Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Skarga na PD.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Slice — 0 26/07/2009 - 14:22

Slice
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego: Bob Muffin , David Creed , Khane Winters.
Imię i nazwisko oskarżającego: Curtis Shine
Opis sytuacji:

1.Uciekałem przed policją i w pewnym momencie 2 radiowozy miały czołowke , koło nich stał mój brat bo w ic wracał do domu a oni cofneli się i bez me nadal mnie gonią. = gdyby nie to niebyłbym złapany. ( Bob i Khane chyba ,niewiem kto porowadził )

2. Niemam ani jednego screena bo jak klikalem f8 to pisało coś tam unable , ale są logi z całej akcji która wydarzyła się chyba około 15:00 , i tam David Creed chyba wyzywa mnie ooc od pizdy , i wogóle cały czas OOC wyzywska na mnie od łosia to jedno z łagodniejszych , ale to od pizdy to za to wielka kara się należy.

3. Grożą mi że napiszą do szybkiego bo coś tam niechcialem z nimi grać i że dostane blocka i bana i wogóle , a niechcialem grać bo niezłapaliby mnei gdbyby gali Rp bo mieli wypadek , czy wy też niemyślicie że PD na pościgach nigdy niema wypadku?

4. Grożą mi ooc sądem , lecz w ic napisał jeden do drugiego że jak niemam pieniedzy to kare w więzienie mam zamienić.

Screen: (obowiązkowe) Niemoglem robić są logi.

Proponowana kara:
1.Za tą obraze ooc od pizdy to sobie wypraszam i Davida ( 90% że to on wielu ich tam było trzeba logi sprawdzic kto od pizdy mnie wyzywał ) do ajota , lub block.

2.Boba i Khane ( jak nie Khane niech powie kto jechał drugim autem i czołowke walnoł ) Do ajota.

3. Mnie wypuścić z więzienia.

4. David weszedł do więzienia mimo iż miałem pozwolenie na broń , zabrał mi ją i zrobił mi bw ( /me wali kopa Curtisowi w obronie własnej ) nieiwedizałem że jeden kop to aż prawie 3/4 hp. Potem zrobił pg /do Curtis niemoze nic robić. :D = ajot.
  • Do góry
    • 0

#2 Lemonss — 27 26/07/2009 - 19:05

Lemonss
  • Gracz
śmieszny gościu jesteś, nie masz SS to nie ma skargi to po 1.
po 2 mnie tam nawet nie było byłem na parkingu, jak cie przywieźli, a to łosiu było nie obrażliwe tylk otak mówie jak ktoś jest łomny, i nie rozumie, a nie było żadnych wyzwisk pizdo i inne, a jeżeli był do były do Khanego, bo sięwkurzyłem, bo pomlił ID i mnie przez przypadek skuł i mówiłmem aby mnie wypuścił, więc "Słuchaj uchem a nie brzuchem" następna sprawa to więzienie, tak non erpiłeś że aż żal, a ja nie mogłem robić nic innego niż cie p[aralizatorem brać, a jeżeli jesteś taki mądry to powiedz mi od początku do końca szczegułowo jak byśtąakcje rozegrał, czy byś uzywał tego a tego i co byś ogółem robił, bo nie wiem co byś innego zrobił... NIC.
a moje Screny mówią za siebie jak grałeś, a to już nie jeden raz jest i nei gadaj że twój brat był bo nikogo nie było, więc nikt nie potwierdzi twojej wersji, tyle że powiesz OOC bratu aby ci napisał, poprostu takich jak ty to tutaj, nie ma po co trzymać, bo widać co robiłeś i tyle...
  • Do góry
    • 0

#3 Hower — 9 26/07/2009 - 22:28

Hower
  • Gracz
Ja kierowałem drugim radiowozem. Wtedy nei było zdeżenia czołowego. Fakt troche żeśmy się stuknęli, ale samochód pojechał bez problemu, nawet nei zwolnił. Otarliśmy się poprosu przednimi błotnikami. Najbardziej ciekawi mnie to co ty zaprezętowałeś. Podczas poscigu, na samym początku wbiłeś się w lampe, po wpisaniu /do pasy zadziałały zacząłeś jechać dalej. 3 razy zrobiłem Ci PITa, a ty nic. Co do obraz, per ''pizda'' było do Khane'a bo coś tam odpiepszył, a łosiu było bo nie chciałeś przeparkować skofniskowanego auta.

Dla potomstwa, prosze Filmik z pościgu, oraz pare SSów.

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
  • Do góry
    • 0

#4 Hower — 9 26/07/2009 - 22:33

Hower
  • Gracz
Aha, co do Twojego brata IC. Ciekawe dlaczego podczas Twojego krążenia pod szpitalem on przez cały czas próbował wskoczyć nam pod koła?
  • Do góry
    • 0

#5 ErinoL — 23 27/07/2009 - 07:43

ErinoL
  • Gracz
Nie ma ss nie ma sprawy... pozsatym widziałem skarge pd na ciebie,straszyłeś skargą,dawałeś /do jeb** cię i itp,i płakałeś ooc.Za to co ty zrobiłeś jest block/banicja.
  • Do góry
    • 0

#6 vsvp Damian — 28 27/07/2009 - 09:47

vsvp Damian
  • Gracz
ooo stary... nie wierzę, aby to zrobili, no ale mogą... ale z Ciebie, to nie mogę... plujesz się i płaczesz zbędnie na forum, że Cię wsadzili do kicia, bo na to wygląda...
  • Do góry
    • 0

#7 Mickul — 1638 27/07/2009 - 09:53

Mickul
  • Gracz
Blokada konta dla oskarżającego. Mam Cię dość, ciągły płacz OOC i brak jakiejkolwiek chęci do gry. Auto tam MIAŁEŚ zaparkować i nie ma gadki. Nie potrafisz pogodzić się z porażką przegranej? Przykro mi, teraz tracisz konto.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych