Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Właściwie to prośba.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ViVi — 309 13/12/2010 - 12:34

ViVi
  • Gracz

Kilka dni temuprzydarzyła mi się przykra sytuacja, a mianowicie. Przebywając w godzinach popołudniowych na stacji centrum, zauważyłem, że gracz sprzedaje Elegy za śmieszne pieniądze. Owy gracz kilkukrotnie próbował wcisnąć mi /o biznesrp Elegy 15000. Na co ja, napisałem mu, że auta sprzedajemy za pomocą /o auto. W tym momencie, Pan, który dostał bana w wyniku skargi (http://net4game.com/....49#entry685449) napisał mi na /w, iż mam to zaakceptować, ponieważ on pragnie, ażeby te pieniądze znalazły się na koncie biznesu, a za chwilkę da mi autko za 0. (Ss w skardze wszystko powtwierdzają) No cóż, delikwent odjechał z piskiem opon i tyle go widziałem. Dlatego uprzejmie proszę o zwrot 14 tysięcy, które zapłaciłem.
Z poważaniem,
ViVi.

Próbowałem wcześniej rozwiązać to na prywatnych wiadomościach, jedynie Mateusz pragnął udzielić mi pomocy, lecz zabrałko mu uprawnień.

Pozdrawiam serdecznie!
ViVi.
  • Do góry
    • 0

#2 Natasha — 19 13/12/2010 - 12:48

Natasha
  • Świeżak
Nie oddadzą Ci kasy.
  • Do góry
    • 0

#3 Darox — 384 13/12/2010 - 13:10

Darox
  • Gracz
Sam się dałeś wrobić.
  • Do góry
    • 0

#4 ViVi — 309 13/12/2010 - 18:26

ViVi
  • Gracz
No i po co te posty? :unsure: Jejku, jestem osobą, która darzy innych ludzi zaufaniem, no. Dodatkowo nie tylko ja zostałem w ten sposób oszukany.
  • Do góry
    • 0

#5 mkr — 3515 14/12/2010 - 01:11

mkr
  • Gracz

Sam się dałeś wrobić.

:) Czy jako gracze nie możecie już sami myśleć tylko administracja ma za Was to robić?
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych