Imię i nazwisko oskarżonego: John Splinter, David Jacksone, Marcus Splinter, Chris Watson, Carl Lopez(chyba taki nick)
Imię i nazwisko oskarżającego: Danny Palermo
Opis sytuacji: 2 dni temu dostaliśmy wezwanie (ja i David i Marcus) o tym, że w Bistro Italy jest awantura i porwanie, no to jadymy, drzwi zamknięte, ok, nikogo nie ma. Potem wyjeżdza Danny, trąci nas. Ale to nie było szybko itp. Wstaje po chwili, David leży(dostał mocniej). Oddaje 3-4 strzały, potem jeszcze Marcus 2. Ok, chcemy go gonić, ale widze że zachamował, wiem że nastapi strzelanina, krzycze do Marcus'a "Kryj się!" , Danny wysiada z kumplem, deagle (chyba bind..) w łapy, ja biore M24 z wozu(moje, a co?)9 kul, nic, 2 kule z shotgun'a od Carl'a - nic (Carl dostał BW).15 kul z mp5 moich - nic, 20 kul z Desert Eagle - nic, o_O..
Dziś z Chrisem Watsonem mieliśmy wezwanie do warsztatu - zgadnijcie kto - Palermo. Wchodzimy, i tu..
1. /q (!)
2. Cheat i wylecieć przez warsztat.
Screen: (obowiązkowe) Niestety, pod ostrzałem i z celowaniem trudno robić screen shoty, ale Carl miał przyjaciół - oni potwierdzą.
Proponowana kara: Warn?Jail?Ban?
[Skarga]Danny Palermo
Rozpoczęty przez Fisher, 25/07/2009 19:53
7 odpowiedzi w tym temacie
— 13
25/07/2009 - 19:53
— 2
25/07/2009 - 22:39
Jeżeli chodzi o strzelanine to była on pod Strong Barem, Nie wiem czy u was stałe to auto ale u mnie stało tam burrito za którym się chowałem i liczne wasze strzały trafiały właśnie w nie, więc nie dostałem ani jednej kulki. Goniliście mnie, dałem BW paru policjantom ale czy to powód na skargę? - Po prostu dobrze strzelam a wy przez to płaczecie.
Jeżeli chodzi o alve to było tak. wpadła policja i dostałem dziwnego objawienia bo byłęm tak jakby w ciele innego gością i bylem gdzieś pod urzędem. Napisałem na /b "mam chyba EPP" i dałem /qs jak wszedłem to nikogo już nie było.
Jeżeli chodzi o alve to było tak. wpadła policja i dostałem dziwnego objawienia bo byłęm tak jakby w ciele innego gością i bylem gdzieś pod urzędem. Napisałem na /b "mam chyba EPP" i dałem /qs jak wszedłem to nikogo już nie było.
— -1
25/07/2009 - 22:40
Fakt, faktem że panowie dostali ode mnie kilka set kulek i nic. Vincenzo miał czity, moje przypuszczenie ale i tak ten pan dostał już AJ!
— 13
25/07/2009 - 22:41
To perfidny bug abusing.
— 115
25/07/2009 - 22:47
Em, A SS'y to ja za Ciebie dam. Nie ma SS'ów nie ma skargi nawet jak masz 423563563765867 świadków.
— 27
25/07/2009 - 23:32
gościu albo jedziesz na cheatach, albo masz handlingi podmienione albo coś, bo ty jesteś już nasz stały gościniec, ostatnio gonimy cie z PD, a ty tym swoim chyba Landstalkerem, albo Huntleyem, uciekasz po trawie, kosisz słupy, jeździsz w górkę a potem zjeżdzasz, uderzając PD, i dalej jedziesz...
Ostatnio Ja David Creedm Bob Muffin, Enrique Marquess, i ktoś jeszczy chyba był dorwaliśmy cie na trawie obok Lazzarro, 3 jednostki były i cie zablokowaliśmy, potem wyszedłeś z auta i dałeś /rece z 5 shotganów i Digli do ciebie mierzyło, potem wsiadłeś i chciałeś uciec, ale ja zrobiłem fastem NJ, i cie wyjebałem z wozu, po czym PD cie zastrzeliło(BW) a ja napisałem /me wsiada, i wyrzuca kierowce z Pojazdu, bo musiałem najpierw akcje odegrać potem z /me bo byś uciekł, zanim bym napisał, a ty o ile pamiętam się żaliłeś ż NJ, i PG...
Według mnie skarga słuszna, sam napisać miałem, lecz tu AJ nic nie da.
Proponowana Kara?
CK(zginoł nie jeden raz podczas akcji), Ban(używanie modów/cheatów).
Myślę że gościa niezmieni odsiadka AJ, albo Warn, czy coś CK, aby zaczoł od nowa i miał szanse na poprawę, albo BAN za to że używał tego co używał, i bez możliwości, poprawy.
SS nie mam, ale potwierdzi połowa PD, jak było bo widziała to, lub uczestniczyła w akcji.
Ostatnio Ja David Creedm Bob Muffin, Enrique Marquess, i ktoś jeszczy chyba był dorwaliśmy cie na trawie obok Lazzarro, 3 jednostki były i cie zablokowaliśmy, potem wyszedłeś z auta i dałeś /rece z 5 shotganów i Digli do ciebie mierzyło, potem wsiadłeś i chciałeś uciec, ale ja zrobiłem fastem NJ, i cie wyjebałem z wozu, po czym PD cie zastrzeliło(BW) a ja napisałem /me wsiada, i wyrzuca kierowce z Pojazdu, bo musiałem najpierw akcje odegrać potem z /me bo byś uciekł, zanim bym napisał, a ty o ile pamiętam się żaliłeś ż NJ, i PG...
Według mnie skarga słuszna, sam napisać miałem, lecz tu AJ nic nie da.
Proponowana Kara?
CK(zginoł nie jeden raz podczas akcji), Ban(używanie modów/cheatów).
Myślę że gościa niezmieni odsiadka AJ, albo Warn, czy coś CK, aby zaczoł od nowa i miał szanse na poprawę, albo BAN za to że używał tego co używał, i bez możliwości, poprawy.
SS nie mam, ale potwierdzi połowa PD, jak było bo widziała to, lub uczestniczyła w akcji.
Gość (nowak1313)
26/07/2009 - 14:28
Wosiu nie ośmieszaj się. 4 osoby do ciebie strzelały a ja cie zeszłem z boku. Z dosłownie 10m Strzeliłem do ciebie 2 razy celnie z shotgun'a i widze...Zero ubytku hp...Jeszcze bw dostałem...Kolejnym faktem jest to że gdy już chcieliście uciec John wrąbał do was swoim cywilnym wozem. Twojemu koledze spadło hp a tobie?
— 1638
27/07/2009 - 09:59
Ni ma SSów, ni ma skargi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty