Hej!
Niestety nie ma takiej możliwości. Opcja opisana w pierwszym poście to jedyne wyjście.
Zawsze możesz po prostu porzucić niechciane postacie i nie logować się na nie, ale nadal będą musiały widnieć na profilu.
Ale niestety nowej już zrobić nie można, cóż.



Moja zawartość
N
