Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Przenoszenie Majątku] Tony Hawkler.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 GodLike — 34 08/08/2010 - 18:03

GodLike
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego: Tony Hawkler.
Imię i nazwisko oskarżającego: Ivan_Salvati
Opis sytuacji: Okey... Zacznę od przyznania się: Chciałem przenieść majątek z postaci na postać... jestem świadomy że dostane Bana, ale mam nadzieję że postać oskarżonego też... Jestem dość zdenerwowany ponieważ straciłem pół roczną gre, a więc do rzeczy. Dzisiaj po południu wróciłem do domu z wakacji, dałem Hasła oraz Nicki dla Oskarżonego, myślałem że nie może się to nie udać... a jednak mogło, Miał się zaopiekować moim kontem przez moją nie obecność (Nie zaopiekował się, twierdził że było błędne hasło, ja myślę jednak że podbierał kasę - nie mam dowodów więc to nie ważne). A więc wróciłem do domu i zobaczyłem że wylali mnie z Frakcji (Ivan_Salvati) Więc chciałem przerzucić majatek na postać Emmanuelle Vaugier, poprosiłem Tony'ego o przetransportowanie, jednak gdy się zalogowałem niestety napadł ganton więc mnie wzieli do samochodu i... (nie powiem :X) gdy było po wszystkim napisałem do niego ponownie a ten pisze że mnie nie zna! Loguję się na postać Ivan i dalej pisze ze nic nie zrobił i mnie nie zna. Więc film urywa się właśnie tutaj!
Proszę o nadanie kary temu Tonemu oraz mi, należy mi się. :unsure:

Screen: (obowiązkowe)

Nie wiem jak nazwać...
Dołączona grafika

Dowód - Opieka nad kontem.
Dołączona grafika
Proponowana kara:
Dla mnie BAN.  :unsure:
Dla Tony'ego też.

Oczywiście dodam, jeśli nie dostane bana Przyrzekam że już nie złamie regulaminu w ten sposób.
  • Do góry
    • 0

#2 Marcin Kamiński — 1360 08/08/2010 - 18:13

Marcin Kamiński
  • Gracz
Wygląda na to, że oskarżony jest niewinny. Jedyny wpis o przenoszeniu majątku wygląda tak:

[20:11:25] [CASH] Ivan Salvati (30856:55 / 80h, globalne 33635) oferuje przedmiot 372501 za $0  Tony Hawkler (29540:250 / 220h, globalne 32858)
[20:16:18] [CASH] Ivan Salvati (30856:55 / 80h, globalne 33635) oferuje przedmiot 372517 za $0  Tony Hawkler (29540:250 / 220h, globalne 32858)

Dla Ciebie oczywiście jest banicja. Sprawdziłem też adresy logowań, z nich również wynika, że oskarżony jest niewinny. Co powiesz na to?
  • Do góry
    • 0

#3 GodLike — 34 08/08/2010 - 18:14

GodLike
  • Świeżak
Nie logował się na moje konto, nie znał hasła..
Przepraszam za wszystko, w porządku... Jakoś przetrwam bez net4game.com.
  • Do góry
    • 0

#4 Marcin Kamiński — 1360 08/08/2010 - 18:17

Marcin Kamiński
  • Gracz
Wporządku. Dla Ciebie sześćdziesiąt dni banicji, a dla Hawklera pięć dni banicji, za podjęcie się takiego czegoś.
  • Do góry
    • 0

#5 GodLike — 34 08/08/2010 - 18:19

GodLike
  • Świeżak
Dzięki że nie dożywocie:)
No to do zobaczenia za dwa miesiące!
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych