Opis sytuacji:
Witam,
piszę tą skargę tu, ze względu iż mam zablokowane pisanie na forum. By nie było chamsko, zaprosiłem do rozmowy również oskarżonego, który może się wypowiedzieć w tej sprawi. A więc o co chodzi? Owy Pan, wczoraj jadąc sobie gdzieś tak 15:10 - 15:40 (gdzieś na przełomach tych godzin) Pan oskarżony jechał swoim Stalionem rozpędzony ponad jego szybkość. Okey, jedzie sobie prosto, w ostatniej chwili widzę jak wóz kieruje na mnie, próbowałem zjechać kawałkiem, ale nie zdążyłem. Gość tak we mnie wpadł, że aż mnie o 360 stopni obróciło, następnie uderzyłem w ścianę, gdzie wbiło mnie w tekstury. Jego pojazd wybuchł (Widziałem jak jego pojazd się palił, gasił, palił, gasił i wybuchł. - Myślałem że to cheter.), gdzie przy tym mój Sultan wybucha, wraz w tym otrzymuję BW. Chwilę mając BW napisałem na /w czy specjalnie to zrobił? Ten naskoczył na mnie, że lagi ma, co on nie może grać, to nie jego wina? Okey, miałem problemy z kompem, co chwilę się wyłączał (procek się przegrzewa oraz dysk) więc akcji ze mną medycy nie odegrali, bo nie było szans. No i co? Po całej tej akcji piszę do oskarżonego na /w czy zwróci mi koszty za naprawę. (Wziąłem to za incydent OOC, ze względu na takie coś, w ogóle na początku myślałem że to cheter, że sobie pojechał bo go nie widziałem obok siebie, więc pisałem reporty widoczne ze względu że chciałem jeszcze ujżeć nick oskarżonego. No i gdy napisałem że naprawa będzie kosztować 2,8k plus do tego maska i zderzak, ten bez żadnego ale "Tak, oddam Ci pieniądze, nie bój się, na naprawę dostaniesz." No ok, potem pisze mi że CK robi na postać, bo poparzył się strasznie IC. To ja mówię żeby przed CK zwrócił mi za naprawę, no a On "Dobra, oddam Ci, poczekaj, wyjdę ze szpitala." i różnego typu rzeczy. Bardzo się wkurzyłem, ze względu, że 15 minut temu rozwalił mi inny Sultan przez BUG. Nie wiem, teraz jak patrzę w profil, owy Pan zrobił sobie CK, przed CK kilka razy wszedł, pisałem mu na /w czy mi zwróci, zero odpowiedzi. Po prostu myśli że obejdą go konsekwencje owej akcji. Przegrałem na serwerze 400h i myślę że bezsensownie skargi bym sobie nie pisał, ale to już na prawdę mnie wkurzyło, drugi Sultan bum, bo kolega chce sobie na lagach pograć nie myśląc o innych.
Screen: (obowiązkowe)
Screen 1: Na Tym screenie widać jak osobnik we mnie uderza, gdzie mnie już obróciło, jeszcze sekunda przed uderzeniem. Widać stan mojego pojazdu, był piękny i lśniący xD. (Zamazałem czat bo to wcześniejsze moje rozmowy na /w
Screen 2: Tutaj widać jak właśnie uderzam i zaczyna się palić mój Sultan, a za nim Stalion oskarżonego palący się.
Screen 3:Na tym screene mój pojazd wraz z oskarżonym wybuchł, gdzie otrzymuję przy tum BW.
Screen 4: Tutaj zaczęła się konwersacja na /w, oraz /report.
Screen 5: Tutaj dalszy ciąg rozmowy z oskarżonym.
Screen 6: Tutaj dalszy ciąg rozmowy z oskarżonym, również inny gracz napisał coś.
Screen 7: Tutaj dalszy ciąg rozmowy z oskarżonym, odnośnie mojego pojazdu.
Screen 8: Tutaj dalszy ciąg rozmowy z oskarżonym, oraz z moim znajomym z PD.
Kuźwa, nie zapisały mi się screeny z obiecaniem mi na /w o zwrocie gotówki za naprawę, bardzo proszę jeżeli będzie to potrzebne to o sprawdzenie logów oskarżonego.
(Mogłem pomylić się ze screenami, ale pewnie sam dojdziesz.)
Proponowana kara: Ban. Zza oszustwo OOC )obiecywanie zwrotu pieniędzy za szkody) oraz specjalne CK no i ta akcja taka.. jakby to było specjalnie, ale tego nie wiem. Bardzo Proszę o pozytywne rozpatrzenie skargi. Zwrot gotówki na naprawę przez administrację z jego postaci.

Temat jest zamknięty