Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][Skarga]Siergiej Pietrow

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Coduś — 0 24/08/2010 - 16:37

Coduś
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: Siergiej Pietrow
Imię i nazwisko oskarżającego: Clark Gray

Opis sytuacji: Jadąc z magazynu, z którego bierze się paczki na drodze napotykam gracza Siergiej Pietrow, zatrzymałem się na prawym pasie przed skrzyżowaniem aby mógł on spokojnie skręcić (jechał on z górki, z lewego skrętu), żeby nie doszło do kolizji. Niestety owy Siergiej Pietrow wjeżdża we mnie celowo wysiada z wozu i zaczyna się domagać pieniędzy za naprawe jego wozu (chociaż on we mnie uderzył), pokaże mniej więcej o co mi chodzi na screnie:
Dołączona grafika
Tutaj widać, już jego kolegów, których wezwał chyba drogą ooc, bo nie widziałem, żeby dzwonił po nich lub odgrywał jakąś akcje na /me, że pisze na pagerze lub coś w tym stylu. Potem wsadzili mnie do vana i wywieźli na jakieś pole gdzie doprowadzili mnie do BW, bo nie dałem im pieniędzy za niby zniszczenie jego wozu chociaż on we mnie wjechał, noi do tego było gdzieś po godzinie 16, administrator poinformował mnie, że mafia napada o godzinach wieczornych i musi mieć do tego powód. Tutaj jest ss z vanem, niestety nie zrobiłem jak już w nim siedze ( nie myślałem, że będe musiał pisać skarge ):
Dołączona grafika

Dodam jeszcze, że próbowali na mnie wymuśić oddanie im mojego samochodu, znajomy poinformował mnie, że nie jest to dozwolone, tutaj ss (zrobiony jest jak juz odjechali a ja miałem BW, lecz jest tam wszystko napisane):
Dołączona grafika

Nie wszystkie ss są pełne, bo tak jak mówiłem nie myślałem, że będe musiał pisać tą skarge.
Proponowana kara: Niech administracja osądzi.

Użytkownik Coduś edytował ten post 24/08/2010 - 16:45

• Do góry
    • 0

#2 Zeppelinowy — 288 24/08/2010 - 16:54

Zeppelinowy
  • Gracz
Sprawa czysto IC, to dobrzy gracze. Nie próbowali na tobie wymusić chamskiego cj.
  • Do góry
    • 1

#3 Coduś — 0 24/08/2010 - 16:56

Coduś
  • Gracz
Może i IC ale administrator napisał mi, że mafia aby porwać/napaść musi mieć do tego powód i nie może to być za dnia a jedynym powodem było to, że celowo we mnie wjechał i powiedział, że w niego uderzyłem a swoich znajomych musiał wezwać drogą ooc, chyba że był to przypadek.

Użytkownik Coduś edytował ten post 24/08/2010 - 16:57

• Do góry
    • 0

#4 MarekA — 204 24/08/2010 - 16:56

MarekA
  • Gracz
Sprawa IC, lecz gracz Siergiej Pietrow jest bez organizacji przestępczej, po za tym zobacz na jego logi! ' WujaszekQ '

PS : Jak wiem, to był napad na kuriera, a on jest chyba zabroniony.

Użytkownik MarekA edytował ten post 24/08/2010 - 16:57

• Do góry
    • 0

#5 Ices — 408 24/08/2010 - 16:57

Ices
  • Gracz
Nie próbowaliśmy nic wymuszać...nie oddałeś to wbiliśmy ci BW, żebyś nie pamiętał twarzy i odjechaliśmy. Nawet nie wzięliśmy kasy którą miałeś w portfelu. Nic ci się nie stało -.- Typowy płaczek i kurier. Jeździ pół dnia wte i wewte z paczkami. 0 chęci do odegrania czegokolwiek IC. Jak tylko podjechaliśmy, zaczął się płacz na kropce.
  • Do góry
    • 1

#6 WujaszQ — 74 24/08/2010 - 16:57

WujaszQ
  • Świeżak
Ta, nie kłam mi tu, jechałeś, nie zdążyłem wykręcić i się zderzyliśmy, miałem zasłoniętą twarz a Ty mnie rozpoznałeś. :o Nie było nic celowo robione, nie było żadnego MG z naszej strony, jechaliśmy na dwa wozy na paczki, oni musieli zatankować to byli trochę w tyle, jak już się zderzyliśmy to dojechali do nas, płakałeś ciągle na kropce, już nie wytrzymywaliśmy z Tobą, zmusiłeś ich do wywiezienia Cię, NIE WYMUSZALIŚMY ŻADNEGO CJ, PISAŁ Nieznajomy czy się zgadzasz na oddanie wozu, napisałeś że nie, to nie. Pisaliśmy po GMa lecz niestety do nas nie przyszedł, Twój ciągły płacz ich do tego zmusił...
Edit: Marek, ja nie brałem większego udziału w akcji, to nie ja go porwałem, jeszcze coś? P.S. Marek, Ty ciągle straszysz mnie FCK, BW, tym że wybiegniesz na mnie z M4, chce ktoś SSy? :)
Edit2:

Może i IC ale administrator napisał mi, że mafia aby porwać/napaść musi mieć do tego powód i nie może to być za dnia a jedynym powodem było to, że celowo we mnie wjechał i powiedział, że w niego uderzyłem a swoich znajomych musiał wezwać drogą ooc, chyba że był to przypadek.

Nie wystarczający że we mnie wjechałeś i płakałeś OOC? Typowy płaczek, jedynce co dla Ciebie ważne to paczki.

Użytkownik WujaszQ edytował ten post 24/08/2010 - 17:00

• Do góry
    • 1

#7 Power12 — 74 24/08/2010 - 16:58

Power12
  • Gracz
W dodatku na początku był żulem, a teraz jest mafiozą. :blink:
  • Do góry
    • 0

#8 Coduś — 0 24/08/2010 - 16:58

Coduś
  • Gracz
Tak jak mówiłem, administraotr powiedział, że musiecie mieć do tego powód aby mnie porwać i napaść i musi być to wieczorem a powodu nie mieliście i była godzina po 16, a kasy nie wzieliście bo miałem tylko 14 dolców.
  • Do góry
    • 0

#9 MarekA — 204 24/08/2010 - 17:06

MarekA
  • Gracz

Nie wystarczający że we mnie wjechałeś i płakałeś OOC? Typowy płaczek, jedynce co dla Ciebie ważne to paczki.

Dopiero napisałeś, że za szybko jechałeś i nie wyrobiłeś.

Down@

To zamiast zadzwonić na policje to kolegów poprosiłeś, aby coś z nim zrobili.

Użytkownik MarekA edytował ten post 24/08/2010 - 17:16

• Do góry
    • 0

#10 WujaszQ — 74 24/08/2010 - 17:12

WujaszQ
  • Świeżak

Dopiero napisałeś, że za szybko jechałeś i nie wyrobiłeś.

Huh, razem w siebie wjechaliśmy, to była wina moja jak i jego.
  • Do góry
    • 1

#11 Zeppelinowy — 288 24/08/2010 - 17:35

Zeppelinowy
  • Gracz
A co za różnica kogo wina... Nie miał organizacji? ok. Zadzwonił po kumpli. W parijatkie. Okradali cię?
  • Do góry
    • 0

#12 Coduś — 0 24/08/2010 - 17:51

Coduś
  • Gracz
Ja w niego nie wjechałem, stałem na skrzyżowaniu i ustąpiłem mu pierwszeństwa. Zabrali mi telefon, dawałem im /pokaz przedmioty.

Użytkownik Coduś edytował ten post 24/08/2010 - 17:51

• Do góry
    • 0

#13 Michał S. — 101 24/08/2010 - 18:08

Michał S.
  • Gracz
Ta, sprawa IC. Siergiej jest bez organizacji, Jego podania były odrzucane , i gra tak, jakby był z mafii. Prawdopodobnie zawołali ich przez Pager z tyłka. WujaszQ piszesz, że ktoś jest płaczkiem, ta? A spójrz na siebie. Do tego próbowałeś go okraść blisko magazynu, a to jest zabroniona, nieprawdaż ? Postać lekko znijaczona. Peace!
  • Do góry
    • 0

#14 Marcin Kamiński — 1360 24/08/2010 - 18:14

Marcin Kamiński
  • Gracz
500 minut AdminJail'a za nadużywanie swoich przywilejów. Ba, Ty nie masz przywilejów! :lol:
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych