Imię i nazwisko oskarżonego: Sam Davies ; Sasha Fiodorow
Imię i nazwisko oskarżającego: Dominic Torento
Opis sytuacji:
Witam.
Wjechałem na stacje centrum, i przy wjeździe zaraz "przywitał" mnie Sasha... koleś oczywiście chciał się zamieniać autami. odmówiłem, po czym pojechałem dalej. Gdy dojeżdżałem do dystrybutorów niejaki Sam Davies wszedł (dosłownie był na środku auta aż mnie podbiło) mi w auto przy czym rozwalił mi pare drzwi i spadło 40 Hp. Po chwili podleciał Sasha i rozwalił mi tylne drzwi i spadło 1hp (wiec to odpuszczę). wypierali się ze to oni rozwalili mi auto. Napisałem do GM ten oczywiście to olał (ok ok miał może dożo roboty) napisałem mu na /w czy może się tp i wyjaśniłem o co chodzi odpisał mi ze mam to załatwić IC. Zacząłem załatwiać to ic ale oni wypierali się... (miałem ochotę ich tam po rozstrzelać no ale..). Po chwili Pan Sam Davies wyszedł z serwera... (uciekł?)
Screen: (obowiązkowe) Mam tylko jak pisałem z nimi na /w i stan pojazdu.
http://img695.images...?g=samp313u.png
Proponowana kara: Nie chcę ich karać za to ze mieli lagi... Chcę tylko aby oddali mi pieniądze za naprawę auta...
Dziękuje. Proszę aby osoby Nie wymienione w Skardze nie pisały żadnych zbędnych komentarzy! Dziekuje. (Oprócz GM i Administracji oczywiście)
[Odrzucono]Sam Davies ; Sasha Fiodorow
Rozpoczęty przez DawcaStant, 25/04/2010 16:01
1 odpowiedź w tym temacie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty