Imię i nazwisko oskarżającego:David Creed, i kilka osób z PD
Opis sytuacji:To tak, ten gość jest już znany z keidyśjakie zrobić non rp i mu się wymskneło i nic nie dostał, więc tak dzisiaj Khane Winters, zatrzmał go na kontrole, on chyba zaoczoł uciekać, więc ja , Bob Muffin i Carlos DeLaroz, wkońcu go złapaliśmy za Szpitalem, tam on nie chciał mandatu płacić, ani nic i płakał, żalił się ooc na PD, że non rp robimy, i IC odmawiał akcji RP potem go zabraliśmy na komende i jego auto odholowaliśmy, on nie chciał zaparkować go, bo mówił że nie będzie, że on ma zaparkoiwane prze d hotele i dobrze mu tam stoi, a admina nie było więc nie mieliśmy jak tego zrobić, potem dał /qs i auto znikło zrespiło się chyba gdzieś, a on wylądował na parkingu, potem odmawiał skucia go, więc przymusowo go skuliśmy i on znowu płakał na ooc że była czołówka i bez /me nic nie robimy i ze Pg robimy wkońcu go zaciągnieliśmy na komisariat ja go chciałem przesłuchać, ale on głupie /do, i /me puszczał, i krzyczał, i nic nie chciał robić potem sam się żalił że my /me nie robimy a on pokazał dowód i też bez /m, ani nic wyjoł go z "dupy" potem chciał mnie przekupić abym go wypuścił to on na mnie skargi nie napisze potem wyrywał się i na 5 min się uspokoił, pomyślałem że nie ma sensu go pytać o nic, bo jak i tak świruje to go zamknołem, potem wszedłem do celi(Lucas Creed mnie wrzucił ooc w kajdankach) i chciałem go przeszukać, i znalazłem pałke, po czym chciałem mu odebrać na czas odsiadki i sprawy w sądzie, on świrował zdejmować majtki przez /me, skakał,używał pluźnierstw względem mnie, OOC jak i IC no a ja pytałem go co chwila o to samo, próbował mnie bićto go paralizatorem pieściłem, w pewnym momencie nawet dał /q, podczas akcji, a on swoje, więc stałem i powtarzałem(nawet nie biłem go, tylko przez /jeb, żeby nie skarżył na DM) a on swoje i wkońcu mi mawrzucał i chciał mnie pobić, to wyciągnołem paralizator, i go ( do BW, wziołem, za ten spam, żeby się uspokoił, a ic go w obronie własnej poraźiłem, gośc mi pół HP zjechał,) i na końcu mi groził, że skarge napisze, płakał OOC,
mogą to potwierdził funkcjonariusze:
Lucas Creed, Marco Jacksone, Khane Winters, Bob Muffin.
Screen: (obowiązkowe)
( zrobiłem sklejke, bo tyle tego było, że za dużo wklejania, więc powycinałem i na jedno wkleiłem.)Proponowana kara:BAN, Block.(to nie pierwsza akcja z nim, i każdy wie jak on gra, kozak, taki, i nic mu nie pasuje, według mnie to nie serwer dla niego, a AJ mu nie pomoże, bo wyjdzie i nadal świrować będzie.)

Temat jest zamknięty