[Zrealizowano][Skarga] Ivan Reznik
— 0
19/04/2010 - 20:42
Imię i nazwisko oskarżającego: Tyrone Lancelst
Opis sytuacji: Więc gdy byłem na stacji idllewod, podjechał Ivan Reznik z kolegą i mnie wrzucili do auta, zamknęli auto i wywieźli za miasto, gdy już dojechali na miejsce zaczął coś tam pisać, pożegnaj się z Jessic'a i takie tam, ja się spytałem Co!, ten wyjął deagle i zaczął strzelać aż do BW, gdy miałem BW napisał mi OOC wpisz /akceptujsmierc, ja nie wpisałem i nagle PD tam wpadło, zaczęło się strzelać z nimi, i jednego złapali a ten Ivan Reznik i Jessica Benito dali /q podczas akcji RP, ja nie mam ss, ale Seba mi mówił że ma ss, i jak coś może podrzuci, nie wiem jak będzie miał czas, ta skarga polega na tym że chciał na mnie wymusić CK.
Screen: (obowiązkowe) 1 2
Proponowana kara: Nie wiem to pozostawiam Administracji.
— 2394
19/04/2010 - 21:07
— 0
19/04/2010 - 21:21
— 2
19/04/2010 - 21:21
Wiesz na co to wygląda? Na płacz.
— 0
19/04/2010 - 21:23
Aa, mam takie pytanie skąd wiesz co ja robiłem po BW, jak ja cię wcale nie widziałem, to mnie dziwi co napisał wam ivan na gg albo skype, żeby flejmić mnie i go bronić, ciakwe.
— 0
19/04/2010 - 23:02
To nie było po 21:00 tylko to było o 17:00 bo wtedy miałem obiad, jak nie widziałeś mnie to nie gadaj odgrywałem RP, że mnie postrzelono chodziłem na -idz7 i /opis był Tyrone, ma kuleje, i ma wszędzie siniaki.
Aa, mam takie pytanie skąd wiesz co ja robiłem po BW, jak ja cię wcale nie widziałem, to mnie dziwi co napisał wam ivan na gg albo skype, żeby flejmić mnie i go bronić, ciakwe.
1. Dziwi mnie fakt, jak po dwóch strzałach w czaszkę z odległości nie większej niż 30 centymetrów przeżyłeś.
2. Jak kulałes, jak dostałeś w głowę ? Skopaliśmy Cię to prawda.
3. Nie wpakowałem Cię bo miałem takie "widzi mi się". Skoro domyślałeś się, że jestem członkiem mafii, dlaczego obrażałeś mnie swojej byłej kobiecie ? Dodatkowo, nie pożycza się pieniędzy od takich ludzi jak my, wiedząc, że się ich nie odda.
4. Co do /q Podczas akcji. To mam zamiar wyjaśnić w oddzielnej Skardze, gdzie Pan Policjant (Wszech wspaniały GameMaster), biegał po postrzale. Rozmawiałem już z nim, i po krótkich wnioskach z rozmowy, doszedłem do wniosku iż IC akcji nie było.
5. Skąd wzięło się tam PD ? Kolejna Meta ? Już masz blokadę OOC.
Zabraliśmy Ci telefon, związaliśmy, wywieźliśmy za miasto. Może powiesz, że PD miało patrol, co ?
Poza tym nie chce Cię obrażać OOC, ale przeczytaj swoją skargę i zastanów się co ty właściwie robisz.
— 777
20/04/2010 - 06:44
Pamiętam, że to było około godziny 17:30-18.
— 2394
20/04/2010 - 12:38
P.S. Ivan do nikogo z nas nie pisał, codzień wieczór przegladam skargi, zobaczyłem że totalnie na niego naściemniałeś, to się wypowiadam.
— 230
20/04/2010 - 13:06
Reszta skargi, bezpodstawna.
— 4251
20/04/2010 - 13:09
— 1056
20/04/2010 - 13:10
— 0
20/04/2010 - 13:15
A masz powód, by robić mu ck ? Takie pisanie '/w xxx akceptujsmierc' jest żałosne. Jedynie możesz się spytać, czy wyraża zgodę na ck.
Potwierdzam, to i oto mi chodzi żeby za to dostał karę!
Tyrone... Ty po tej akcji przyszedłeś do nas do szpitala (MC) jak gdyby nigdy nic i poprosiłeś o morfinkę. Nie odgrywałeś żadnego postrzału, powiedziałeś tylko, że Cię pobili.
Pamiętam, że to było około godziny 17:30-18.
1. Nie poszedłem tylko Peter Bridger, mnie skuł jak miałem bw, i przywiózł do szpitala, na /w pisał żebym odgrywał /me miałem wtedy 10min BW i odgrywałem przez ten czas ciągle me.
2. Nie prosiłem o morfinę ponieważ nie miałem, jak blokada ooc a na ic miałem bw, nie?
Proszę o nie komentowanie tego żałosnymi postami.
— 1
20/04/2010 - 13:45
— 38
20/04/2010 - 14:01
Sami nie mogli wiedzieć.. A gdy za podążałem za autem Ivana zauważyłem /me, że zabiera ci telefon....
Odpieprzyłeś na /w że cie porywamy bo innego wyjaśnienia niema...
— 0
20/04/2010 - 14:16
A masz powód, by robić mu ck ? Takie pisanie '/w xxx akceptujsmierc' jest żałosne. Jedynie możesz się spytać, czy wyraża zgodę na ck.
Ja niemogę, idź się schowaj. To wysyłanie na /w wpisz /as jest w pewnym sensie (moim zdaniem) sprawdzianem, czy naprawdę jesteś statsiarzem czy prawdziwym graczem RP.
Właśnie, mnei też ciekawi skąd tam było nagle PD? hmmm... ciekawe... ciekawe...
— 0
20/04/2010 - 14:16
Ja się tylko dopisze, że ten Ivan to trochę odwalał ostatnio. Stał na komendzie i coś krzyczał głupiego, ale co i kiedy to było to nie pamiętam. To było jak go zatrzymaliśmy
Drogi Sebolu. Wybacz, ale kreuje swoją postać na wrednego, chama, Rosjanina. Takie miałem założenie i tego się trzymam. A to że czasami kilkakrotnie przeklnę, co to ma do rzeczy ?
Jedyne co było by źle, to kazali Ci pisać CK. Jeśli nie mieli pozwolenia na FCK, to tylko to wydaje mi się godne skargi. Napisał że oddaje cztery strzały w czaszkę, ale nie można pozbawić kogoś i wymuszać na kimś CK.
Reszta skargi, bezpodstawna.
Nie o to chodziło. Gdybym miał zgodę na FCK, mógłbym mu skryptowo je zrobić, nie prosząc się go o wpisanie /akceptujsmierc.
Wiedząc, że nie jest doświadczony (Widać po jego postach) nakierowałem go, by zachował się Role Play. I po czterech strzałach w czaszkę, umarł. Bo tego przeżyć się nie da. Nie miałem zamiaru mu słać czterech wiadomości dlaczego tak, a nie inaczej. Później by mu się włączyła machina spamu OOC na /sms.
Majkel, napisałem w pierwszym wyjaśnieniu. Zobacz na jego tok rozumowania, i pisania. Czy on wyraził by zgodę ? Zaczął by się znów tłumaczyć OOC, za pomocą /sms, dlaczego ma dostać CK. Po co mi to ? Powód miałem, jest w pierwszym wyjaśnieniu.
Czekam na dalsze oskarżenia.
— 0
20/04/2010 - 14:39
Najbardziej mnie ciekawi skąd tam wzięła policja.....
Sami nie mogli wiedzieć.. A gdy za podążałem za autem Ivana zauważyłem /me, że zabiera ci telefon....
Odpieprzyłeś na /w że cie porywamy bo innego wyjaśnienia niema...
No to źle myślisz, ponieważ mam blokadę OOC i nie mam jak pisać na ooc.
— 4251
20/04/2010 - 16:28
[quote name='mic95]Właśnie' date=' mnei też ciekawi skąd tam było nagle PD? hmmm... ciekawe... ciekawe... [/quote'] On ma blokadę OOC, ale dla was wszystko to MG.
— 109
20/04/2010 - 16:35
[quote name='mic95]Ja niemogę' date=' idź się schowaj.[/quote'] 'Nie' z czasownikami piszemy oddzielnie.
[quote name='mic95]Właśnie' date=' mnei też ciekawi skąd tam było nagle PD? hmmm... ciekawe... ciekawe... [/quote'] On ma blokadę OOC, ale dla was wszystko to MG.
[/quote]
Istnieją czaty /bo i /ro
— 4251
20/04/2010 - 16:36
— 210
20/04/2010 - 16:45
Ja niemogę, idź się schowaj.
Pfff przestań. Spamienie na /w "Daj se ce ka daj se ce ka" jest lepsze, pokazuje mądrość owego mafiozy.
— 1273
20/04/2010 - 16:48
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty