Imię i nazwisko oskarżającego: Ethan Doyle
Opis sytuacji: No więc tak siedzimy sobie spokojnie pod domek, niedaleko baru TGB, aż tu nagle widzę jakiś dwóch białych szukających czegoś na dzielnicy. No więc dzwonie do Antwana IC - powiedział co mam zrobić, jeżeli nie przyszli w jakiejś sprawie, no dobra no to ruszam. Patrze coś się kręcą przy jednym z domów i nagle uciekają no to wyciągam Deagla i ich gonie. Dobra pobiegłem kawałek i ich zgubiłem - nagle widzę ich przy Idlewood jednego postrzeliłem ale patrze biegnie dalej, jak nic. To mowie do niego na /w żeby odegrał, no dobra wklepał animke i czekamy. Każe koledze Leonowi go przeszukać ja patrze gdzie drugi, aż tu nagle w plecy patrze dostaje Leon z buta od Frankie'go a tu nagle jego kolega w magiczny sposób wstaje i zaczyna mnie okładać, no to co, bijemy się jakoś - dobra wbiliśmy im bw, pisze do GMA co i jak, ale niestety nie mógł nic zrobić bo tego nie widział, dał nam hp i wróciliśmy na dzielnice nagle patrze biegnie kolega Frankie'go i zaczyna bić Leona ponownie po BW, ale zaraz poleciał raport i dostał AJ. Niestety nie pamiętam nicku i nie mam żadnego screena z nim w kadrze. Najgorsze jest wszystko, cała akcja wyglądała jak na jakimś dm serwie, gangster z bronią zostaje kopany i bity przez terminatora. Straciłem około 10 kulek z broni na tych super rp'ków - plus około 95 hp no i ceny czas, nie mam zamiaru odgrywać nigdy więcej z takimi osobami, nie nadają się tutaj. Powini za to ponieść wysokie konsekwencje.
EDIT: Dodałem nick kolegi Frankiego do oskarżonych.
Screen:
Proponowana kara: Poprostu ban, albo blokady konta dla tych postaci. Zresztą wystarczy spojrzeć na logi Johana.http://img130.imageshack.us/img130/8508/skarga2.jpg

Temat jest zamknięty