Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][Skarga] Mark Waller

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kroku — 4 17/06/2010 - 17:17

Kroku
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego: Mark Waller
Imię i nazwisko oskarżającego: Matthew Swit
Opis sytuacji: Postaram się wszystko w miarę jaśnie wytłumaczyć.
No więc odgrywam postać biznesmena. Pojawiłem się dziś około 16 przed motelem indlewood. Wyszedłem z pokoju na chwilę, wracam i zastaję ciekawy widok. Ww pan mnie napada. W biały dzień, przy świadkach (środek parkingu przy motelu) Parę metrów dalej kilka postaci, obok admiral z jakimś panem w środku. ( Napad w biały dzień i to przy świadkach?! o.0) Jak sam powiedział chciał zaciągnąć mnie do wozu który zaparkował 20 metrów dalej przy ulicy. Więc, albo chciał najpierw mnie unieszkodliwić i zaciągnąć do stojącego przy ulicy wozu, przypominam że ciągnąłby mnie przed drzwiami hotelu i koło świadków (wiem że w świecie gry wygląda to jak dwie idące za sobą postacie, ale w RL to jednak musiałby zaciągnąć nieprzytomnego koło innych ludzi i wpakować go do bagażnika, co wiadomo jakby się skończyło) albo chciał mnie unieszkodliwić, POZOSTAWIĆ NA PARKINGU LEŻĄCEGO, PO CZYM PODJECHAĆ AUTEM I DOPIERO MNIE DO NIEGO WPAKOWAĆ (specjalnie napisałem wielkimi literami aby uwydatnić głupotę sytuacji) No więc zjawiło się 2 GM'ow no i oboje stwierdzili że napad nie trzyma się "kupy" ale regulamin nie zabrania tego, więc kontynuowaliśmy. Ww. wywiózł mnie do jakiegoś kanału gdzie stał jakiś facet?! Zwróciłem uwagę na to a Mark powiedział że "afczy". Kolejna głupota ze strony p. Marka. W RL nie można afczyć. Czyli tamta postać zapamiętała by cała sytuacje. Potem jak to zwykle bywa każdy "murzynek" jest pazerny na itemki. Oczywiście Mark gwałcił moje /w wypisując "pokaz przedmioty". Pokazałem. Oddałem mu gotówkę ale zachłanny pan chciał więcej. I tu pojawił się problem. Posiadałem na /u teczkę lampy samochodowe i aparat poza tym jeszcze (piractwo=ban) który oddałem. Nikt nie nosi przy sobie lamp samochodowych i aparatu dość dużej wielkości BO NIE MA NA NIEGO MIEJSCA! Mam te przedmioty OOC na /u. IC przedmioty spoczywają w teczce w samochodzie. Więc IC moja postać ich nie miała. W tym momencie zaczęła się nie miła pogadanka z ów panem i GM'em. Stwierdzili że jeśli mam OOC na /u to mam to IC przy sobie, ok. Pytam gdzie niby miałem to mieć. Dostałem warna, postanowiłem oddać aparat bo i tak mi na tych przedmiotach średnio zależy, stać mnie na nowe poza tym to tylko gra. Kiedy już je oddałem Mark zrobił OOC w IC i z głupim tekstem cytuje "to za płacz OOC" wpakował mi bez żadnego odegrania BW bronią. Podsumowując. O co oskarżam pana Mark'a Wallera?:

OOC w IC
Płacz OOC o oddanie przedmiotów których IC nie mam.
Napad w miejscu publicznym, w biały dzień, przy świadkach, czyli jednym słowem zagranie wbrew zasadom RP
PG

W swojej wypowiedzi często powołuje się na świat realny (RL) gdyż to on staramy się odwzorować. Zachowanie p. Marka Wallera przeczy wszelkim zasadom RP.

Screen: (obowiązkowe)
Zamieszczam link do całej galerii ze zdjęciami (czat i to co na ekranie nie jest "zsynchronizowane" gdyż podczas robienia ss'ów skupiałem się na czacie.
http://img375.imageshack.us/gal.php?g=samp075l.png

Proponowana kara: Pozostawiam to administracji, chciałbym tylko aby moje własności wróciły na moje /u. Proszę również o zdjęcie mi AJ.
  • Do góry
    • 0

#2 Kapiszon — 79 17/06/2010 - 17:54

Kapiszon
  • Gracz

Zwróciłem uwagę na to a Mark powiedział że "afczy". Kolejna głupota ze strony p. Marka. W RL nie można afczyć. Czyli tamta postać zapamiętała by cała sytuacje.

No i co z tego, że afczył? Przestań porównywać świat realny z tą grą.

Potem jak to zwykle bywa każdy "murzynek" jest pazerny na itemki.

Mów za siebie, dobra? W tym momencie, obrażasz każdy czarno-skóry gang na serwerze.

Nikt nie nosi przy sobie lamp samochodowych i aparatu dość dużej wielkości BO NIE MA NA NIEGO MIEJSCA! Mam te przedmioty OOC na /u. IC przedmioty spoczywają w teczce w samochodzie. Więc IC moja postać ich nie miała. W tym momencie zaczęła się nie miła pogadanka z ów panem i GM'em. Stwierdzili że jeśli mam OOC na /u to mam to IC przy sobie, ok. Pytam gdzie niby miałem to mieć.

A możesz je mieć nawet w du*ie. Masz je na /u, to masz je przy sobie. Łatwe do zrozumienia.

wpakował mi bez żadnego odegrania BW bronią.

Dobrze zrobił, skoro nie chciałeś oddać przedmiotów.

Płacz OOC o oddanie przedmiotów których IC nie mam.

Informowanie cię, abyś je oddał, a nie płacz.

Napad w miejscu publicznym, w biały dzień, przy świadkach, czyli jednym słowem zagranie wbrew zasadom RP

Gangi mogą napadać na SC w biały dzień + skoro jest taki obsesyjny na temat odwzorowania RL w grze, to wyjdź w biały dzień w RL na Crenshaw, czy Piru(dzielnice).

PG

Dowody..
  • Do góry
    • 0

#3 Kroku — 4 17/06/2010 - 18:17

Kroku
  • Świeżak
W końcu każdy z nas stara się w tej grze odwzorować realne życie.
Każdy murzynek jest pazerny na itemki i to każdy na serwerze wie.
Odróżniaj OOC od IC
To jest właśnie dowód na PG
Myślisz że nie znam komendy? Płacz.
Nie był na dzielnicy swojego jak to mawiają inni "pro elo" murzyńskiego gangu więc napad mógłby zdziwić 3 osoby które stały nieopodal.
  • Do góry
    • 0

#4 Freiks_Delav — -1 17/06/2010 - 18:23

Freiks_Delav
  • Świeżak
Chciałbym dodać, że w realnym życiu nie ma skryptów, więc nie przesadźajmy z tym "odwzorowaniem realnego życia". Ty mylisz realne życie z grą, a nie starasz się odwzorować. A co do tego "mam przedmioty ooc na /u" - nie ma czegoś takiego, jak już było mówione, przedmioty, które masz na /u, masz także IC.
  • Do góry
    • 0

#5 Musek — 87 17/06/2010 - 18:32

Musek
  • Gracz
Ale jakim cudem je trzymałby je w walizce pomyślcie troche a co do skargi to jestem za .
  • Do góry
    • 0

#6 Kroku — 4 17/06/2010 - 18:39

Kroku
  • Świeżak
Dobra zakładając że mam te przedmioty przy sobie, nie wiem gdzie dajmy na to w odbycie. Przedmioty oddałem, ale to nie znaczy że pan Mark jest bez winy. Wręcz przeciwnie.
  • Do góry
    • 0

#7 *Łowcy. B* — 5 17/06/2010 - 18:41

*Łowcy. B*
  • Świeżak
Napiszę jedno - hahaha! Są świadkowie, a oskarżony podjeżdża wozem i wpakowuje do bagażnika ów Pana i odjeżdża jak gdyby nigdy nic, hahaha! ŚMIECH NA SALI!

Skarga słuszna ^
  • Do góry
    • 0

#8 nefbye — 12 17/06/2010 - 18:50

nefbye
  • Gracz

Napiszę jedno - hahaha! Są świadkowie, a oskarżony podjeżdża wozem i wpakowuje do bagażnika ów Pana i odjeżdża jak gdyby nigdy nic, hahaha! ŚMIECH NA SALI!

Skarga słuszna ^

x1
  • Do góry
    • 0

#9 .LeiTo. — 7 17/06/2010 - 19:17

.LeiTo.
  • Świeżak
Ja pierdole, połowa z was nawet nie ma pojęcia jak trzeba się zachować w obliczu takiej sytuacji. To był napad, wyjął broń - a skoro masz zamiar tak dokładnie odzwierciedlać prawdziwe życie, to czemu nie srałeś w gacie? Powinieneś oferować mu nawet auto za to, żeby nie władował w Ciebie całego magazynka, wiesz o czym mówię? A i jeszcze jedno, nie namawiaj swoich przydupasków do tego, by odpowiedzieli w tej skardze - bo przy okazji, pokazują swój poziom , dziękuje.
  • Do góry
    • 0

#10 bert — 1167 17/06/2010 - 19:22

bert
  • Gracz
Blokada czatu OOC dla założyciela tematu.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych