Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Jack Castle, Jason Buangano, Matthew Anderson, Luigi Coletti

• Please log in to reply
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Darius.16 08/06/2010 - 05:17

Darius.
  • Gracz
Witam.
Chciałbym pochwalić czterech graczy. Wartala, Jason'a, Matiusama oraz Luigi'ego. Wczoraj wieczorem została pięknie odegrana akcja napadu na mnie i Jason'a. Matthew odegrał akcję super. RP wszystkich graczy jest duże i zasługuje pochwały. Gdy zostałem postrzelony Jason zwojował pomoc. Wartal naprawdę dobrze odgrywa swoją postać lekarza który mnie poskładał. Zna się na tym co robi. Pozdrawiam wyżej wymienionych graczy. Aż miło zagrać z tak zaawansowanymi graczami.
  • Do góry
    • 1

#2 Wartal471 08/06/2010 - 06:19

Wartal
  • Gracz
Powiem sam, że akcja mi się też podobała. Dynamiczna z początku trzymająca w niepewności, hah. Myślę, że z pewnością przydarzy się z czasem coś równie ciekawego, ale miło było takie coś odegrać. Dzięki za docenienie poziomu RP mojego, jak i reszty osób.

Pozdrawiam Wartal. :D
  • Do góry
    • 0

#3 RyBoL160 08/06/2010 - 07:22

RyBoL
  • Gracz
Znam tylko Wartala. Nie ma co dużo mówić. Numer jeden w Medical Center, ale też świetny gracz. Zawsze pomoże i za to mu serdecznie dziękuje. Popiera i przyłączam się. :D
  • Do góry
    • 0

#4 Squir655 08/06/2010 - 07:37

Squir
  • Gracz
Dopisuje się, widziałem kilka akcji tych panów i były bardzo ciekawe. Dobrze, że używają długich /me co ogranicza spam na czacie. Wartal jak to wartal - ktoś pracować musi :D
  • Do góry
    • 0

#5 Denisok1107 08/06/2010 - 14:17

Denisok1
  • Gracz
Na początku pragnę podziękować za pochwałę, Oczywiście Ty również świetnie odgrywałeś rolę postrzelonego. Dobre Rp to raczej obowiązek graczy tego serwera jednak dziękuje za docenienie i chętnie odegram jeszcze wiele akcji z takimi osobami jak wy. Dziękuję i pozdrawiam.
  • Do góry
    • 0

#6 wujek multan 439 08/06/2010 - 14:25

wujek multan
  • Gracz
Ze wszystkimi graczami miałem tam jakąś styczność, i za każdym razem było miło. Z Luigim natomiast gram na co dzień, widzę jego dobrze kreowane wypowiedzi oraz rozbudowane /me i /do. Polecam wszystkim grę z nim w jakiejkolwiek sytuacji.
  • Do góry
    • 0

#7 Mateusz A.9 08/06/2010 - 18:18

Mateusz A.
  • Gracz
O, dziękuje za pochwałe, a tak ogólnie to i siebie mogłeś dopisać(tak wiem - głupie ;)), bo na prawde dobrze odgrywałeś rannego :D
  • Do góry
    • 0

#8 Olekx4184 08/06/2010 - 18:21

Olekx
  • Gracz

Dopisuje się, widziałem kilka akcji tych panów i były bardzo ciekawe. Dobrze, że używają długich /me co ogranicza spam na czacie. Wartal jak to wartal - ktoś pracować musi :D

• Do góry
    • 0

#9 TYBUR723 09/06/2010 - 08:57

TYBUR
  • Gracz
Przyłączam się, ale tylko do Matthew'a Andersona - z wiadomych przyczyn, gracz godny pochwały, o.
  • Do góry
    • 0

#10 Villy0 09/06/2010 - 09:00

Villy
  • Gracz
Przyłącze się do Matthew'a i Luigiego Coletti, reszty nie znam, dobrze grają. Matthew, ma bardzo dobre RP, rozbudowane /me i /do - także pisownie, o. Wywnioskowałem to, bo Matthew, dużo ze mną gadał, na czarnoskórym, o. Pochwała nie bez powodu.
  • Do góry
    • 0

#11 mOneY548 11/06/2010 - 13:10

mOneY
  • Gracz
Taa, przyłączam się. Luigi dobrze gra jak i Wartal. :>
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych