Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][Skarga] Ivan Reznik

• Zamknięty Temat jest zamknięty
21 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szupermen 0 19/04/2010 - 20:42

Szupermen
  • Zbanowani
Imię i nazwisko oskarżonego: Ivan Reznik
Imię i nazwisko oskarżającego: Tyrone Lancelst
Opis sytuacji: Więc gdy byłem na stacji idllewod, podjechał Ivan Reznik z kolegą i mnie wrzucili do auta, zamknęli auto i wywieźli za miasto, gdy już dojechali na miejsce zaczął coś tam pisać, pożegnaj się z Jessic'a i takie tam, ja się spytałem Co!, ten wyjął deagle i zaczął strzelać aż do BW, gdy miałem BW napisał mi OOC wpisz /akceptujsmierc, ja nie wpisałem i nagle PD tam wpadło, zaczęło się strzelać z nimi, i jednego złapali a ten Ivan Reznik i Jessica Benito dali /q podczas akcji RP, ja nie mam ss, ale Seba mi mówił że ma ss, i jak coś może podrzuci, nie wiem jak będzie miał czas, ta skarga polega na tym że chciał na mnie wymusić CK.
Screen: (obowiązkowe) 1 2
Proponowana kara: Nie wiem to pozostawiam Administracji.
  • Do góry
    • 0

#2 Termit 2394 19/04/2010 - 21:07

Termit
  • Gracz
Niestety, nie było mnie przy całej akcji, ale widziałem, jak kilkanaście minut później, po całej akcji, po poważnym postrzale biegałeś zdrów i składałeś doniesienia na policji, nie odgrywając żadnego postrzału ani nic. Swoją drogą - skarga bez SS jest nie ważna, a te SS'y nie pokazują nic. Dziwi mnie też to, skąd nagle policja się tam wzięła, ale nie będę nikogo o nic oskarżał.
  • Do góry
    • 0

#3 Szupermen 0 19/04/2010 - 21:21

Szupermen
  • Zbanowani
Wiesz, mnie zawiozła tam policja po tym odstrzale, składać doniesienia mi kazali ci z PD, a tam się już pewnie wiem skąd wzięło PD, mój kolega z PD, pisałem mu SmS, jak jeszcze mi IC nie zabrał Ivan telefonu, żeby mnie namierzył no i zadzwoniłem na /tel 911 i mnie pewnie namierzył, albo was już dawno śledził.
  • Do góry
    • 0

#4 Carlos_Alvarez2 19/04/2010 - 21:21

Carlos_Alvarez
  • Świeżak
Przypominam tylko, że stacja Idlewood jest na terenie South Central, poza tym to nie duża i zaniedbała stacja w ghettcie, a było już po dwudziestej pierwszej. Wywieziono Cię, zastrzelono.

Wiesz na co to wygląda? Na płacz.
  • Do góry
    • 0

#5 Szupermen 0 19/04/2010 - 21:23

Szupermen
  • Zbanowani
To nie było po 21:00 tylko to było o 17:00 bo wtedy miałem obiad, jak nie widziałeś mnie to nie gadaj odgrywałem RP, że mnie postrzelono chodziłem na -idz7 i /opis był Tyrone, ma kuleje, i ma wszędzie siniaki. 
Aa, mam takie pytanie skąd wiesz co ja robiłem po BW, jak ja cię wcale nie widziałem, to mnie dziwi co napisał wam ivan na gg albo skype, żeby flejmić mnie i go bronić, ciakwe.
  • Do góry
    • 0

#6 TiteX 0 19/04/2010 - 23:02

TiteX
  • Zbanowani

To nie było po 21:00 tylko to było o 17:00 bo wtedy miałem obiad, jak nie widziałeś mnie to nie gadaj odgrywałem RP, że mnie postrzelono chodziłem na -idz7 i /opis był Tyrone, ma kuleje, i ma wszędzie siniaki. 
Aa, mam takie pytanie skąd wiesz co ja robiłem po BW, jak ja cię wcale nie widziałem, to mnie dziwi co napisał wam ivan na gg albo skype, żeby flejmić mnie i go bronić, ciakwe.

1. Dziwi mnie fakt, jak po dwóch strzałach w czaszkę z odległości nie większej niż 30 centymetrów przeżyłeś.
2. Jak kulałes, jak dostałeś w głowę ? Skopaliśmy Cię to prawda.
3. Nie wpakowałem Cię bo miałem takie "widzi mi się". Skoro domyślałeś się, że jestem członkiem mafii, dlaczego obrażałeś mnie swojej byłej kobiecie ? Dodatkowo, nie pożycza się pieniędzy od takich ludzi jak my, wiedząc, że się ich nie odda.
4. Co do /q Podczas akcji. To mam zamiar wyjaśnić w oddzielnej Skardze, gdzie Pan Policjant (Wszech wspaniały GameMaster), biegał po postrzale. Rozmawiałem już z nim, i po krótkich wnioskach z rozmowy, doszedłem do wniosku iż IC akcji nie było.
5. Skąd wzięło się tam PD ? Kolejna Meta ? Już masz blokadę OOC.
Zabraliśmy Ci telefon, związaliśmy, wywieźliśmy za miasto. Może powiesz, że PD miało patrol, co ?

Poza tym nie chce Cię obrażać OOC, ale przeczytaj swoją skargę i zastanów się co ty właściwie robisz.
  • Do góry
    • 0

#7 Czaroslav777 20/04/2010 - 06:44

Czaroslav
  • Gracz
Tyrone... Ty po tej akcji przyszedłeś do nas do szpitala (MC) jak gdyby nigdy nic i poprosiłeś o morfinkę. Nie odgrywałeś żadnego postrzału, powiedziałeś tylko, że Cię pobili.

Pamiętam, że to było około godziny 17:30-18.
  • Do góry
    • 0

#8 Termit 2394 20/04/2010 - 12:38

Termit
  • Gracz
Nie zmienia to faktu, że była to mało uczęszczana stacja, getto. Tyrone, mogli cie namierzyć tylko i wyłacznie po jakiś 20 sekundach rozmowy, i tylko w miejscu, z którego dzwoniłeś - domniemam, ze stacja idlewood. Metagaming, terminatorstwo, niechęc do odgrywania. Moim zdaniem to TY powinieneś dostać blokadę konta.

P.S. Ivan do nikogo z nas nie pisał, codzień wieczór przegladam skargi, zobaczyłem że totalnie na niego naściemniałeś, to się wypowiadam.
  • Do góry
    • 0

#9 Chmiel230 20/04/2010 - 13:06

Chmiel
  • Świeżak
Jedyne co było by źle, to kazali Ci pisać CK. Jeśli nie mieli pozwolenia na FCK, to tylko to wydaje mi się godne skargi. Napisał że oddaje cztery strzały w czaszkę, ale nie można pozbawić kogoś i wymuszać na kimś CK.

Reszta skargi, bezpodstawna.
  • Do góry
    • 0

#10 Majkel4251 20/04/2010 - 13:09

Majkel
  • Gracz
A masz powód, by robić mu ck ? Takie pisanie '/w xxx akceptujsmierc' jest żałosne. Jedynie możesz się spytać, czy wyraża zgodę na ck.
  • Do góry
    • 0

#11 FSTEAM1056 20/04/2010 - 13:10

FSTEAM
  • Gracz
Ja się tylko dopisze, że ten Ivan to trochę odwalał ostatnio. Stał na komendzie i coś krzyczał głupiego, ale co i kiedy to było to nie pamiętam. To było jak go zatrzymaliśmy
  • Do góry
    • 0

#12 Szupermen 0 20/04/2010 - 13:15

Szupermen
  • Zbanowani

A masz powód, by robić mu ck ? Takie pisanie '/w xxx akceptujsmierc' jest żałosne. Jedynie możesz się spytać, czy wyraża zgodę na ck.

Potwierdzam, to i oto mi chodzi żeby za to dostał karę! 

Tyrone... Ty po tej akcji przyszedłeś do nas do szpitala (MC) jak gdyby nigdy nic i poprosiłeś o morfinkę. Nie odgrywałeś żadnego postrzału, powiedziałeś tylko, że Cię pobili.

Pamiętam, że to było około godziny 17:30-18.

1. Nie poszedłem tylko Peter Bridger, mnie skuł jak miałem bw, i przywiózł do szpitala, na /w pisał żebym odgrywał /me miałem wtedy 10min BW i odgrywałem przez ten czas ciągle me.
2. Nie prosiłem o morfinę ponieważ nie miałem, jak blokada ooc a na ic miałem bw, nie?

Proszę o nie komentowanie tego żałosnymi postami.
  • Do góry
    • 0

#13 fotograf 1 20/04/2010 - 13:45

fotograf
  • Zbanowani
Potwierdzam Historię kolegi.
  • Do góry
    • 0

#14 Tonny Monntana38 20/04/2010 - 14:01

Tonny Monntana
  • Gracz
Najbardziej mnie ciekawi skąd tam wzięła policja.....
Sami nie mogli wiedzieć.. A gdy za podążałem za autem Ivana zauważyłem /me, że zabiera ci telefon....
Odpieprzyłeś na /w że cie porywamy bo innego wyjaśnienia niema...
  • Do góry
    • 0

#15 Pedro_Estevez0 20/04/2010 - 14:16

Pedro_Estevez
  • Świeżak

Ja niemogę, idź się schowaj. To wysyłanie na /w wpisz /as jest w pewnym sensie (moim zdaniem) sprawdzianem, czy naprawdę jesteś statsiarzem czy prawdziwym graczem RP.

Właśnie, mnei też ciekawi skąd tam było nagle PD? hmmm... ciekawe... ciekawe...
  • Do góry
    • 0

#16 TiteX 0 20/04/2010 - 14:16

TiteX
  • Zbanowani

Ja się tylko dopisze, że ten Ivan to trochę odwalał ostatnio. Stał na komendzie i coś krzyczał głupiego, ale co i kiedy to było to nie pamiętam. To było jak go zatrzymaliśmy

Drogi Sebolu. Wybacz, ale kreuje swoją postać na wrednego, chama, Rosjanina. Takie miałem założenie i tego się trzymam. A to że czasami kilkakrotnie przeklnę, co to ma do rzeczy ?

Jedyne co było by źle, to kazali Ci pisać CK. Jeśli nie mieli pozwolenia na FCK, to tylko to wydaje mi się godne skargi. Napisał że oddaje cztery strzały w czaszkę, ale nie można pozbawić kogoś i wymuszać na kimś CK.

Reszta skargi, bezpodstawna.

Nie o to chodziło. Gdybym miał zgodę na FCK, mógłbym mu skryptowo je zrobić, nie prosząc się go o wpisanie /akceptujsmierc.

Wiedząc, że nie jest doświadczony (Widać po jego postach) nakierowałem go, by zachował się Role Play. I po czterech strzałach w czaszkę, umarł. Bo tego przeżyć się nie da. Nie miałem zamiaru mu słać czterech wiadomości dlaczego tak, a nie inaczej. Później by mu się włączyła machina spamu OOC na /sms.

Majkel, napisałem w pierwszym wyjaśnieniu. Zobacz na jego tok rozumowania, i pisania. Czy on wyraził by zgodę ? Zaczął by się znów tłumaczyć OOC, za pomocą /sms, dlaczego ma dostać CK. Po co mi to ? Powód miałem, jest w pierwszym wyjaśnieniu.

Czekam na dalsze oskarżenia.
  • Do góry
    • 0

#17 Szupermen 0 20/04/2010 - 14:39

Szupermen
  • Zbanowani

Najbardziej mnie ciekawi skąd tam wzięła policja.....
Sami nie mogli wiedzieć.. A gdy za podążałem za autem Ivana zauważyłem /me, że zabiera ci telefon....
Odpieprzyłeś na /w że cie porywamy bo innego wyjaśnienia niema...

No to źle myślisz, ponieważ mam blokadę OOC i nie mam jak pisać na ooc.
  • Do góry
    • 0

#18 Majkel4251 20/04/2010 - 16:28

Majkel
  • Gracz
[quote name='mic95]Ja niemogę' date=' idź się schowaj.[/quote'] 'Nie' z czasownikami piszemy oddzielnie.
[quote name='mic95]Właśnie' date=' mnei też ciekawi skąd tam było nagle PD? hmmm... ciekawe... ciekawe... [/quote'] On ma blokadę OOC, ale dla was wszystko to MG.
  • Do góry
    • 0

#19 ese Remik109 20/04/2010 - 16:35

ese Remik
  • Gracz
[quote='Majkel' pid='347564' dateline='1271777331']
[quote name='mic95]Ja niemogę' date=' idź się schowaj.[/quote'] 'Nie' z czasownikami piszemy oddzielnie.
[quote name='mic95]Właśnie' date=' mnei też ciekawi skąd tam było nagle PD? hmmm... ciekawe... ciekawe... [/quote'] On ma blokadę OOC, ale dla was wszystko to MG.
[/quote]

Istnieją czaty /bo i /ro :D A i jeszcze /oo.. Mógł napisać by ktos zadzwonił na policje lub odegrać pager bez akcji RP ;) Wszystko możliwe.. :)
  • Do góry
    • 0

#20 Majkel4251 20/04/2010 - 16:36

Majkel
  • Gracz
Więc poproście administracje o logi.
  • Do góry
    • 0

#21 Pan Odkurzacz210 20/04/2010 - 16:45

Pan Odkurzacz
  • Gracz

Ja niemogę, idź się schowaj.

Pfff przestań. Spamienie na /w "Daj se ce ka daj se ce ka" jest lepsze, pokazuje mądrość owego mafiozy.
  • Do góry
    • 0

#22 Carmella1273 20/04/2010 - 16:48

Carmella
  • Gracz
Ivan Reznik - blokada konta za chamskie wymuszanie CK. (żeby nie dostać bana za /q wytłumacz się lepiej)
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych