Imię i nazwisko oskarżonego:Wojciech Brzoza
Imię i nazwisko oskarżającego:Kilian Fernandez
Opis sytuacji: Umówiłem się z jego kolegą ooc ze kupie od niego deagle w cenie 2000 z 30 nabojami. ten przystal na ta propozycje i dal mi numer w ooc do niego a potem wojciech brzoza napisal abym dzwonil. umowilismy sie. sprzedal mi bron ale z 0 naboi. domagalem sie naboi, ten wyjal palke napisal ze mnie uderza a potem czy sie udaje? zanim odpisalem na /do ze nie kilian ucieka, ten zaczal mnie już prać wiec ucieklem kawałek a potem napisalem akcje rp. Nastepnie chcialem w IC uciec do urzedu ale ten wyslal na mnie report i dostalem dodatkowo blokade biegania i bicia. Zostalem oszukany OOC a w dodatku gm 14E6 (który nie cieszy się dobrą sławą wśród gmów jak sami oni to stwierdzili kiedys) mnie ukarał.
Screen: (obowiązkowe) niestety screen mi się nie zachował bo komputer mi się zawiesił
Proponowana kara: Kare pozostawiam Admininstracji, ja chcialbym miec zdjętą blokadę oraz z powrotem pieniądze lub 30 naboi. Dziękuję i Pozdrawiam
[Odrzucono][SKARGA] Wojciech Brzoza
Rozpoczęty przez Piotrek92, 28/04/2010 22:53
8 odpowiedzi w tym temacie
— 0
28/04/2010 - 22:53
— 136
29/04/2010 - 08:42
Piszesz skargę bez dowodów? Nikt raczej tobie nie uwierzy na słowo, chyba, że ten GM się wypowie i wyjaśni całą tą sytuację.
— 21
29/04/2010 - 08:50
1. Nie przekręcaj faktów, nic się nie umawiałem ooc, a ty odegrałeś inaczej tą akcję. Mianowicie kiedy wyciągnąłem pałkę, napisałem /me o uderzeniu i /do Czy się udaje, ty nagle uciekłeś na sprincie dobre 10m po czym napisałeś /me ucieka, a po tym /do Nie udaje się bo Kilian uciekł.
2. Kiedy do ciebie podszedłem i pisałem, żebyś dokończył akcję, ty popisałeś się swoim poziomem, używając durnych tekstów. "Konfidencie" "Żebyś oblał egzamin gimnazjalny 15latku" i napisałeś, że nie odegrasz akcji i piszesz skargę na forum. Dlatego zgodziłem się na to, byś poszedł i napisał skargę wraz screenem o oszustwie. Tu jednak screena nie ma, więc to ja chyba będę musiał napisać skargę o nie odegranie akcji rp. Zgodziłem się na to, że tego nie odegramy, jeżeli udowodnisz moją winę, tu jednak takiego czegoś nie widzę. Dlatego żądam ponownego napadu.
2. Kiedy do ciebie podszedłem i pisałem, żebyś dokończył akcję, ty popisałeś się swoim poziomem, używając durnych tekstów. "Konfidencie" "Żebyś oblał egzamin gimnazjalny 15latku" i napisałeś, że nie odegrasz akcji i piszesz skargę na forum. Dlatego zgodziłem się na to, byś poszedł i napisał skargę wraz screenem o oszustwie. Tu jednak screena nie ma, więc to ja chyba będę musiał napisać skargę o nie odegranie akcji rp. Zgodziłem się na to, że tego nie odegramy, jeżeli udowodnisz moją winę, tu jednak takiego czegoś nie widzę. Dlatego żądam ponownego napadu.
— 0
29/04/2010 - 09:10
owszem napisałem tak, ale to bylo dobre pół godziny po napadzie. Tak czy siak oszukałeś mnie OOC a teraz udajesz głupca.[/u]
— 21
29/04/2010 - 09:18
Sprzedałem ci bez słowa deagla za 2000$, nie umawiając się na nic OOC, a ty bez żadnego problemu go kupiłeś. Twój błąd.
— 1273
29/04/2010 - 09:25
Bez ss'ów nic nie zrobię, macie?
— 21
29/04/2010 - 09:30
On nie ma. A ja nawet nie miałem po co robić.
— 23
29/04/2010 - 11:38
A czy ty wiesz,co to jest MG?dal mi numer w ooc do niego a potem wojciech brzoza napisal abym dzwoni
— 59
29/04/2010 - 14:43
Piotrek, widocznie jesteś na tyle inteligenty, że nie potrafisz sprawdzić ile naboi się mieści w deaglu przy ofercie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty