Imię i nazwisko oskarżającego: Nathan Claymore
Opis sytuacji: Witam. Dzisiaj wraz z Brian'em William'sem wybraliśmy się na mały napadzik. Zauważyłem, że dwóch mężczyzn wchodzi do siłowni przy centrum, więc postanowiliśmy skorzystać z okazji. Wszystko przebiegało spokojnie. Jeden z mężczyzn dał animkę //rece na widok broni wycelowanej w niego, natomiast drugi wpisał '/do P: Braian na siłowni chcą nas okraść'. Oddałem kilka strzałów i ofiara już po 2 czy 3 sekundach leżała z BW. Aby zapobiec kolejnym kłopotom postanowiłem 'uciszyć' także drugą osobę. Już dochodziliśmy do przeszukiwania, gdy nagle pojawił się w budynku jakiś Pan w eleganckim garniturze ze sprayem, który po kilku sekundach zaatakował mojego kolegę, a następnie mnie. Był to Brian Tracy. Mimo, że mieliśmy przewagę i ja miałem broń palną to on się nas nie wystraszył i ruszył ze swoim zabójczym sprayem. Gdy wreszcie go trafiłem i strzeliłem mu BW nagle pojawił się drugi mężczyzna w takim samym skinie jak Brian, lecz on miał M4. Niestety nie udało nam się nic zrobić i leżeliśmy po kilkunastu sekundach z BW. Wkrótce pojawiło się więcej takich mężczyzn oraz policja. Skonfiskowali mi pistolet, szturmówkę oraz dwie torby z narkotykami i zamknęli w więzieniu.
Na screenach poniżej ewidentnie widać MG, który wykonał Pan Nicolas. Beż żadnego /do czy /me użył Pagera i po może dwóch minutach budynek był pełny tych kolesi w garniturach. Zatem proszę o ukaranie tych dwóch graczy, oddanie nam, naszych przedmiotów oraz wypuszczenie z więzienia. Z góry dziękuję za wyrozumiałość i pozdrawiam.
Screen: (obowiązkowe)
Proponowana kara: To już zależy od skargorozpatrywacza. Ja chcę odzyskać wraz z moim kolegom - przedmioty i wolność.

Temat jest zamknięty