Imię i nazwisko oskarżonego: Sui Rin
Imię i nazwisko oskarżającego: Clara Tracet
Opis sytuacji: Było to na stacji. Zaczął mnie zaczepiać i dobra. Powiedział czy naprawie mu auto to ok. Wsiadłem do auta i mialiśmy jechać na stacje, a on mnie na wieś wywoził, żeby zgwałcić. Teraz chciałem popełnić samobójstwo, a on wszedł do mnie na dach i mnie pobił po czym spadłem bo tak bił.
Screen: (obowiązkowe) http://iv.pl/images/...94811674275.png
Proponowana kara: Ban
[Odrzucono]Sui Rin
Rozpoczęty przez INT, 12/05/2010 07:46
9 odpowiedzi w tym temacie
— 0
12/05/2010 - 07:46
— 1273
12/05/2010 - 11:22
Pytał się Ciebie czy może wykonać na Twojej postaci gwałt?
— 0
12/05/2010 - 11:51
Ja nie chciałem jej zgwałcić. Tylko chciałęm się z nią umowić. A gdy drygi raz do niej podszedłem i powiedziałem czy wybierzemy się do restauracji , powiedziała cytuję: "frajer" , "gej" , "cipa" , "kutas", "odetnę ci chuja , chuju".

Zrobiłem tylko ss"a jak napisała tam co jest widoczne.
Reszty jednak nie zrobiłem ponieważ nie wiedziałęm że Clara zniży się do takeigo poziomu i napisze fałszywą skargę
Najpierw to było tak że z kolegą Hernando , chcieliśmy naprawić Admirala ,który stał na stacji w Idlewood. Nikogo tam nie było więc szukałem mechanika. Gdy jechaliśmy przez Mulcholand , Clarence wyskoczył. Po 15 minutach przyjechałem rowerem na stacje , juz sam i podszedłem do niej a ona zaczeła krzyczeć 'Zboczenieć , pomocy , pedowil itd" Wiem ,że gdy chce się dokonać gwałtu trzeba się zapytać. Grałem na serwerach role play sporo czasu. Według mnie Clara gra non-rp. Wyzywa wszystkichnawet mnie używając /k , wykonuje DM i zmyśla różne rzeczy. Clare znam na h-rp nie od dzisiaj ,wiem że ona nie postępuje według zasad rp.
Chciałbym dodać ,że chce zarządać screenów z tego jak próbowałem zgwałcić Clare.

Zrobiłem tylko ss"a jak napisała tam co jest widoczne.
Reszty jednak nie zrobiłem ponieważ nie wiedziałęm że Clara zniży się do takeigo poziomu i napisze fałszywą skargę
Najpierw to było tak że z kolegą Hernando , chcieliśmy naprawić Admirala ,który stał na stacji w Idlewood. Nikogo tam nie było więc szukałem mechanika. Gdy jechaliśmy przez Mulcholand , Clarence wyskoczył. Po 15 minutach przyjechałem rowerem na stacje , juz sam i podszedłem do niej a ona zaczeła krzyczeć 'Zboczenieć , pomocy , pedowil itd" Wiem ,że gdy chce się dokonać gwałtu trzeba się zapytać. Grałem na serwerach role play sporo czasu. Według mnie Clara gra non-rp. Wyzywa wszystkichnawet mnie używając /k , wykonuje DM i zmyśla różne rzeczy. Clare znam na h-rp nie od dzisiaj ,wiem że ona nie postępuje według zasad rp.
Chciałbym dodać ,że chce zarządać screenów z tego jak próbowałem zgwałcić Clare.
— 0
12/05/2010 - 12:36
Dodam jeszcze, że ciągle mnie pałował na stacji pałką. PRawie mi BW wbił.
— 0
12/05/2010 - 12:43
A masz jakieś dowody na DM ? Jeżeli tak okaż to SS"em a nie zmyślaj , to że mnie nie lubisz nie znaczy że musisz się tak mścić.
— 59
12/05/2010 - 13:07
Tak, byłem przy tym... Bili kobietę wraz z kolegą z pałkami.. A ten Sui dziwnie swoją postać odgrywa podchodzi do mnie i mówi, że szuka kolegów.
— 230
12/05/2010 - 13:30
Jeżeli tak okaż to SS"em
Tak wiec w moim zrozumieniu, jednak to zrobiłeś, jednak jako ze INT nie poparł(a) się dowodami, chcesz jedynie odwrócić uwagę od ów zdarzenia.
— 127
12/05/2010 - 13:40
I tak przed chwilą Sui dostał bana. Albo mi się nicki pomyliły, czyli temat do archiwum.
— 0
12/05/2010 - 13:43
Banicja Adam SzydełkoIG Sui Rin Niezdolny do gry, ucieczka przed gamemasterem. 12/05/2010, 14:33
Skarga lock i archiwum. Zdanie wykonane.
— 2435
12/05/2010 - 13:59
Git.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty