Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Skarga] Langston Bowden

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Piotrek92 — 0 16/06/2010 - 21:09

Piotrek92
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego: Langston Bowden
Imię i nazwisko oskarżającego: Jessica_Grown
Opis sytuacji:Witam. w tym temacie jest skarga na mnie - http://h-rp.pl/thread-55130.html . Ale do rzeczy. Otóż ten pan gra bardzo nonrp i chcialem tu wyjaśńić okolicznośći. Gram Jessica i spotykam owego pana. Na pocztku opis taki jak u niego. Jednak koniec polegał na tym że oskarżający mnie kolega nie wspomniał że wykonałem animke //cry tylko napisal ze zadnej reakcji. malo tego przestrzelil mi kolano wiec chyba naturalne ze przy trym jest duzo krwi zatem napisałem że wypada portfel nasączony krwią i że pieniądze raczej są już bezużyteczne. (Kto by chcial zakrwawione pieniadze?) Dwa - ooc na /do przez jakiś czas, gdy upomniałem stwierdził że "jemu wolno" to aż dziwne ja ostatnio dostałem za to warna gdy napisalem cos na /do ooc. Mało tego groźba skargą z textem "Szykuj sie na forum" a potem płacz że to nie groźba. No przepraszam ale jak dla mnie to akurat jest. To tak jakby ktoś powiedział do kogoś w szkole "szykuj sie na bujkę" a potem dodał że nie grozi. No troche śmieszne.
Screen: (obowiązkowe)http://img101.images...us/i/gtaob.png/ Jak można szykować się na groźbę? wyjasni mi ktoś?
Proponowana kara: Pozostawiam Admininstracji
  • Do góry
    • 0

#2 Mateusz Lis. — 315 16/06/2010 - 22:29

Mateusz Lis.
  • Gracz

Imię i nazwisko oskarżonego: Langston Bowden
Imię i nazwisko oskarżającego: Jessica_Grown
Opis sytuacji:Witam. w tym temacie jest skarga na mnie - http://h-rp.pl/thread-55130.html . Ale do rzeczy. Otóż ten pan gra bardzo nonrp i chcialem tu wyjaśńić okolicznośći. Gram Jessica i spotykam owego pana. Na pocztku opis taki jak u niego. Jednak koniec polegał na tym że oskarżający mnie kolega nie wspomniał że wykonałem animke //cry tylko napisal ze zadnej reakcji. malo tego przestrzelil mi kolano wiec chyba naturalne ze przy trym jest duzo krwi zatem napisałem że wypada portfel nasączony krwią i że pieniądze raczej są już bezużyteczne. (Kto by chcial zakrwawione pieniadze?) Dwa - ooc na /do przez jakiś czas, gdy upomniałem stwierdził że "jemu wolno" to aż dziwne ja ostatnio dostałem za to warna gdy napisalem cos na /do ooc. Mało tego groźba skargą z textem "Szykuj sie na forum" a potem płacz że to nie groźba. No przepraszam ale jak dla mnie to akurat jest. To tak jakby ktoś powiedział do kogoś w szkole "szykuj sie na bujkę" a potem dodał że nie grozi. No troche śmieszne.
Screen: (obowiązkowe)http://img101.images...us/i/gtaob.png/ Jak można szykować się na groźbę? wyjasni mi ktoś?
Proponowana kara: Pozostawiam Admininstracji

Pieniądze, które zostały zabrudzone itd. wymienia sie w banku :). Nie chciałeś dać /pokaz przedmioty to twój problem. Poza tym - on Ci nie groził, nie powiedział "Piszę skarge", a ty odpowiedziałeś "Wiesz co jest za to?". To już jest lekka groźba. Jesteś płaczkiem, bo Cię okradli. Ogólnie to też terminatorem "Strzelaj!", jak zrobisz tak w RL to będe za Tobą. Znam Langston'a i jego gre - jest świetny. Myślę, że sę mocno pomyliłeś.
Ten report to jest już kabaret. Zemdlały to już kopać nie można?
  • Do góry
    • 0

#3 Freiks_Delav — -1 16/06/2010 - 22:56

Freiks_Delav
  • Świeżak
Akcja ładnie odegrana z tą krwią, jeśli teraz oskarżycieł straciłby te pieniądźe (przepadłby, bo niby przemoknięte od krwi), a owy pan oskarżony nie płakał, że musi mu je dać, to byłaby całkie ładna akcja. Niestety, większość osób z serwera nie potrafi odegrać akcji, jeśli odstaje ona od normy, czyli napad, pobicie, kasa, bw i pa. Nie mnie to oceniać, dlatego, że nie znam oskarżyciela, ale z tego co zauważyłem, ewidentny płaczek, a skarga z zemsty.
  • Do góry
    • 0

#4 Zycho. — 881 16/06/2010 - 23:02

Zycho.
  • Gracz
Mylisz się w zeznaniach, kolego. Połowa z tego to ja, więc myśl zanim coś napiszesz. Przeszukałem Ciebie, a ty przez to, że pieniądze są nasączone krwią nie chciałeś dać /pokaz przedmioty. Później na kropce 'no to wołamy gm'a', więc kto tu komu grozi?
  • Do góry
    • 0

#5 bert — 1167 16/06/2010 - 23:26

bert
  • Gracz
Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych