Na wstępie chciałbym wszystkich powiadomić, że nadeszła w końcu chwila, kiedy wydaję ModPacka do użytku graczy net4game.com. Drugą rzeczą, którą chce wymienić na wstępie - są to przeprosiny w stosunku do Was, że musieliście tak długo czekać. Jestem osobą, której tak naprawdę był to pierwszy ModPack, uczyłem się 'żelaznych' podstaw, jednakże jak widać - dałem radę. Myślę, że znajdziecie w środku kilka niespodzianek dla Was, m. in. skiny cywilne. Tak przyznam się, oszukiwałem Was mówiąc, że ich nie będzie.
Co wchodzi w skład ModPacka?
- SkinPacki organizacji przestępczych (nie wszystkich - brakuje Irish'ów, a także nowego gangu - 516 Death Crow Lovos X8)**
- SkinPacki organizacji rządowych (FD, LSPD, FBI, LSMC)
- SkinPack skinów cywilnych (11 sztuk)
- Weapon Pack od Millenia
- Odświeżona tekstura radiowozu LSPD (wzmocniona z przodu)
- Oficjalna piłka SASL, wykonana przez YoMen'a.
Wersja podstawowa:
Mirror # 1
Mirror # 2
Mirror # 3
- SkinPacki organizacji przestępczych
- SkinPacki organizacji rządowych
Wersja rozszerzona:
Mirror # 1
Mirror # 2
Mirror # 3
Wersja pełna:
Mirror # 1
Mirror # 2
- Weapon Pack od Millenia
- Odświeżona tekstura radiowozu LSPD (wzmocniona z przodu)
- Oficjalna piłka SASL, wykonana przez YoMen'a.
* Jak zainstalować ModPacka?
Gta Parking.
- Otwieramy program Gta Parking.
- Znajdując się już w programie pod paskiem 'menu' mamy 'Pojazdy', a także 'Inne Mody' - klikamy na drugi wariant, czyli 'Inne Mody'.
- Po krótkiej chwili, jeżeli zakładka Nam przeskoczy wybieramy 'Plik', 'Dodaj mod'.
- W tym momencie pojawia Nam się okienko, w którym musimy wskazać docelowy folder, w którym znajdują się mody. W tym przypadku jest to 'Modpack net4game.com - Wersja XX'. Oczywiście trzeba owy folder najpierw wypakować z '.rar', w dowolnym miejscu.
- Jeżeli już wybraliśmy nasz folder, pojawi się pole 'Typ modu', więc musimy wybrać 'Wszystkie [arch, gta3.img, player.img, gta_int.img, cutscene.img]
- Klikamy przycisk 'Dodaj' i po chwili w programie powinien pokazać się folder z zielonym światłem, na jego logotypie. Klikamy raz na folder, a następnie zjeżdżamy na sam dół, gdzie znajduje się przycisk 'Instaluj' - oczywiście wciskamy go i oczekujemy, aż Nasza modyfikacja się zainstaluje.
- Jeżeli akcja się powiedzie, to obok Naszego folderu w Gta Parking pojawi się pomarańczowe światełko - to znak, iż ModPack został zainstalowany poprawnie. W tym momencie należy zamknąć okienko programu i cieszyć się modyfikacją w grze.
* Tylko i wyłącznie ten program polecam, inne moim zdaniem są gorsze.
** Owe SkinPacki znajdą się w łatce za jakiś miesiąc
Za jakiś miesiąc znajdzie się łatka, która zaktualizuje aktualnego ModPacka
Osoba, wykonująca ModPack:
ErA
Credits'y:
Prz3m00
HiJack
FOST33R
Milennia
YoMen
Kohdyktop
ErA