Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Żólte papiery.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Colter 349 30/11/2010 - 22:12

Colter
  • Gracz
Witam serdecznie, pisze ten temacik, ponieważ dręczy mnie jedna sprawa dotycząca żółtych papierów. Słyszałem, ze takowe może posiadać osoba będąca w PD/FBI. No ale jaki w tym sens, przecież, posiadają te papiery osoby które sa umysłowo chore i nie panują nad niektórymi sprawami. Może mi ktoś to dokładnie wytłumaczyć?
  • Do góry
    • 0

#2 Desire 92 30/11/2010 - 22:13

Desire
  • Gracz
Żółte papiery to po prostu nazwa przedmiotu, który istnieje tylko OOC i dostępny jest tylko i wyłącznie dla FBI (kilka osób w PD chyba też ma), za jego pomocą zmienia się nick.

Użytkownik Desire edytował ten post 30/11/2010 - 22:14

• Do góry
    • 0

#3 Havk 442 30/11/2010 - 22:14

Havk
  • Gracz
Aby ta osoba ich używała musi mieć zaznaczoną specialne uprawnienie we frakcji. Tak samo jak w biznesach prowadzenie pojazdów itp.
  • Do góry
    • 0

#4 Squir655 30/11/2010 - 22:14

Squir
  • Gracz

posiadają te papiery osoby które sa umysłowo chore i nie panują nad niektórymi sprawami

W niektórych wypadkach masz rację.
  • Do góry
    • 2

#5 GrubyMasny 336 30/11/2010 - 22:16

GrubyMasny
  • Gracz

Żółte papiery to po prostu nazwa przedmiotu, który istnieje tylko OOC i dostępny jest tylko i wyłącznie dla FBI (kilka osób w PD chyba też ma), za jego pomocą zmienia się nick.

Ty czytaj ze zrozumieniem gościu. On nie pyta co to jest tylko stwierdza, iż osoby, które mają do tego dostęp są nieodpowiednie - łapiesz?
  • Do góry
    • 0

#6 Colter 349 30/11/2010 - 22:16

Colter
  • Gracz

W niektórych wypadkach masz rację.

No więc dlaczego używaja ich tylko osoby należące do Frakcji. Powinno być to udostepniobe dkla graczy, u których stwierdzono jakieś zaburzenia, wystawiałby je medyk i klimat. Oczywiście, wcześniejsze badania itp.
  • Do góry
    • 0

#7 Skat623 30/11/2010 - 22:21

Skat
  • Gracz
Nie rozumiecie o co się człowiek pyta.

Nie wiem kto wymyślił taką nazwę dla przedmiotu zmieniającego nick, ale nie ma nic wspólnego z tymi realnymi żółtymi papierami. W normalnym świecie żółte papiery to papiery świadczące, że dana osoba jest chora umysłowo (mniej więcej), na h-rp natomiast jest to przedmiot zmieniający nick posiadaczowi. Oznacza to, że te serwerowe żółte papiery nie mają nic wspólnego z kondycją zdrowia psychicznego posiadacza :)

Użytkownik Skat edytował ten post 30/11/2010 - 22:22

• Do góry
    • 1

#8 Mors59 30/11/2010 - 22:22

Mors
  • Gracz
Colter, wtedy 90% graczy byłaby bezkarna ^_^
  • Do góry
    • 0

#9 Colter 349 30/11/2010 - 22:25

Colter
  • Gracz

Nie rozumiecie o co się człowiek pyta.

Nie wiem kto wymyślił taką nazwę dla przedmiotu zmieniającego nick, ale nie ma nic wspólnego z tymi realnymi żółtymi papierami. W normalnym świecie żółte papiery to papiery świadczące, że dana osoba jest chora umysłowo (mniej więcej), na h-rp natomiast jest to przedmiot zmieniający nick posiadaczowi. Oznacza to, że te serwerowe żółte papiery nie mają nic wspólnego z kondycją zdrowia psychicznego posiadacza :)

No i o to mi własnie chodziło majster! Wielkie dzięki za odpowiedź.
  • Do góry
    • 0

#10 LeBronzo1312 30/11/2010 - 22:27

LeBronzo
  • Gracz

Colter, wtedy 90% graczy byłaby bezkarna ^_^

... i wszyscy chorzy umysłowo :D
  • Do góry
    • 0

#11 Dracool28 30/11/2010 - 22:27

Dracool
  • Świeżak

No więc dlaczego używaja ich tylko osoby należące do Frakcji. Powinno być to udostepniobe dkla graczy, u których stwierdzono jakieś zaburzenia, wystawiałby je medyk i klimat. Oczywiście, wcześniejsze badania itp.

Ta, żeby mogli bezkarnie szpitale podpalać.  :P
  • Do góry
    • 0

#12 Colter 349 30/11/2010 - 22:33

Colter
  • Gracz

Ta, żeby mogli bezkarnie szpitale podpalać. :P

Głupia aluzja :D Ale akcja była konkretna. Tylko jeden od nas dostał 1000min. AJ a akcja full IC pięknie.
  • Do góry
    • 0

#13 rudyXT8 30/11/2010 - 22:36

rudyXT
  • Gracz

żółtych papierów nie posiadają tylko osoby z FBI, przykładem jestem ja.
Jednakże tylko osoby w PD/FBI (nie wszystkie) mogą korzystać z nich w sposób IC, (zmiana nicku postaci)
Dla zwykłych osób (Cywili) jest to bezużyteczny gadżet, przedmiot nie posiadający funkcji zmiany nicku

Użytkownik rudyXT edytował ten post 30/11/2010 - 22:39

• Do góry
    • 0

#14 mkr3515 01/12/2010 - 00:29

mkr
  • Gracz

Ale akcja była konkretna.

Była zrobiona na odwal się i na spontanie. Ponadto z przedmiotem administracyjnym, który nigdy nie powinien wpaść w lepkie łapki winowajców podpalenia szpitala. Ale chyba nie muszę tego tłumaczyć, prawda? :)

Żółte papiery to przedmiot całkowicie OOC, nazwa została wymyślona humorystycznie. Zamykam.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych