Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Skarga] Thomas Watson

• Zamknięty Temat jest zamknięty
29 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lucek211 03/09/2010 - 22:58

Lucek21
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: Thomas Watson , Evelina Watson , Nicholas Galuccio.
Imię i nazwisko oskarżającego: Brooke Price
Opis sytuacji: A więc tak, kilka dni temu zostalam zatrudniona do clubu jako barmanka, obiecano wyplatę 250$ , niby coś tam mowili że ustawili mi juz paydaya lecz po kilku dniach nic nie dostalam, gdy zwrocilam się do szefów o kaskę po prostu mnie olali i stwierdzili ze mnie nie ma w panelu... po chwili rozmowy po prostu zostalam zwolniona ... bardzo miło.Nie wiem kto to nazywa grą RP ale napewno nie jest to realne.
Screen: (obowiązkowe) Dołączona grafika
Proponowana kara: Blokada prowadzenia biznesu (Jesli oczywiście da się taką karę nałożyć) lub blokada czatu OOC. (Min. 1 miesiąc). Myślę ,że jest to właściwa kara za takie dziecinne postępowanie.
  • Do góry
    • 0

#2 Murders1191 03/09/2010 - 23:03

Murders
  • Gracz

A więc tak, kilka dni temu zostalam zatrudniona do clubu jako barmanka, obiecano wyplatę 250$

Jakiś SS lub inny dowód?
  • Do góry
    • 0

#3 Lucek211 03/09/2010 - 23:05

Lucek21
  • Gracz
niestety nie mam, nie myslalam ze cos takiego się zdarzy, nie da się tego sprawdzic w logach? chodzi mi o przyjęcie mnie do clubu.

//EDIT

W sumie to dowód jest, przecież bylam w tej firmie co widac na ss, inaczej nie mogla bym z nimi pisać na /bo

Użytkownik Lucek21 edytował ten post 03/09/2010 - 23:06

• Do góry
    • 0

#4 Murders1191 03/09/2010 - 23:07

Murders
  • Gracz
A wytłumacz mi jeszcze, co to znaczy, że możesz sprawdzić logi? Tak sam napisałeś.

Przy okazji - poczekamy na wypowiedź oskarżonych.
  • Do góry
    • 0

#5 Lucek211 03/09/2010 - 23:08

Lucek21
  • Gracz
chodziło mi o to ,czy da się to sprawdzić w logach - kiedy przyjęto mnie do clubu. Zaprosilam ale jakoś zbytnio się nie spieszą.
  • Do góry
    • 0

#6 Murders1191 03/09/2010 - 23:09

Murders
  • Gracz
Chodzi mi o zdanie z SS'a. "Zresztą, ja mogę sprawdzić logi." - wytłumacz mi to.
  • Do góry
    • 0

#7 Lucek211 03/09/2010 - 23:11

Lucek21
  • Gracz
no mówię, zle to napisalam, chodzilo mi o to ,że spytam się administratora czy da się to sprawdzić.
  • Do góry
    • 0

#8 Energy.365 03/09/2010 - 23:20

Energy.
  • Gracz
Wybacz ale nie ja cię zwolniłem, pozdrawiam Energy.

P.S z pyskiem to sobie startuj do kolegów nie do mnie, okej?

Użytkownik Energy. edytował ten post 03/09/2010 - 23:24

• Do góry
    • 2

#9 Lucek211 03/09/2010 - 23:23

Lucek21
  • Gracz
mmm... z jakim pyskiem ? Po prostu naucz się grać RP i nie oszukuj innych. Nie wydaje mi się zeby ktos w realu tak postąpił.
  • Do góry
    • 0

#10 Leito624 03/09/2010 - 23:23

Leito
  • Gracz
Zacznijmy od tego, że powinieneś uważać na lekcjach polskiego, bo nawet głupi wie jak się stawia przecinki i do czego służy wielokropek, wypłatę dostaje się codziennie, poprzez skrypt, a że jej nie dostałaś, to na pewno nie jest wina pracodawców, miał prawo Cię wywalić, w końcu sam Cię przyjął, więc to jest tylko i wyłącznie sprawa IC, zamiast pisać skargę, mogłaś/eś załatwić to drogą In Character.
  • Do góry
    • 2

#11 Energy.365 03/09/2010 - 23:25

Energy.
  • Gracz

mmm... z jakim pyskiem ? Po prostu naucz się grać RP i nie oszukuj innych. Nie wydaje mi się zeby ktos w realu tak postąpił.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania, a po 2 nie stawiamy spacji przed znakiem zapytania.
  • Do góry
    • 2

#12 Dawid Kolasa3475 03/09/2010 - 23:26

Dawid Kolasa
  • Gracz
Muehehe, Ty jesteś ciężko pojmujący? Ile razy miałem Ci jeszcze napisać, że byłeś w graczach online w biznesie, lecz nie było Cię w panelu biznesu, przez co nie mogłem Ci ustawić PayDay'a. Więc? Załatw to IC, ja również to odegram IC.
  • Do góry
    • 1

#13 Lucek211 03/09/2010 - 23:29

Lucek21
  • Gracz

Zacznijmy od tego, że powinieneś uważać na lekcjach polskiego, bo nawet głupi wie jak się stawia przecinki i do czego służy wielokropek, wypłatę dostaje się codziennie, poprzez skrypt, a że jej nie dostałaś, to na pewno nie jest wina pracodawców, miał prawo Cię wywalić, w końcu sam Cię przyjął, więc to jest tylko i wyłącznie sprawa IC, zamiast pisać skargę, mogłaś/eś załatwić to drogą In Character.

Powiedz mi kim jesteś i co masz do powiedzenia w tym temacie ?

Probowalam zalatwic to IC lecz nie dało się, a nie będę sie z wami bawić bo nie chce wam się grać rp.

Muehehe, Ty jesteś ciężko pojmujący? Ile razy miałem Ci jeszcze napisać, że byłeś w graczach online w biznesie, lecz nie było Cię w panelu biznesu, przez co nie mogłem Ci ustawić PayDay'a. Więc? Załatw to IC, ja również to odegram IC.

Nagle zachciało ci się grać IC mhm, jak juz skarga jest. Pisalam o to codziennie bez skutku.

Użytkownik Lucek21 edytował ten post 03/09/2010 - 23:30

• Do góry
    • 0

#14 Energy.365 03/09/2010 - 23:30

Energy.
  • Gracz

*
Popularny

Ta skarga nie ma racji bytu tak jak ty u nas w biznesie, dzieckiem jesteś ty nie ja.
  • Do góry
    • 3

#15 Dawid Kolasa3475 03/09/2010 - 23:30

Dawid Kolasa
  • Gracz
Codziennie? Śmieszny/śmieszna jesteś - nie pisałaś/pisałeś codziennie, a co kilka dni upominając się, mimo tej samej odpowiedzi. Myślisz że nie jest denerwujące płacz o pieniądze w grze na kanale OOC? Owszem i to bardzo, także wbij sobie do główki, że możesz załatwić tą sprawę w sądzie/na PiDi - no chyba że postanowisz działać na własną rękę, w czym życzę Ci powodzenia! Joł :rolleyes:

bo nie chce wam się grać rp.

Nie wiesz jak gram, jak Oni grają to się nie wypowiadaj na nasz temat, okej? :fp:

Użytkownik PitBullSek edytował ten post 03/09/2010 - 23:31

• Do góry
    • 1

#16 Lucek211 03/09/2010 - 23:34

Lucek21
  • Gracz
Nie no... nie wytrzymam. Pisalam to na tym kanale bo osobiście po prostu mnie olewaliście... więc pisalam tu.

Nie mów ze jestem dzieckiem bo mam na pewno więcej lat niż ty a to że nie daje wszędzie przecinków wynika z tego że nie siedze przed komputerem nałogowo i nie pisze na klaw. tak szybko.

Sprawa się rozwiąże to dam wam spokoj , proste. Sami mówicie ze kłuce sie o kase IC ,a wy żałujecie innym swojej ktorą nie umiecie się dzielic.Powiedz mi tylko czy zrobil bys tak w Real ??
  • Do góry
    • 0

#17 Energy.365 03/09/2010 - 23:35

Energy.
  • Gracz
Jestem od ciebie starszy co jest oczywiste, po 2 nie zwalaj na klawiaturę to nie ona uczy poprawnej pisowni.

@Down: jesteś z rocznika 94 więc jesteś młodszy ;). Jak już tak się o wiek kłócisz.

Użytkownik Energy. edytował ten post 03/09/2010 - 23:38

• Do góry
    • 2

#18 Lucek211 03/09/2010 - 23:37

Lucek21
  • Gracz

Jestem od ciebie starszy co jest oczywiste, po 2 nie zwalaj na klawiaturę to nie ona uczy poprawnej pisowni.

Troche śmieszny post.
Jesli umiesz czytac to napisalam ze "NIE PISZE NA KLAW. TAK SZYBKO" nie "nie mam dobrej klaw." albo cos w tym stylu.

Początek jest fałszywy.
  • Do góry
    • 0

#19 Dawid Kolasa3475 03/09/2010 - 23:38

Dawid Kolasa
  • Gracz

*
Popularny

Nie no... nie wytrzymam. Pisalam to na tym kanale bo osobiście po prostu mnie olewaliście... więc pisalam tu.

Nie mów ze jestem dzieckiem bo mam na pewno więcej lat niż ty a to że nie daje wszędzie przecinków wynika z tego że nie siedze przed komputerem nałogowo i nie pisze na klaw. tak szybko.

Sprawa się rozwiąże to dam wam spokoj , proste. Sami mówicie ze kłuce sie o kase IC ,a wy żałujecie innym swojej ktorą nie umiecie się dzielic.Powiedz mi tylko czy zrobil bys tak w Real ??

Nie pozwiązuj OOC do IC, okej? W życiu by się inaczej do ułożyło, a to tylko zasrana gra? Będziesz płakał o kasę? Dać chusteczkę? :lol:
  • Do góry
    • 3

#20 Lucek211 03/09/2010 - 23:41

Lucek21
  • Gracz
Więc, jesli chcesz udawać starszego to najpierw zapanuj nad emocjami.

Ależ my gramy w grze tak jakbyś robił w prawdziwym życiu ! nie wiem czy pamiętasz co to za serwer ?

//EDIT

Jesli to tylko gra to czemu nie dałeś wypłat ?

Użytkownik Lucek21 edytował ten post 03/09/2010 - 23:41

• Do góry
    • 0

#21 Radiolka 84 03/09/2010 - 23:44

Radiolka
  • Świeżak

Ależ my gramy w grze tak jakbyś robił w prawdziwym życiu ! nie wiem czy pamiętasz co to za serwer ?

//EDIT

Serwer to nie drugie życie, jest późno, idź spać a nie flejmisz na prawo i lewo, przyjdzie skargorozpatrywacz i rozsądzi, teraz dobranoc.
  • Do góry
    • 1

#22 DieSel6 03/09/2010 - 23:45

DieSel
  • Świeżak
@Lucek21
I co, będziesz się kłucić o pare $ ?... Myślę, że bym zrobił to samo co Energy

Użytkownik DieSel edytował ten post 03/09/2010 - 23:48

• Do góry
    • 1

#23 Bad Man344 03/09/2010 - 23:56

Bad Man
  • Gracz
Jakie ty ku*** Jesteś Płciy piszesz Raz Byłem Raz byłam Coś nie teges jesteś bo nie wiem wiesz że to trzeba leczyć żeby potem nie zostać wiesz emem A pokazujesz zwykły płacz ooc i tyle ci powiem zwykłym płaczkiem jesteś płaczesz o 250dolarów? to poszukaj innej pracy Dla mnie to by było wstyd zamieszczać takie oskarżenie! I jakie ty Być Płci Byłam/Byłem :fp: :fp: :fp:

#edit

Chodzi o to, że w jedych piszesz jako chłop a w drugich jak :fp: :fp: :fp: baba. :lol: :lol: :lol:

Użytkownik Bad Man edytował ten post 03/09/2010 - 23:59

• Do góry
    • 2

#24 Dawid Kolasa3475 04/09/2010 - 00:23

Dawid Kolasa
  • Gracz

//EDIT

Przeczytaj do cholery jasnej uważnie moje posty w tym temacie i przypomnij sobie co Ci pisałem na /bo! Don't Cry! Dam Ci chusteczki IC nawet, ale proszę Cię, nie rób tego, bo skoro masz płakać o 250-300$ to pewnie fala powodziowa Cię człowieku zaleje - ogarnij :fp:

Użytkownik PitBullSek edytował ten post 04/09/2010 - 00:33

• Do góry
    • 1

#25 Lucek211 04/09/2010 - 01:05

Lucek21
  • Gracz
mhm, ja nie placze , to wy placzecie o to nie 250 ale 300x4 dni ... jesli nie wiesz jak sie zabrac do czegoś to nie bierz się do tego.

myslicie ze jesli dacie animke :fp: to jestescie fajni ? Czemu nie gracie tak jak powinniscie ?

I skonczcie z tym dziecinnym tekstem "Nie płacz" ,h-rp powinno miec ograniczenie 16 lat. Najlepiej tylko platność kartą, uniknąć mozna by takich sytuacji jak teraz i nie było by oszustwa ze strony dzieci nie umiejacych sobie poradzic z wydatkami (IC).

Juz nic nie będe pisac w tym temacie bo szkoda na was słow. Niech admin/gm zadecyduje co z wami zrobic...

Mozecie (jak to nazwaliście) "Płakac" xDD hehe

Użytkownik Lucek21 edytował ten post 04/09/2010 - 01:06

• Do góry
    • 0

#26 Dawid Kolasa3475 04/09/2010 - 01:53

Dawid Kolasa
  • Gracz
Ośmieszasz samego siebie pisząc te bzdety, podajesz się za osobę którą nie jesteś - skończ. Płacze nad wydatkami? A czy jest gdzieś napisane, że mam obowiązek Ci dać te pieniądze? Zatrudniając się w tym klubie zdałeś sobie z tego sprawę, że może tak być. Przytocz mi jakiś punkt regulaminu, mówiący o tym że IC mam Ci zapłacić, jak Cię wywalę z biznesu to Ci oddam i "krzyż na drogę". Dzieci nie umiejący sobie poradzić z wydatkami IC mówisz? Akurat umiem o to zadbać, jak na razie to widzę Twój lament o tą forsę. Ja nie wiem jak się zabrać do czegoś? I tu się mylisz, ale nie będę rozmawiał z osobą, która gówno o mnie wie, a pieprzy jakby mnie znała nie od dziś. Dziękuje dobranoc <_<
  • Do góry
    • 0

#27 Racky165 04/09/2010 - 05:50

Racky
  • Gracz
Energy/Thomas, jak Ty tam to mówisz 'umie' grać RP, widziałem setki jego akcji, np; Jak robiłem z nim pokaz piękności w Multimedia Center. Oczywiście miałem crash'e i mnie wywalało stamtąd :P Więc, skarga niesłuszna.

Skarga > Klik > Archiwum < Bai.
  • Do góry
    • 0

#28 Darius.16 04/09/2010 - 05:55

Darius.
  • Gracz
Zostałeś zwolniony. Załatw to IC. To sprawa jak najbardziej IC i dopominaj się IC, a nie spamisz im na /bo o PAYDAY.
  • Do góry
    • 0

#29 Pepesi2 04/09/2010 - 07:25

Pepesi
  • Gracz
Czy w realu nie ma osób oszukujących pracowników? Są, ludzie nie dostawiają wypłat, są zwalniani z pracy bez żadnej informacji. Sprawa IC, lepiej idź do sądu, złóż pozew i będzie cacy, PayDay i jego ustawianie to sprawa IC, mogłaś go poprosić w ten sposób o przelew pieniędzy na konto.

To moje prywatne zdanie, nie bawię się w skargorozpatrywacza, jakby co.

Użytkownik Pepesi edytował ten post 04/09/2010 - 07:26

• Do góry
    • 0

#30 Murders1191 04/09/2010 - 08:56

Murders
  • Gracz
Skoro nie otrzymałem dowodów, na których jest obiecana wypłata drogą OOC, to w takim razie odrzucam skargę. I tak jak mówi użytkownik Darius. - odegrajcie tą sprawę IC.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych