Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Skarga na obecnego Szefa Alve Workshop

• Zamknięty Temat jest zamknięty
40 odpowiedzi w tym temacie

#1 Darius — 2 21/08/2009 - 13:17

Darius
  • Zbanowani
Imię i nazwisko oskarżonego:Tom_Lorney
Imię i nazwisko oskarżającego:Aki_Sato
Opis sytuacji:Witam , jak doskonale wiecie od niedawna szefem Alve Workshop jest Tom_Lorney , ktory mial doprowadzic alve do stanu uzytecznosci .Skarge pisze dlatego poniewaz bardzo zdenerwowala mnie sprawa .Jak wiadomo Alve dostał za darmo , praktycznie przejał je OOC ( nie czepiam sie juz o to) , ale najbardziej irytuje mnie sprawa tego typu iz Tom_Lorney wzbogacil sie przez posiadanie Lidera.Aki Kitagawa dał Lorneyowi 14,000$ wykupił 49% warsztatu.I juz mi sie to nie podobało , poniewaz pieniazki poszly na konto Tom'a , teraz Aki ma CK a Tom krzyczy sobie 20.000$ za 49% akcji Alve Workshop.Czy to nie jest dobijajaca sprawa ? Wzbogaca sie kosztem Alve Workshop.Jeżeli pieniażki szły by na konto Alve to ok.. Ale nie na konto Tom'a.. Dostał biznes żeby go wyprowadzić z ruiny .. dostał go za darmo .. a teraz ubija na nim kokosy IC .. na 34,000$ trzeba grać bardzo długo .. A Tom ?! w jeden dzien zarobi 14,000$ a w drugi 20,000$ .. ciekawe czy jak osoba która kupi teraz te akcje da sobie CK to czy Tom od nowa sobie krzyknie 20,000 czy moze wiecej. Moim zdaniem to nie jest fair...Temat jest w dziale skarg , ale ja prosilbym bardziej o wypowiedzi, czy może tak być , czy nie.
Screen: (obowiązkowe)
Zapytałem na /w czy jest już jakiś zastepca , Tom odpowiedział mi że Nie , dalej już wszystko widać.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Odrazu zaczął do mnie z tekstem "Nie płacz" i wyłączył /w
Proponowana kara:Jeżeli nie może sie tak zdarzyć , to prosze uzytkowników i administracje o wymierzenie kary.
  • Do góry
    • 0

#2 TytiX — 5 21/08/2009 - 17:13

TytiX
  • Świeżak
Osobiście zawsze uważałem Tom'a za typowego cwaniaczka. Ale nie wiem co w tej sprawie powiedzieć, niesprawiedliwość owszem jest, ale jako lider ma chyba do tego prawo. Pozostawiam ten temat administracji.
  • Do góry
    • 0

#3 albi144 — 75 21/08/2009 - 17:45

albi144
  • Świeżak
Tom poprostu wie jak dobrze zarobić,może działa przy tym hamsko ale widać ma głowe do interesów.Sam bym również robił podobnie gdyby mi sie chciało za tymi biznesami latać.
Chociaż nie powinien alve dostawać za darmo ,ale dostał je pewnie w spadku...chociaż nawet nie wiem,nie wnikam i nie chce sie wypowiadać.
  • Do góry
    • 0

#4 Kacper — 49 21/08/2009 - 17:49

Kacper
  • Gracz
Ja uważam że Tom to łeb do interesów. Jeśli ciągnie kasę "nielegalnie" powinien zostać ukarany IC. :s Każdy kombinuje jak wie i może. Potencjały można wykorzystać.
  • Do góry
    • 0

#5 Darius — 2 21/08/2009 - 18:25

Darius
  • Zbanowani

Tom poprostu wie jak dobrze zarobić,może działa przy tym hamsko ale widać ma głowe do interesów.Sam bym również robił podobnie gdyby mi sie chciało za tymi biznesami latać.
Chociaż nie powinien alve dostawać za darmo ,ale dostał je pewnie w spadku...chociaż nawet nie wiem,nie wnikam i nie chce sie wypowiadać.

Nie .. on dostal je od administracji ( IC nie ma tego jak wytlumaczyc , wpada nieznany czlowieczek i mowi ze jest liderem) zeby je rozkrecil , owszem udalo m usie przyjmujac swoich kolegow , dzis mnie naprzyklad wyrzucil za to co do niego napisalem , bez zadnych wyjasnien a pracowalem tam najdluzej chyba z calej ekipy oprocz marty ( tectonik) , i gdzie tu sens i logika ? Na poczatku nowym dal wyplaty 200 a starszym stazem dal 150 ! trzeba bylo poteznej klotni zeby pozmienial na 190. Tak jak powiedzialem jest to niesprawiedliwe bo ciagnie z tego kase ooc.. tak samo jak by mu cheater dal , dostaje alve za nic i zaden spadek to to nie byl , bo po kim ?
  • Do góry
    • 0

#6 bugimen — 0 21/08/2009 - 19:03

bugimen
  • Gracz
Ja tez mam skarge na tego gracza, moze trzymalbym jezyk za zebami gdyby nie to ze wyrzucil mnie za nic.
1 skarga: Odwozilem kolege do baru sluzbowym burrito, wtedy on mnie zobaczyl i sie za mna puscil ze swoim kolezka zaczal mnie godzic i krzyczesc /s zatrzymaj sie w koncu zajechal mi droge i sie zatrzymalem wtedy powiedzial zebym wsiadal do burrito, wywiozl mnie za miasto i kazal biec pod ratusz, pozniej powiedizal ze kara bedzie mniejsza i mnie wrzucil do wody. Czy tak zachowuje sie szef warsztatu? Chyba mu sie YKZ pomylila z warsztatem.

2 skarga: kiedys pod san news robil DM z jakas dziewczyna wyzywal ja od cip a pozniej zaczeli sie bic ja juz nie mialem hp od tej akcji z wrzuceniem mnie do wody wtedy podszedlem ich rozdzielic a on mnie uderzyl i zrobil mi bw po chwili takze tez dziewczynie zrobil bw zwyzywal jeszcze ta dziewczyne i uciekl samochodem, potem musialem jeszcze siedziec poltorej godziny w AJ bo jakis admin mi dal za ZAL, on bedzie wiedzial o tej akcji.

3 skarga: gdy naprawial wlasny samochod jakis klient z tylu go zablokowal a ten na to taki tekscik: /s wyjazd z tamtad kurwa!!! Czy tak zwraca sie na realu szef do klientow? Watpie.

I dlatego przychylam sie do skargi Dariusa.
  • Do góry
    • 0

#7 Kobył — 1180 21/08/2009 - 19:47

Kobył
  • Gracz
Oj trudno mi tutaj rozumieć. Darius piszesz skargę, bo Cię wyrzucił, żałosne. Wyrzucił Cię z powodów IC, coś pisał: "Aki do roboty", "może", " Co może". Ma łeb do interesów, dlatego co chcecie od niego. niech administracja zadecyduję.
  • Do góry
    • 0

#8 Darius — 2 21/08/2009 - 19:50

Darius
  • Zbanowani

Oj trudno mi tutaj rozumieć. Darius piszesz skargę, bo Cię wyrzucił, żałosne. Wyrzucił Cię z powodów IC, coś pisał: "Aki do roboty", "może", " Co może". Ma łeb do interesów, dlatego co chcecie od niego. niech administracja zadecyduję.

Przecież bylem wtedy w pracy .. nie widział mnie .. i nagle bum /uninvite.. daj spokój.. nawet nie chciał się wytłumaczyć.. po prostu mu wadziłem .. bo jestem zły dlatego ze on sobie robi kokosy za nic.. myślisz ze te 5k z napraw taxi pójdzie dla was ?! Na pewno nie ! Weźmie sobie do kieszonki schowa.. pieniędzy nigdy nie za mało..
  • Do góry
    • 0

#9 ksiomal — 0 21/08/2009 - 19:51

ksiomal
  • Zbanowani
Zazdrościsz że nie udało ci się zarobić? Ma racje że płakałeś. Jak ma łeb do interesów, to znaczy że skarge trza pisać?
  • Do góry
    • 0

#10 Darius — 2 21/08/2009 - 19:52

Darius
  • Zbanowani

Zazdrościsz że nie udało ci się zarobić? Ma racje że płakałeś. Jak ma łeb do interesów, to znaczy że skarge trza pisać?

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
  • Do góry
    • 0

#11 E65 — 238 21/08/2009 - 20:08

E65
  • Gracz
Lorney to ten typ który ciągnie cash. Sam mówi swoim pracowniką aby naprawiali mu wóz za friko. Po tym już można było stwierdzić że jest złym liderem.
  • Do góry
    • 0

#12 Olekx — 4184 21/08/2009 - 21:01

Olekx
  • Gracz
Ten typ tak ma,. Niech ciągnie monete, puki może. Kate Austen też za darmo dostała salon i sprzedała za 20k i ty Darius też jesteś tego świadkiem. A co do Lorneya... Ma chlopaczyna szczęście, trza skarbówke nasłać ^^
  • Do góry
    • 0

#13 Darius — 2 22/08/2009 - 08:33

Darius
  • Zbanowani

Ten typ tak ma,. Niech ciągnie monete, puki może. Kate Austen też za darmo dostała salon i sprzedała za 20k i ty Darius też jesteś tego świadkiem. A co do Lorneya... Ma chlopaczyna szczęście, trza skarbówke nasłać ^^

Ale w przypadku Kate Austen to ona dostała od Łukasza salon , wszystko było IC odegrane . A on dostał go OOC i tu jest ta róznica.. ciagnie kase i wywala ludzi za głupi żart.napisal na pagere e do pracy , ja juz stalem na stacji tankowalem , no to odpisalem ze moze przyjde jak juz bylem w warsztacie , no i dostalem "kopa" Zaperne zwolnil mnie bo mu wadziłem , a któryś z jego kumpli miał małą wypłate , bo dotacji zabrakło..
  • Do góry
    • 0

#14 CzarnaM — 225 22/08/2009 - 08:44

CzarnaM
  • Gracz
W sumie, jest liderem to może robic co chce.. jego biznes, to robi co mu się tylko spodoba. W końcu jest szefem itp ;p

Ale jeśli dostał salon ooc to źlee. Powinna byc odegrana akcja ;p Div dostał ooc spadek po akim, to mu go zabrano ;p
  • Do góry
    • 0

#15 Olekx — 4184 22/08/2009 - 10:19

Olekx
  • Gracz
Darius, o ile się nie myle to w salone nie było odegrane RP. Zresztą jak ktoś mi w IC na Pagerze napisze "Może przyjdę do pracy" to za takie coś albo obcinam 50% wypłaty albo wypier***** bo on mi łaski nie robi, że przyjdzie do pracy. No z grozą.
  • Do góry
    • 0

#16 Darius — 2 22/08/2009 - 11:07

Darius
  • Zbanowani

Darius, o ile się nie myle to w salone nie było odegrane RP. Zresztą jak ktoś mi w IC na Pagerze napisze "Może przyjdę do pracy" to za takie coś albo obcinam 50% wypłaty albo wypier***** bo on mi łaski nie robi, że przyjdzie do pracy. No z grozą.

Tylko ze ja w niej bylem ;o
  • Do góry
    • 0

#17 Olekx — 4184 22/08/2009 - 11:12

Olekx
  • Gracz
Zmienie temat. Ktoś z alve przemalował autobus SFSL na różowo, a był niebieski. Bardzo proszę administrację o pokazanie logów z wczorajszej nocy i dzisiejszego poranka na komende "/auto kolor 126 126"
  • Do góry
    • 0

#18 Darius — 2 22/08/2009 - 11:15

Darius
  • Zbanowani

Zmienie temat. Ktoś z alve przemalował autobus SFSL na różowo, a był niebieski. Bardzo proszę administrację o pokazanie logów z wczorajszej nocy i dzisiejszego poranka na komende "/auto kolor 126 126"

To nikt z alve :s to Seba przemalowal wczoraj jak nam odwalalo :P
  • Do góry
    • 0

#19 Maciek. — 341 22/08/2009 - 11:16

Maciek.
  • Gracz
zazdrościcie mu że ciągnie kase z Alve? trzeba mieć łeb do interesów jak on...
  • Do góry
    • 0

#20 E65 — 238 22/08/2009 - 11:21

E65
  • Gracz
Tak, on ma łeb. A tak naprawde tylko dla tego siedzi w alve żeby ssać cash a nawet nie potrafił by oleju zmienić :s.
Najlepszy jego interes- kupić ode mnie Stafforda za 4k a potem sprzedać go za 4,5. Gratuluje.
  • Do góry
    • 0

#21 Kowal — 1143 22/08/2009 - 11:55

Kowal
  • Gracz
Ma łeb, ma.
Yoshua, taki in game do niego miły jesteś, a tutaj?
  • Do góry
    • 0

#22 T-Fat — 3 22/08/2009 - 12:16

T-Fat
  • Gracz
Podpisuje się pod tą skargą, ten koleś mnie dobija. Pamiętam ten dzień, w którym go napadliśmy
płakał o line holowniczą i kanistry, haha.
  • Do góry
    • 0

#23 E65 — 238 22/08/2009 - 12:19

E65
  • Gracz

Ma łeb, ma.
Yoshua, taki in game do niego miły jesteś, a tutaj?

Widze że nie odróżniasz gry ic od forum- w każdym razie troszke mi cię szkoda, ale cóż.
  • Do góry
    • 0

#24 Kanokaa — -1 22/08/2009 - 12:28

Kanokaa
  • Gracz
Darius , radzę Ci przestań płakać i jak masz takie problemy to pozwij go do sądu IC.
  • Do góry
    • 0

#25 Darius — 2 22/08/2009 - 13:08

Darius
  • Zbanowani

Darius , radzę Ci przestań płakać i jak masz takie problemy to pozwij go do sądu IC.

Boisz się o posadę w alve ? ja nie płacze ja żądam sprawiedliwości.
  • Do góry
    • 0

#26 Soczek — 6 22/08/2009 - 19:15

Soczek
  • Świeżak
Słuchajcie jak komuś na interesie zależy to kupi za każdą cenę, nie widzę tu żadnego problemu.
  • Do góry
    • 0

#27 Obszan — 0 22/08/2009 - 20:14

Obszan
  • Zbanowani
Sorry ale na ten temat wygląda to jak byś zazdrościł Tom'owi tego co ma!Moim zdaniem płaczesz bo ty masz gówno a teraz musisz na coś zapracować.A w RL jak jest?Szef ma swój biznes i klepie na nim kasę niekiedy nawet dużą.Ale pracownicy nie piszą skarg do urzędu pracy na szefa że on zarabia 4tysiące a oni 1500.Powiem tak! Na Innych serwerach miałeś adminów,liderów i na tym jest problem.Chciałeś miałeś a teraz zaczyna się że musisz pracować to widnieje płacz.Według mnie skarga nie słuszna bo to nie nazywa się skargą tylko "Żaleniem się" Dziękuje.
  • Do góry
    • 0

#28 Darius — 2 22/08/2009 - 20:17

Darius
  • Zbanowani

Sorry ale na ten temat wygląda to jak byś zazdrościł Tom'owi tego co ma!Moim zdaniem płaczesz bo ty masz gówno a teraz musisz na coś zapracować.A w RL jak jest?Szef ma swój biznes i klepie na nim kasę niekiedy nawet dużą.Ale pracownicy nie piszą skarg do urzędu pracy na szefa że on zarabia 4tysiące a oni 1500.Powiem tak! Na Innych serwerach miałeś adminów,liderów i na tym jest problem.Chciałeś miałeś a teraz zaczyna się że musisz pracować to widnieje płacz.Według mnie skarga nie słuszna bo to nie nazywa się skargą tylko "Żaleniem się" Dziękuje.

Teraz to mnie zatkało :s! Jakich adminów , co ? o co ci chodzi człowieku , ty mnie w ogóle znasz ? Podaj mi proszę nie krępuj się ! Podaj mi serwery na jakich mnie widziałeś i co miałem ok ? Na PW oczywiście żeby reklam nie robić.
  • Do góry
    • 0

#29 Obszan — 0 22/08/2009 - 20:20

Obszan
  • Zbanowani

Teraz to mnie zatkało :s! Jakich adminów , co ? o co ci chodzi człowieku , ty mnie w ogóle znasz ? Podaj mi proszę nie krępuj się ! Podaj mi serwery na jakich mnie widziałeś i co miałem ok ? Na PW oczywiście żeby reklam nie robić.

Jak mi się zdaje nie jesteś Czasem Brayan_Street? Ze S*A-R*?

Jeśli nie to sorry za mój błąd to moglibyśmy wycofać te słowa z adminami,lecz słowa z zazdrością zostawimy:)
  • Do góry
    • 0

#30 Darius — 2 22/08/2009 - 20:27

Darius
  • Zbanowani

Jak mi się zdaje nie jesteś Czasem Brayan_Street? Ze S*A-R*?

Jeśli nie to sorry za mój błąd to moglibyśmy wycofać te słowa z adminami,lecz słowa z zazdrością zostawimy:)

Nie ja nie gram na innych serwerach , a jeśli już to tylko pod nickiem John Strauz , bądź Aki Sato, przeczytaj od nowa cały temat i wszystkie posty i zobacz o co chodzi . Pa
  • Do góry
    • 0

#31 Obszan — 0 22/08/2009 - 20:29

Obszan
  • Zbanowani
Wiem oco chodzi:) Ale wychodzi na to że mu zazdrościsz!
  • Do góry
    • 0

#32 SairRP — 6 22/08/2009 - 20:34

SairRP
  • Gracz
Powiem tak Lorney to trochę newbie, ma obciętą rękę Ic ale wiecie on nic nie ma obcięte.
  • Do góry
    • 0

#33 Pure — 462 23/08/2009 - 02:03

Pure
  • Gracz

a Ty to już najlepiej wiesz co było ic a co ooc...
Div przyszedł gadał z Kate spisali umowe i pojechali do banku...
wiem bo stałem za ladą i wszystko było IC. Więc jak czegoś nie wiesz to sie nie wypowiadaj.
  • Do góry
    • 0

#34 Darius — 2 23/08/2009 - 09:22

Darius
  • Zbanowani
Dziwi mnie jedna sprawa , ze Lorney sie t u jeszcze nie wypowiedział :P Zapewne ja ksie pojawi to mnie zjedzie od najgorszych :s
  • Do góry
    • 0

#35 Kanokaa — -1 23/08/2009 - 16:29

Kanokaa
  • Gracz

Boisz się o posadę w alve ? ja nie płacze ja żądam sprawiedliwości.

Ogarnij się i spójrz na sygne że mam własny biznes ke?

Jakiej sprawiedliwości? trzebało se jak dziecko nierobić CK bo cię dziewczyna niechciała....
  • Do góry
    • 0

#36 Bust4 — 105 24/08/2009 - 02:00

Bust4
  • Gracz
Nie no koleś... Zazdrościsz TuBylcowi tego że udało mu się a tobie nie, postąpił słusznie wywalając cię z roboty za takie powiedzenie ic "Może przyjde" Może wypierdalaj, on ma kasę jest szefem ty pracujesz, i on nawet oleju nie musi umieć zmieniać ani klepać blachy, poza tym jeśli każe naprawiać auto za darmo to chyba norma, po co ma sam sobie płacić? Puknijcie się w głowę... widzę że tu wielu zazdrości mu majątku, ale ja wie że Tom Lorney to dobry gracz, kiedyś odegrałem z nim bardzo dobra akcje RP. Poza tym niema tutaj "spadków" więc wszystie akcje które zakupił ten gość który ma CK znów są akcjami Toma bo nie można po śmierci przekazywać majątku, z chęcią kupił bym akcje w jego garażu i sprzedał za większą cenę bo widzę że tu jest wielu zazdrośników - admini mu dali bo zasługiwał i już, jakby nie zasługiwał to by nie dostał, kara dla płaczka który zakłada skargę.
  • Do góry
    • 0

#37 stree — 91 24/08/2009 - 02:18

stree
  • Gracz
Pierdolicie lorney dobrze gra, i ładnie na tym zarabia, nie zapominajcie ,że ic nie tylko jest szefem alve ale też gangsterem...ładne akcje lorney sprzedawać akcje a potem ludzi się pozbywać, gratuluje pomysłu :P. Ci którzy się tu stresują, po prostu mu zazdroszczą on wyciąga 20 tysięcy wy na to musicie grać miesiąc. Jak by pomyśleć to będąc mechanikiem jest łatwo zarobić wystarczy znaleźć ludzi odpowiednich. Gratzy dla lorneya a dla założyciela tematu publiczne zjechanie...ma łęb to zarabia proste. Ale fakt faktem pidi lub fbi powinno isc tym tropem, skarbowka tez :s
  • Do góry
    • 0

#38 Juice — 6 24/08/2009 - 20:23

Juice
  • Gracz
Ej ale zaraz, zaraz jak człowiek może sprzedać czegoś udziały skoro tego nie kupił? Hmm? Rozumiem został wybrany szefem IC (jeśli nie OOC, bo nie znam sprawy), wykupił firmę i sobie sprzedaje bo zainwestował w to cholerne pieniądze ale nie, że dostał ld po podaniu czy po czymś tam i już jest właścicielem firmy bez żadnego kapitału. :s Czy jeśli ja zostanę prezesem banku światowego to mogę sobie wybrać dla siebie cały hajs i sprzedać to pierwszemu lepszemu, eh? Wątpię... Druga sprawa to jeśli Lorney nabrał tego gościa i fikcyjnie sprzedał mu akcje ale na razie nikt chyba o tym nie mówił.
  • Do góry
    • 0

#39 Olekx — 4184 24/08/2009 - 20:46

Olekx
  • Gracz
Ale admini wybrali go OOC, a w IC urząd mu przekazał ten warsztat, więc Lorney może robić co chcę. A jeśli Aki popełnił samobójstwo to rodzina Akiego ma prawa do warsztatu, a nie "wspólnik". Jedynie wspólnik ma jego udziały w przypadku , gdy Aki nie ma / nie miał żadnej rodziny.
  • Do góry
    • 0

#40 Darius — 2 25/08/2009 - 08:18

Darius
  • Zbanowani
Mnie to już nie obchodzi i tak nie mam GTA bo mi sie zjeb*** , widze są głosy na tak i na nie , prosze mi dać jakaś kare , za to że chciałem dobrze. Dziekuje.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych