Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Gienek Kura

• Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Krzysiak23 — 0 28/09/2009 - 20:22

Krzysiak23
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego: Gienek_Kura
Imię i nazwisko oskarżającego: Criss_Walker
Opis sytuacji: Jadę autem, a tu nagle pod ratuszem biegnie sprintem ten Gienek i wpada mi pod koła. Oczywiście 0 RP, podbiega do mojego auta, robi NJ i ucieka moim autem.
Screen: Niestety nie zdążyłem zrobić, ale pewien gracz (zapomniałem nick) był świadkiem i mówił, że podpisze się pod postem. Mam nadzieję, że potwierdzenie tego zajścia przez świadka wystarczy.
Proponowana kara: Ban
  • Do góry
    • 0

#2 3ciW — 85 28/09/2009 - 21:26

3ciW
  • Świeżak
Zero skrinów zero kary by Mickul. A więc:
jeżeli napiszesz niesłuszną skargę i zostanie ona rozpatrzona negatywnie - to Ty zostaniesz ukarany.
Po drugie, widać że gość jest nowy, zrobił NJ i 0 rp pewnie dlatego że nie wie o tym że takich rzeczy nie wolno robić.

Down@
Czy takim trudem jest przeczytanie regulaminu (którego i tak się nie przestrzega) i odpowiedzenie na pytania? Druga opcja że ktoś dał mu odpowiedzi co jest bardziej możliwe.
  • Do góry
    • 0

#3 TwojaTata — 0 28/09/2009 - 21:30

TwojaTata
  • Świeżak
Chyba przy procedurze rejestracji jest mini-test, który ma wykazać, czy coś się umie RP, tak? A więc jak wyjaśnimy zjawisko, iż go zdał? Może niejaki Kura miał odpał i zaczął robić zadymy, jak kiedyś pewien McHammer "Kto na serwie ten z policji", więc po co biednego Krzysia dobijać, skoro niedawno zaznał takiego cierpienia jakim jest strata ukochanego pojazdu?
  • Do góry
    • 0

#4 Grypa — 242 28/09/2009 - 21:33

Grypa
  • Świeżak
Powinienies mu wszystko wytlumaczyc na /w i powiedzic troche o RP, a nie pisac skarge. I tak nie ma ssow.
  • Do góry
    • 0

#5 Kobył — 1180 29/09/2009 - 06:17

Kobył
  • Gracz
Bez SSów, ban dla ciebie, hihi.

Poza tym na cholerę lecisz ze skargą jak równie dobrze po ukradnięciu samochodu w sposób mało role plajowy dać /q i po kłopocie. Wszedłbyś na serwer, wytłumaczyłbyś mu to, może by coś zrozumiał.
  • Do góry
    • 0

#6 Krzysiak23 — 0 29/09/2009 - 14:37

Krzysiak23
  • Świeżak
Dzień wcześniej miałem taką samą sytuację, gdy zrobił mi NJ inny gracz, ale mówię: nie pisze skargi,bo może nie wie, że tak nie wolno. Ale pan Kura przesadził. Od razu dałem /q, bo jak wspominałem dzień wcześniej pewien osobnik po zrobieniu NJ wjechał w coś i straciłem trochę HP. Chciałem wytłumaczyć to temu Gienkowi, ale jak wszedłem na serwer to już go nie było. Może jak przeczyta tą skargę, to wpłynie to na jego grę RP i w końcu przeczyta regulamin. Przepraszam administrację, za napisanie tej "bezsensownej" skargi, ale co miałem zrobić? Dopuścić, żeby ktoś na drugi dzień znowu popełnił ten błąd? A może, żeby pojawił się jakiś cham i rozwalił moje auto? Spotkanie z takim graczem może się zdarzyć każdemu i nie wiadomo co ten gracz chce zrobić.

P.S. Może, początkujący gracze i ci, którzy nie znają regulaminu i zasad RP, po przeczytaniu tej skargi dowiedzą się, że za taką głupią rzecz np. NJ,maraton itp. można zostać surowo ukaranym.
  • Do góry
    • 0

#7 Gość (Cougar.) 29/09/2009 - 14:43

Gość (Cougar.)
  • Goście
Widać, że był to nowy gracz bądź po prostu 'lamił'. Myślę, że jeśli nie masz screena to nic nie zrobisz - wystarczyło dać quita i po sprawie.
  • Do góry
    • 0

#8 skb — 5267 29/09/2009 - 14:51

skb
  • Gracz
Zbanowany wczoraj za cheaty - http://h-rp.pl/user-5030.html
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych