Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[FOU]Fajne skiny wyluzowanych dziewczyn

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 recoil — 30 03/06/2010 - 20:08

recoil
  • Gracz
Siema.Moja postać do dziewczyna która mieszka na dzielnicy Grape.
Szukam fajnych skinów czarnych dziewczyn z full cap'ami itp.

Kiedyś CzarnaM miała fajny skin laski,tylko że linki wygasły a ona była biała :-(.
  • Do góry
    • 0

#2 Gapis — 533 04/06/2010 - 10:32

Gapis
  • Gracz
CzarnaM przeteksturowała sobie skin czarnej laski ze skinpacka któregoś gangu z Eleski.

Przemo (Nigdy nie pamiętam jak się jego nick pisze) z .net zrobił też jedną czarną dziewczynę ale w bodajże w spódniczce z gołą głową.
  • Do góry
    • 0

#3 recoil — 30 04/06/2010 - 14:42

recoil
  • Gracz
No właśnie.Zaglądam od czasu do czasu na Eleske poszukać skinów,ale nic nie mogę znaleść.
  • Do góry
    • 0

#4 KozackY — 0 04/06/2010 - 14:52

KozackY
  • Świeżak
Może nie szukaj tylko na .net , jest też (reklama) . com, nie?
Mało jest takich skinów, ponieważ mało kto odgrywa takiego typu dziewczynę - stereotyp.
  • Do góry
    • 0

#5 CzarnaM — 225 04/06/2010 - 18:18

CzarnaM
  • Gracz
Jaka (reklama), co wy gadacie. Skina miałam z gtagarage. Był to modpak jakiegoś tam gangu latynoskiego, a ja przerabiałam teksturki. Zaraz może go znajdę.

EDIT: http://www.gtagarage...een.php?s=16385 to ten całkiem na dole, po prawej. Tutaj wygląda nie za bardzo, ale po przerobieniu teksturek jest dużo lepiej.
  • Do góry
    • 0

#6 KozackY — 0 04/06/2010 - 18:33

KozackY
  • Świeżak
A myślisz, że skąd wzięli tamci z Gtagarage?
  • Do góry
    • 0

#7 recoil — 30 04/06/2010 - 18:49

recoil
  • Gracz

Jaka (reklama), co wy gadacie. Skina miałam z gtagarage. Był to modpak jakiegoś tam gangu latynoskiego, a ja przerabiałam teksturki. Zaraz może go znajdę.

EDIT: http://www.gtagarage...een.php?s=16385 to ten całkiem na dole, po prawej. Tutaj wygląda nie za bardzo, ale po przerobieniu teksturek jest dużo lepiej.

CzarnaM.Wielkie dzięki :).Szukałem go przez miesiąc :P.Ale na gtagarage nie wchodziłem ;).

Temat do archiwum :P.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych