Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SKARGA] Carlos Cuneo, Natasha Carter

• Zamknięty Temat jest zamknięty
36 odpowiedzi w tym temacie

#1 sabzi123 — 113 12/09/2010 - 18:58

sabzi123
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: Carlos Cuneo, Natasha Carter
Imię i nazwisko oskarżającego: Brad Iron
Opis sytuacji: Witam serdecznie wszystkich czytających... Dziś około godziny 16:30 wyjechałem z domku kolegi mieszczącego się na Iddlewood, kierując się w stronę centrum. Gdy byłem już na zakręcie, niedaleko YCLS (Your Clean Los Santos) nastąpił wypadek, w którym poszkodowanym byłem ja. Dwaj gracze pędząc autem wjechali na mój pas, po czym spowodowali zderzenie czołowe obu pojazdów. W tej sytuacji zacząłem odgrywać na /me, oraz na /do, co takiego mi się stało od uderzenia, a ich RP wyglądało mniej więcej tak: "/k ja pierdole!", "/k Kurwa!!!", "/k Jak jeździsz!?". Żadnego /me, ani /do nie było z ich strony podczas uderzenia. Widocznie mają gumowe kości, nie wiem jakie postaci odgrywają... Po odegraniu mojej akcji wysiadłem ze swojego auta (Admiral), po czym zaczęliśmy rozmawiać... Kazali mi oddać pieniądze na naprawę ich auta i wykrzykiwali jaki to ze mnie kierowca... Ja zadzwoniłem po LSPD widząc ich zachowanie, bo wiedziałem, że nie będzie to zbyt miłe przeżycie z mojej strony. Tak właśnie się okazało. Po skontaktowaniu się z LSPD jeden wyszeptał do drugiego "/c pizgamy go?", "/c Tak...". No i zaczęło się. Odegrali na /me i /do, że uderzają mnie w brzuch, po czym ja odpisałem, że się udało... Następną akcją odegrali, że kopią mnie w brzuch, ja odpisałem, że byłem skulony i odsunąłem się widząc zamach nogą napastnika. (Czyli napisałem, że się nie udało mnie kopnąć), a oni odpowiedzieli "/do No, czyli udało się kopnąć, ta", czy coś takiego (czyli PG) i zaczęli mnie bić. Potem uciekli, a ja zostałem na środku ulicy i zastanawiałem się co by tutaj zrobić... Postanowiłem napisać skargę, bo widzę, że nie ma siły na graczy takiego typu. W razie potrzeby sprawdzenia logów prosze sprawdzać w godzinach: 16:30 - 17:30 dnia 12.09.2010r.

Screeny:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Proponowana kara: Ban dla obojga na 2 tygodnie. (Dlaczego taka kara? Dlatego, że gdy dostaną warna, czy blokadę na CAR będą dalej grali i dalej nie odgrywali takich akcji, a tak to przynajmniej przez dwa tygodnie będą mieli w myśli tylko "Oh, dlaczego nie odegrałem tej akcji!?". Dlatego też taka kara...)
  • Do góry
    • 1

#2 Arbuzon — 7 12/09/2010 - 19:23

Arbuzon
  • Gracz
Zacznę od początku. Jechałem Elegy i trochę wyrzuciło mnie z zakrętu, no dobra stanąłem bo trzeba odegrać. A gość odrazu wyskakuje z samochodu i z mordą, że na naprawe itp. to uderzyłem go z kolanka i potem butem, oczywiście tylko na /me i /do. Nic nie poradzę, że koleżanka jest trochę nadpobudliwa i wbiła Ci odrazu BW. Nie moja wina, więc nie wiem o co Ci teraz chodzi bo ja tu nic złego nie zrobiłem.
  • Do góry
    • 0

#3 Kuba' — 193 12/09/2010 - 19:41

Kuba'
  • Gracz
A ja bym proponował karę dla oskarżonego, jak i oskarżającego. Zachowujecie się jak dzieci! Podczas normalnej stłuczki, najpierw się jest z reguły oszołomiony (wiem bo sam doświadczyłem paru stłuczek), a jak się wychodzi to się nie krzyczy, żeby oddali za naprawę tylko najpierw się pyta czy nic się nie stało, ogląda się zniszczenia, a nie do cholery wybiega wymusza pieniądze i bije! Peace! :fp:
  • Do góry
    • 0

#4 sabzi123 — 113 12/09/2010 - 19:44

sabzi123
  • Gracz

A ja bym proponował karę dla oskarżonego, jak i oskarżającego. Zachowujecie się jak dzieci! Podczas normalnej stłuczki, najpierw się jest z reguły oszołomiony (wiem bo sam doświadczyłem paru stłuczek), a jak się wychodzi to się nie krzyczy, żeby oddali za naprawę tylko najpierw się pyta czy nic się nie stało, ogląda się zniszczenia, a nie do cholery wybiega wymusza pieniądze i bije! Peace! :fp:

Tak tak.. Wyskoczyłem z mordą i krzyczałem o kasę ta? Wyszedłem i /k Panie nic panu nie jest? Odpisał coś mniej więcej tak; Nie nie żyje.. Więc jak nie wiesz jak było to bez nie potrzebnych komentarzy.

Użytkownik sabzi123 edytował ten post 12/09/2010 - 19:47

• Do góry
    • 1

#5 Kuba' — 193 12/09/2010 - 19:47

Kuba'
  • Gracz
To trzeba było czekać na PD, a nie awanturować się o kasę! :fp: Dla mnie odgrywanie wypadku jest frajdą, a dla Was jak widzę to tylko rzecz ,którą trzeba odbębnić i jeszcze przy tym komuś tyłek obrobić...
  • Do góry
    • 0

#6 sabzi123 — 113 12/09/2010 - 19:54

sabzi123
  • Gracz

To trzeba było czekać na PD, a nie awanturować się o kasę! :fp: Dla mnie odgrywanie wypadku jest frajdą, a dla Was jak widzę to tylko rzecz ,którą trzeba odbębnić i jeszcze przy tym komuś tyłek obrobić...

Ta czekać na PD jak mi nawalili i leżałem z BW.. //oh A poza tym to ja odgrywałem to oni mieli brzydko mówiąc na to to wyje..ne.
  • Do góry
    • 1

#7 Arbuzon — 7 12/09/2010 - 20:03

Arbuzon
  • Gracz

Ta czekać na PD jak mi nawalili i leżałem z BW.. //oh A poza tym to ja odgrywałem to oni mieli brzydko mówiąc na to to wyje..ne.

Co odgrywałes? Wyszedłeś tylko z auta i od razu coś tam zacząłeś krzyczeć, jak jeżdżę itp.
  • Do góry
    • 0

#8 Ices — 408 12/09/2010 - 20:04

Ices
  • Gracz
Tak szczerze to na tych screenach gówno widać. Może napisał /do które sugeruje, że się udało, ale jednak napisał. Tia, ale niestety teraz już prawie nikt nie odgrywa wypadków. Czasem strach wyjechać na zielonym, bo nigdy nie wiadomo czy ktoś nie przypieprzy w ciebie z prędkością 200km/s i nawet się nie zatrzyma.

Użytkownik Ices edytował ten post 12/09/2010 - 20:07

• Do góry
    • 1

#9 sabzi123 — 113 12/09/2010 - 20:16

sabzi123
  • Gracz

Co odgrywałes? Wyszedłeś tylko z auta i od razu coś tam zacząłeś krzyczeć, jak jeżdżę itp.

Przed wyjściem z auta napisałem /me /do.. //oh
  • Do góry
    • 1

#10 Kuba' — 193 12/09/2010 - 20:21

Kuba'
  • Gracz
@sabzi- miej cywilną odwagę i się przyznaj, bo sądząc po wypowiedzi ' jak nie. Panie bul pan za zderzak.' cała akcja była z góry przesądzona... A swoją drogą //oh jest przez Ciebie nadużywana, ciekaw jestem ile razy podczas wypadku jej użyłeś... A! A jakie rodzaju /do? pasy zadziałały? :fp:

Tu taki mały apel do wszystkich: Odgrywajcie wypadki tak, żeby zamiast skarg były pochwały! Do jasnej cholery, ceny części i napraw są już tak niskie, że jak rozwieziecie 2-3 paczki to tylko sobie technikę jazdy podszlifujecie! :ph34r:
  • Do góry
    • 0

#11 Power12 — 74 12/09/2010 - 20:27

Power12
  • Gracz
@Kuba' sabzi nie jest z tych typów co podczas wypadku piszą tylko /do pasy zadziałały. Wiem to, ponieważ często z nim gram - to po pierwsze, a po drugie to ubiegał się o zwrot kasy za zderzak, ponieważ wypadek nie był z jego winny, więc miał prawo do tego.
  • Do góry
    • 0

#12 Arbuzon — 7 12/09/2010 - 20:28

Arbuzon
  • Gracz
Dobrze, oddam ci na naprawę. Bo widzę, że tylko o to Ci chodzi. Napisz mi na /w jak będziesz w grze to zapłacę za to i myślę, że będzie po problemie.
  • Do góry
    • 0

#13 Power12 — 74 12/09/2010 - 20:30

Power12
  • Gracz
@Up Mu już nie chodzi o głupi zderzak tylko o Twoje zachowanie.
  • Do góry
    • 0

#14 Kuba' — 193 12/09/2010 - 20:30

Kuba'
  • Gracz

21/08/2010 - 15:36
Marcin Kamiński Brad Iron
Ban Klamstewka w apelacjach.
Dezaktywowana

05/09/2010 - 16:47
Zycho. Brad Iron
AdminJail Terminator
Nigdy nie wygasa

Logi oskarżonego też nie są czyste, ale cóż...

Dobrze, ale na SS'ach za przeproszeniem G widać a jak można zobaczyć powyżej kłamstwa już mu się zdarzały... Ja rozumiem, że często z nim grasz ale nie wie się o wszystkich wszystkich rzeczy...

//Up: Pisanie skargi po to żeby wyłudzić 20-40$- ludzie, troche powagi... :fp:

Użytkownik Kuba' edytował ten post 12/09/2010 - 20:31

• Do góry
    • 0

#15 sabzi123 — 113 12/09/2010 - 20:32

sabzi123
  • Gracz

@sabzi- miej cywilną odwagę i się przyznaj, bo sądząc po wypowiedzi ' jak nie. Panie bul pan za zderzak.' cała akcja była z góry przesądzona... A swoją drogą //oh jest przez Ciebie nadużywana, ciekaw jestem ile razy podczas wypadku jej użyłeś... A! A jakie rodzaju /do? pasy zadziałały? :fp:

Tu taki mały apel do wszystkich: Odgrywajcie wypadki tak, żeby zamiast skarg były pochwały! Do jasnej cholery, ceny części i napraw są już tak niskie, że jak rozwieziecie 2-3 paczki to tylko sobie technikę jazdy podszlifujecie! :ph34r:

A czy ty sądzisz że jeżeli uderzysz komuś w auto(mówię o realnym życiu) to szepczesz do swojej DZIEWCZYNY SIOSTRY ŻONY czy kogo tam kolwiek "NAJEBIEMY MU?" Sądzę że nie no chyba że się mylę.. A poza tym to on pierwszy wyleciał mi że mam płacić za szkody więc już widziałem że łatwo nie będzie i będą trudności z tym o to "osobnikiem" a raczej "osobnikami" więc zadzwoniłem po LSPD i zaczęli mnie obkładać. Mówisz że części są tanie no owszem zgadzam się z tobą no ale te "40$" (nie wiem po ile jest zderzak)piechotą nie chodzi nie sądzisz? Więc jak by się miało każdemu darować no to by się zbankrutowało,a co do animi //oh to nie użyłem jej a ni razu na miejscu akcji. A zresztą przeszkadza ci to?

21/08/2010 - 15:36
Marcin Kamiński Brad Iron
Ban Klamstewka w apelacjach.
Dezaktywowana

05/09/2010 - 16:47
Zycho. Brad Iron
AdminJail Terminator
Nigdy nie wygasa

Logi oskarżonego też nie są czyste, ale cóż...

Dobrze, ale na SS'ach za przeproszeniem G widać a jak można zobaczyć powyżej kłamstwa już mu się zdarzały... Ja rozumiem, że często z nim grasz ale nie wie się o wszystkich wszystkich rzeczy...

A co do kłamstw to się nie zdarzały tylko byłem u kolegi "Ric0" miałem AFK a brat mi się wbił na konto. Nie wiedząc że to on napisałem temat no masz ci los BAN,dopiero jak dostałem już bana wycisnąłem z brata prawdę.
  • Do góry
    • 1

#16 Kuba' — 193 12/09/2010 - 20:34

Kuba'
  • Gracz
Tak bo pokazuje jak rozbudowane masz słownictwo i jak jesteś do niej przyzwyczajony. Wyobraź sobie, żę ja w 10 minut straciłem Landstalkera i torbę wartą 4 tysiące, wstałem i otrzepałem się? Nie widzę SS'ów o tym jak oni o tym mówią...

@Up: Każdy jest odważny tylko nigdy nie ma winnych...

Użytkownik Kuba' edytował ten post 12/09/2010 - 20:35

• Do góry
    • 0

#17 sabzi123 — 113 12/09/2010 - 20:36

sabzi123
  • Gracz

Tak bo pokazuje jak rozbudowane masz słownictwo i jak jesteś do niej przyzwyczajony. Wyobraź sobie, żę ja w 10 minut straciłem Landstalkera i torbę wartą 4 tysiące, wstałem i otrzepałem się? Nie widzę SS'ów o tym jak oni o tym mówią...

@Up: Każdy jest odważny tylko nigdy nie ma winnych...

Nie widzisz bo nie zrobiłem,byłem zajęty pisaniem. Ale po co tutaj się kłócić nie sądzicie? Najlepiej jak zostaną sprawdzone logi i się wyjaśni bez nie potrzebny przekrzykiwań.
  • Do góry
    • 1

#18 Power12 — 74 12/09/2010 - 20:38

Power12
  • Gracz
Szkoda, że nie zrobiłeś ss'ów jak napisał Carlos "/c najebiemy mu?", ale zawsze admin może sprawdzić logi i wszystko wyjdzie na jaw.
  • Do góry
    • 1

#19 Kuba' — 193 12/09/2010 - 20:40

Kuba'
  • Gracz
Dokładnie, Greyu Greyu mój ty... przyjacielu :D Sprawdź logi i rozpraw tą sprawę! Apropos... Jaki miałeś cel pisząc tą skargę? :huh:

//Up: A byłeś przy tym?

Użytkownik Kuba' edytował ten post 12/09/2010 - 20:40

• Do góry
    • 1

#20 Power12 — 74 12/09/2010 - 20:42

Power12
  • Gracz
Nie było mnie przy tym.
  • Do góry
    • 1

#21 sabzi123 — 113 12/09/2010 - 20:50

sabzi123
  • Gracz

@Up Mu już nie chodzi o głupi zderzak tylko o Twoje zachowanie.

Dokładnie i żeby nie było sytuacji takich jak stłuczka i "Najebiemy mu?" No sryy ale to jest chyba chore troszeczkę zachowanie.
  • Do góry
    • 0

#22 Arbuzon — 7 12/09/2010 - 21:01

Arbuzon
  • Gracz
Tak, napisałem na /c czy mu najebiemy. Wielkie mi mecyje, co z tego? Pobiłem go IC, nie chce to nie zapłacę //oh A poza tym zdenerwowały mnie Twoje teksty typu: "Buli pan za naprawe", "Jak jeździsz". Więc uderzyłem Cię kilka razy, nie widzę tu nic nie normalnego.

Użytkownik Arbuzon edytował ten post 12/09/2010 - 21:01

• Do góry
    • 0

#23 PolaK — 403 12/09/2010 - 21:29

PolaK
  • Gracz
Grałem z Carlosem, z bronią przy skroni sobie wyszedł z lokalu jakby nigdy nic, wsiadł do auta i odjechał, jak się go spytałem na /w co on robi to on mi odpisał żebym 'nie pierdolił', a pani Natasha to mężna kobieta, bije wszystkich, klnie jak szewc itp. itd.
  • Do góry
    • 0

#24 Arbuzon — 7 12/09/2010 - 21:32

Arbuzon
  • Gracz

Grałem z Carlosem, z bronią przy skroni sobie wyszedł z lokalu jakby nigdy nic, wsiadł do auta i odjechał, jak się go spytałem na /w co on robi to on mi odpisał żebym 'nie pierdolił', a pani Natasha to mężna kobieta, bije wszystkich, klnie jak szewc itp. itd.

No, szkoda tylko że mnie chciałeś napaść jak byłem AFK. I nie mogłem nic nawet zrobić...
  • Do góry
    • 0

#25 PolaK — 403 12/09/2010 - 22:25

PolaK
  • Gracz

No, szkoda tylko że mnie chciałeś napaść jak byłem AFK. I nie mogłem nic nawet zrobić...

Ponowiłem /me i /do, dałem Ci szanse na odegranie tego, a Ty uciekłeś jakby nigdy nic.
  • Do góry
    • 0

#26 Arbuzon — 7 12/09/2010 - 22:32

Arbuzon
  • Gracz

Ponowiłem /me i /do, dałem Ci szanse na odegranie tego, a Ty uciekłeś jakby nigdy nic.

Tak, bo wbiłeś kiedy ja AFkowałem i nie miałem nawet jak uciec. Wjebałeś za przeproszeniem chamsko /me zamiast poczekać aż skończę i dopiero zacząć akcje. Zresztą ten temat nie jest od tego, chcesz to pisz skargę.
  • Do góry
    • 0

#27 Pazur — 79 12/09/2010 - 23:48

Pazur
  • Świeżak
Osobiście patrząc na jego logi i te marne "śmieje się" zostawiłbym go z permamentną banicją, no ale ciekawe jak zdecydują skargorozpatrywacze.
  • Do góry
    • 0

#28 Arbuzon — 7 13/09/2010 - 06:31

Arbuzon
  • Gracz

Osobiście patrząc na jego logi i te marne "śmieje się" zostawiłbym go z permamentną banicją, no ale ciekawe jak zdecydują skargorozpatrywacze.

Powtarzam po raz kolejny z mojej strony wszystko było odegrane na /me oraz /do. Szkoda, że oskarżający nie zrobił wszystkich ssów. Ja osobiście skargi się nie spodziewałem, więc sam również nie zrobiłem. To, że ktoś wbił mu do tego bw to nie moja wina, bo ja wbijać go nie chciałem. Mam blokadę bicia, nie słuszną ale cóż...Najlepiej teraz zacznijmy banować się nawzajem za akcje IC, a pobiłem go również z jednego powodu gdyż zadzwonił na Policję, uderzyłem go z kolanka i powiedziałem "Zasada numer jeden, nigdy nie dzwoń na Policję" Wóz miałem nie zarejestrowany, nie miałem innego wyjścia. A moża to sprawdzić co było jeszcze pisane w tej akcji w logach, jeżeli to potrzebne to w sumie nie mam nic przeciwko.
  • Do góry
    • 0

#29 Adikos — 380 13/09/2010 - 13:22

Adikos
  • Gracz
Za teksty typu /k kurwa /k jak jeździsz po wypadku powinien lecieć ban na 2 miesiące, cześć.
  • Do góry
    • 1

#30 Edmundo_Poloco — 3 13/09/2010 - 13:47

Edmundo_Poloco
  • Świeżak

Za teksty typu /k kurwa /k jak jeździsz po wypadku powinien lecieć ban na 2 miesiące, cześć.

Zapraszam na przejażdżkę do Poznania :). Może po wypadkach nie powinno się przeklinać, ale jeśli chodzi o zwykłą stłuczkę to jest to na porządku dziennym OOC.
  • Do góry
    • 0

#31 PolaK — 403 13/09/2010 - 16:05

PolaK
  • Gracz

Zapraszam na przejażdżkę do Poznania :). Może po wypadkach nie powinno się przeklinać, ale jeśli chodzi o zwykłą stłuczkę to jest to na porządku dziennym OOC.

Yhym, pisał przecież że była poważna czołówka, jak dla mnie to ban dla obu panów na 2miesiące.
  • Do góry
    • 0

#32 Arbuzon — 7 13/09/2010 - 16:31

Arbuzon
  • Gracz

Yhym, pisał przecież że była poważna czołówka, jak dla mnie to ban dla obu panów na 2miesiące.

Poważna czołówka? Weź się nie pogrążaj, a piszesz to tylko żeby się zemscić bo wcześniej wezwaliśmy Policje i musiałeś zapłacić 600 dolarów plus dostałeś blokade na koło. Proszę Cię, nie pisz tutaj bo nic nowego nie wprowadzasz. Uderzenie było lekkie, zniszczyłem mu tylko zderzak, spadło mi naprawdę nie dużo HP pojazdu. Lepiej nie kłamcie, bo nic to nie da. Jakby uderzył z dużą prędkością to i samochodów jego by innaczej wyglądał.
  • Do góry
    • 0

#33 PolaK — 403 13/09/2010 - 18:53

PolaK
  • Gracz
Ja się niby mszczę? Mam kasę na takie duperele, po prostu piszę jak bardzo noobicie.
  • Do góry
    • 0

#34 Arbuzon — 7 13/09/2010 - 19:06

Arbuzon
  • Gracz

Ja się niby mszczę? Mam kasę na takie duperele, po prostu piszę jak bardzo noobicie.

My bardzo nobimy? Może opowiedz co ty robiłeś prowokując Policję bo blokadę ci nałożyli na koło i wielce nie mogłeś się z tym pogodzić i prowokowałeś. Skończ już, bo sam lepszy ode mnie nie jesteś.
  • Do góry
    • 0

#35 PolaK — 403 13/09/2010 - 19:36

PolaK
  • Gracz
Umawialiśmy się że nie założą, ale oczywiście założyli, bardzo Cię mistrzu przepraszam że się z nimi kłóciłem! Zasługuję normalnie na bana...
  • Do góry
    • 0

#36 Kuba' — 193 13/09/2010 - 20:34

Kuba'
  • Gracz
Bany dla obydwóch po 2 miesiące, i wszyscy zadowoleni, tak? Tak! Dziękuje dobranoc!
  • Do góry
    • 0

#37 mkr — 3515 13/09/2010 - 22:57

mkr
  • Gracz
Klątwy 30 dniowe dla oskarżonych.

I klątwa 7 dniowa dla oskarżającego za równie słabą reakcję na wypadek.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych