Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Pochwała - KAcper.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kobył — 1180 24/08/2009 - 22:56

Kobył
  • Gracz
Cześć.

Tak więc, chcę bardzo pochwalić gracza - Div Mite a.k.a Kacper. Chcę go pochwalić za pomoc MI ( OOC, zawsze mi odpiszę na pytanie, etc. ), za to co robi dla rządu, salonu i innych biznesów. Widać, że chłopak ma głowę i dużo pomysłów. Jest ogarnięty, miło się z nim piszę. Oby więcej takich ludzi, dla których gra jest przyjemnością.

Pozdrawiam
  • Do góry
    • 0

#2 Olekx — 4184 24/08/2009 - 22:58

Olekx
  • Gracz
No... Kacper jest dobrym graczem i dlatego ma status "Zaufanego". Przyłączam się do pochwały. :s
  • Do góry
    • 0

#3 Jen — 165 24/08/2009 - 22:58

Jen
  • Gracz
Ta, pozdrawiam kacperka. Niech bedzie ze sie dolacze do tego czegos :s
  • Do góry
    • 0

#4 Matador — 5 24/08/2009 - 22:59

Matador
  • Zbanowani

No... Kacper jest dobrym graczem i dlatego ma status "Zaufanego". Przyłączam się do pochwały. :s

• Do góry
    • 0

#5 RdK — 163 24/08/2009 - 23:03

RdK
  • Świeżak
Gdyby jeszcze jeździł bardziej RP... :s
żartuję, jest bardzo w porządku zarówno w grze jak i w rozmowie OOC.
  • Do góry
    • 0

#6 device — 7 24/08/2009 - 23:03

device
  • Gracz
Ale zaczyna sprowadzać wszystko do dyktatury- ma rząd, YH, salon... Nie lubię pochwał. Tylko tyle chciałem powiedzieć :s
  • Do góry
    • 0

#7 Matiox — 97 25/08/2009 - 05:54

Matiox
  • Gracz
tak pochwała się należy :s Div jest pro Kr00kodylek
  • Do góry
    • 0

#8 Kodor — 2154 25/08/2009 - 06:07

Kodor
  • Gracz
@Up

A ty pr0 Tygrysssek :s

Przyłączam się do pochwały, ale nie powiem, żeby dostał chociaż GM'a, bo juz teraz narzeka na spam... a co dopiero potem :P
  • Do góry
    • 0

#9 b7arteQ — 1 25/08/2009 - 06:40

b7arteQ
  • Zbanowani
Kacper & Frank - The best szefostwo :>

Dołączam się do pochwały of course:)
  • Do góry
    • 0

#10 Konrad Bartłomiejczak — 186 25/08/2009 - 07:46

Konrad Bartłomiejczak
  • Gracz
Dołączam się to wspaniały gracz, który ma wysoki poziom kultury jak i RolePlay.
  • Do góry
    • 0

#11 ese Remik — 109 25/08/2009 - 07:54

ese Remik
  • Gracz
Haaaa Kaczper to pro elo Człowiek xD! Pozdro Div :s
  • Do góry
    • 0

#12 Bartłomiej Sadowski — 367 25/08/2009 - 07:58

Bartłomiej Sadowski
  • Gracz
Taaa, Div moim zdaniem, zawsze pomoże. Nie ważne, czy ma czas czy nie, zawsze odpisze. On ma łeb do tych wszystkich Propozycji i jeszcze ogarnięć.
  • Do góry
    • 0

#13 Lisu — 17 25/08/2009 - 08:11

Lisu
  • Gracz
Samo to iż został burmistrzem o czymś już świadczy , admini nie pozwolili by piastować takiego urzędu byle komu. Div jest świetnym graczem , zna swoje obowiązki i świetnie je wykonuje , jego pomysł z akademią odniósł sukces ! Co dziennie widzę jak dużo przed godzinami pracy "kadeci" stoją w ratuszu i wszystkie okienka są otwarte ;D

Brawo Salon widzę też pod jego jurysdykcją odżył ;D
  • Do góry
    • 0

#14 Pietras — 322 25/08/2009 - 08:15

Pietras
  • Gracz
ano... Kacper to spoko fetysz :s
  • Do góry
    • 0

#15 19krychaozw10 — 3 25/08/2009 - 09:40

19krychaozw10
  • Świeżak
ode mnie także pochwała :s
  • Do góry
    • 0

#16 Asasyn — 10 25/08/2009 - 09:44

Asasyn
  • Świeżak
Lubię Kacpra chociaż on zapewne mnie nienawidzi :s Przyłączam się do pochwały.
  • Do góry
    • 0

#17 Peyer — 2 25/08/2009 - 09:50

Peyer
  • Świeżak
Dołączam się do pochwały. Na każde pytanie, które Mu zadam odpowiada. Czasem Go z pewnością zbyt nimi dręczę.
Jego gra też nie budzi zastrzeżeń. Wszystko czego dotknie ma swój porządek.
  • Do góry
    • 0

#18 Kacper — 49 25/08/2009 - 10:18

Kacper
  • Gracz
Cześć.

Dziękuję wszystkim za pochwałę. Nie trzeba było, to moje obowiązki. Pytania macie prawo zadawać - jestem od tego aby Wam pomóc.

Ale zaczyna sprowadzać wszystko do dyktatury- ma rząd, YH, salon... Nie lubię pochwał. Tylko tyle chciałem powiedzieć :)

1. San Fierro - Rząd mam już kilka miesięcy.
2. Nieruchomości - YourHome przejąłem na prośbę Konrada. Sprawowałem tam władzę aż tydzień. Z resztą nie nad biznesem, a mimo wszystko w Rządzie. Przygarnąłem bezrobotnych z YH i dałem Im nową szansę. Pamiętajcie, że teraz kupujecie bezpośrednio interior, a zdjęcia swojego gniazdka umieszczacie w tym temacie: http://h-rp.pl/thread-5721.html
3. Salon samochodowy - Nie pozwolę na to aby oficjalny biznes upadał na moich oczach. Postanowiłem reaktywować salon. Jeśli macie mi to za złe, przepraszam. Staram się działać dla dobra serwera. Bezrobotnych zapraszam tutaj: http://h-rp.pl/thread-5707.html
4. GFC - To mój klub piłkarski, założyłem Go od zera.
5. Wydział Rządowy - to serce moich projektów, tam wszystko tworzę konsultując to z Frankiem. Każdy projekt jest szczegółowo omawiany. Wszystkie wątpliwości są rozwiewane. W skład Wydziału Rządowego wchodzi również akademia, opieka społeczna, blok mieszkalny, urząd pracy itp.

Mn'Ky, dzięki za uwagę. Postaram się zniwelować ten niepozytywny defekt. :s

Lubię Kacpra chociaż on zapewne mnie nienawidzi :P Przyłączam się do pochwały.

Być może miałeś racje w tej dyskusji, ale widzisz że spełniam się na tym stanowisku. Osobiście uważam, że nie mam wrogów jeśli ktoś się kłóci na forum internetowym czy w grze to raczej nie jest dojrzałym człowiekiem. Do Ciebie nic nie mam, jak do większości z Was.

Osobiście chciałbym podziękować Pawłowi a.k.a Szybkiemu i Konradowi a.k.a Conny'emu. Dają wspaniały przykład jak zachować się w tej internetowej dżungli. Chwała Im za to. :D (Teraz ktoś to weźmie do siebie jako "podlizywanie się". Pawła i Konrada znam, także nie muszę się Im podlizywać, bo nie ma po co. Po prostu chciałem Ich docenić i podziękować.) Jeszcze raz chciałem podziękować za pochwałę.

Pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#19 device — 7 25/08/2009 - 21:56

device
  • Gracz
"Mn'Ky, dzięki za uwagę. Postaram się zniwelować ten niepozytywny defekt."
Ale się zmienił i wszystkich słucha :s
  • Do góry
    • 0

#20 Kacper — 49 30/08/2009 - 23:07

Kacper