegranej czy wygranej, z resztą najwyżej będę sobie wchodził na twój profil i oglądał poczynania - znaczy to jak spadasz.
Marny zazdrosniku, on nie przeszedł do platyny wygrywając 10/10 meczów, tylko gra już w tą gre od samego początku od bety więc ogarnia... Ma kilkaset przegranych rankedów więc dlaczego miałby być niżej i feedować w platynie?
Marny zazdrosniku, on nie przeszedł do platyny wygrywając 10/10 meczów, tylko gra już w tą gre od samego początku od bety więc ogarnia... Ma kilkaset przegranych rankedów więc dlaczego miałby być niżej i feedować w platynie?
Zobaczyłem profil i faktycznie ma już mnóstwo rozegranych rankedów - po prostu ja mam inny tekst gdy dostaję promocję i myślałem, że to po tych 10 rozegranych rankedach. Jak mogę być marnym zazdrośnikiem skoro jestem wyżej od niego?
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych