Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Skarga] Conny Wiliams

• Zamknięty Temat jest zamknięty
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 Slice — 0 21/07/2009 - 21:31

Slice
  • Świeżak
Imię i nazwisko oskarżonego: Conny Wiliams

Imię i nazwisko oskarżającego: Curtis Shine , Lenny Shine

Opis sytuacji: Lenny jest na parkingu PD ,a ja na komisariacie. Podjezdza 2 funkcjonariuszy i otwieraja Lennowi brame ,Lenny spokojnie wyjeżdza ,tamci się niespają ani nic i jedzie do naprawy. Wychodzę z komisariatu jade za nim. Nagle jakiś policjant który w czasie wyjechania z parkingu był na stacji pisze coś do Connego. I w tym momencie Lenny dostaje 200 min aj za kradziesz auta z parkingu policji NOn-rp , ja dostaje 200 min za kradziesz auta z parkignu policji Non-rp .

Tylko co z tego że Lenny miał kluczyki odpalił se auto ,tamci otworzyli Lenny spokojnie wyjechał jeździł pod brama na ulicy , PD nic się nieprzysapało ani go niegoniło i ma AJ? Pff to było RP ale nie no PD są boosami i trzeba im wieżyć nie Conny?

Co z tego że mnie tam niebyło tylko rozmawiałem sobie z policjantem ,a dostałem AJ za to że kradne auto ~_~ , PD boosami trzeba wieżyć.

Screen: (obowiązkowe) Można sprawdzić w logach za co dostałem i Lenny też.

Proponowana kara: Kara niekara chodzi mi o to żeby admini jak niemają dowódu niewsadzali niewinnych ludzi którzy graja RP bardziej niż te PD (( ten co raporta składał Connemu wczesniej najechal na lena radiolka zrobil mu Car Kill , a len miał bw.... )).

Wywalić mnie i Lennego z aj bo to siedziemy na marne i za nic...
Cały dzień PD waliło w nas autami i bili za nic ,a potem pozwolili mu wyjechać i dostał aj 200 min a ja dostałem aj za to że jego bratem jestem :) bo na parkingu mnie niebyło... + Len wtedy mógł naprawić swoje auto to zabranie mu 100$ z konta i naprawienie auta.
  • Do góry
    • 0

#2 Konrad — 1589 21/07/2009 - 21:51

Konrad
  • Gracz
Znowu oni twierdzą zupełnie inaczej. Że żadna brama nie była otwierana. Zobaczymy co oni na to.
  • Do góry
    • 0

#3 .ceka — 6 21/07/2009 - 22:27

.ceka
  • Świeżak
No to tak: Podjeżdzam pod szlaban PD, a Pan Curtis męczy się z tym aby uwolnić swoje auto. Wpadł na pomysł że je rozwali, tak aż się auto spali. No i udało mu się. Auto wybuchło, lecz biedny pan Curtis nie wiedział że auta zarekwirowane są parkowane na parkingu.

W związku z tym, iż pan Curtis umyślnie rozwalił swoje auto, które wybuchło. Proponuję zabranie mu tego auta.

P.S Gdy przywalił w budkę stróża, nawet nie odegrał akcji RP. Tylko wysiadł z auta, i pobiegł. Po paru sec. Dał /q więc nie zdążyłem nawet napisać reportu. Lecz pużniej to zrobiłem, opisałem całą akcje Conny-emu. I zostali ukarani.
  • Do góry
    • 0

#4 Damian — 0 21/07/2009 - 22:55

Damian
  • Świeżak
Ty troche myślisz czy byle do przodu ?

Najpierw słysze /do PD otwórzcie brame biore swoje auto

odpisąłem /d zapłać mandat to wezmiesz no i się zaczęło wyzwiska na /d wyłaczyłęm /d *wyłacza radio* i ignrowoałem po chwilie słysze /ro "lol te dwa nooby rozwalają to auto pięściami myślą że jak wybuchnie to się zresapowni u nich hahaha" Zaczołem sie smiac ale zaraz napisąłem /report ale nikt nie odpisał zaraz piszą /ro rozwlaili brame wkurzyłem się patrze a tu pan curtis i lenny podjerząją tymi rozwalonymi przez siebie wozami do Alve pewnie żeby naprawic no teraz to już się wkur.. nie tracuiłem czasu na /report tylko waliłęm do connego na /w odrazu mi pomógł za co mu chwała mam nadzieje że te 200min czegoś was nauczy !
  • Do góry
    • 0

#5 Damian — 0 21/07/2009 - 22:58

Damian
  • Świeżak
//edit nawiązując do tego CK lekko go trąciłem a że miał mało HP to dostał BW oczywiscie odrazu wezwałem RC a wiesz że teraz się zbłażniłeś bo mam kilku świadków jak widzą że stoisz na radiolce kiedy ja jade i walisz w nią z kopa a twój kolega czy tam brat wali pieściami Super Boss RP oby tak dalje zycze powodzenia !
  • Do góry
    • 0

#6 Slice — 0 21/07/2009 - 22:58

Slice
  • Świeżak
To jak twoim zdaniem Len mógł wyjechać przez tą brame? Skoczył sobie ?
  • Do góry
    • 0

#7 Gość (Zatra) 22/07/2009 - 01:54

Gość (Zatra)
  • Goście

Znowu oni twierdzą zupełnie inaczej. Że żadna brama nie była otwierana. Zobaczymy co oni na to.

Bez otwierania bramy nie wyjedziesz stamtąd, sprawdzane tysiąc razy przez sporo ludzi.
  • Do góry
    • 0

#8 Lemonss — 27 22/07/2009 - 01:57

Lemonss
  • Gracz
hehe, żeście wpadli i to kilka osób widziało wasze RP jak żeście wpadli na komi. i wołaliście dawać nasze auto potem coś tam bluźnierstwa i uciekliście, a potem na parking wskoczyliście po auto, aby je odebrać...
bez obrazy ale żal mi was ....
  • Do góry
    • 0

#9 Damian — 0 22/07/2009 - 02:06

Damian
  • Świeżak

Bez otwierania bramy nie wyjedziesz stamtąd, sprawdzane tysiąc razy przez sporo ludzi.

żaden problem uderzyć w tą barierke i pojechać...
  • Do góry
    • 0

#10 .ceka — 6 22/07/2009 - 02:09

.ceka
  • Świeżak
Ja opisałem tylko to co widziałem ! I to mnie rozwaliło. Myślał że jego auto nie jest zaparkowane przez komendę /auto parkuj, na parkingu PD. I rozwalił swoje auto, aż wybuchło. Chłopak miał nadzieje, że jego auto zrespi sie tam gdzie je zaparkował, pod domem czy gdzieś...... No ale się nie udało :D
  • Do góry
    • 0

#11 Slice — 0 22/07/2009 - 02:11

Slice
  • Świeżak
Lemonss , proszę cię dajcie logi nic niebluźnilismy .

TO NIEMOJE AUTO A LENA.

Lena niebyło w komisariacie tylko ja więc Lemonss niewkrecaj.

Wogóle co wy piszecie?

To auto niemoje a lena , nic nierozwalał tylko sobie jeździł po waszym parkingu a przypadkiem stuknol i wybuchło.
Mnie niebyło na parkingu więc to niemoje auto a lena i Lemnoss niewkrecaj że byłem na parkingu...
Lenny niebyłna komisariacie tylko ja probowalem to zalawtić więc też niewkręcajcie.

"/ro rozwlaili brame wkurzyłem się patrze a tu pan curtis i lenny podjerząją tymi rozwalonymi przez siebie wozami do Alve"

Omg weź ogarnij się tej bramy nieda się rozwalić , prawda len lekko stuknol w nią , lecz czekał bo niedało się przejechać ,potem PD otworzyli mu tą bramę od tak i jak len powoli koło nich jechał nic niebyło ani syreny an krzyku = nic mu niezrobili to może jechać.

Ja miałem auto 1000hp jakbyś niewiedział (( no moze 984 )) , a Lenny miał dymiące auto dlatego że po ostatniej akcji jak uciekał policji to miał zderzenie z autem policyjnym + dostał bw , a policja pojechała dalej mnie gonić.
  • Do góry
    • 0

#12 Slice — 0 22/07/2009 - 02:18

Slice
  • Świeżak
///edit : "/ro "lol te dwa nooby rozwalają to auto pięściami myślą że jak wybuchnie to się zresapowni u nich hahaha"

PD wpadliście niebyłem na żadnym parkignu z lenem i niewaliłem w auto pięściami lepiej z kolegami ułożyć historię że ja kierowałem tym autem zabrać mi auto , rozwaliłem bramę której się nieda i uciekłem a to pd mi otworzyło inaczej stamtad wyjechać się nieda :D.

Andek - nigdzie niebyłem na żadnym parkingu = kłamiesz jak niewiem co = olać twój post , bo kłamiesz w żywe oczy.

Damian - można sprawdzić logi na /d i na twoim radiu , nic niewalilem pięściami bo mnie tam niebyło tylko gadałem z jakimś Creed w komisariacie i potem dowiedziałem się od lena że patrz pd mi otwiera brame i se pojechał.

Damian @2 - najechałeś na niego miał całe hp. , niestałem na radiolce to ty perf zrobiles ze jak sie spytalismy o imię i nazwisko to uzyles tazera i z kolega walił nas pałką , potem mnie zakułeś i nawet na /ja niewsadziłeś do auta wsiadłeś z jakimś tam Svistakiem i jechałeś i ciągle Lena i mnie teleportowałeś na dach auta o.O to daliśmy /qs , bo non rp jak ty mnie na dach z pod ratusza do pd teleportujesz.

TuBylec - tak to prawda , więc po co kłamiecie że bramy zaden PD nieotwierał?

Lemonss - look logi len niebył na komisariace dzisiaj , a ja niebyłem nawet włoskiem na waszym parkingu. , bez obrazy ale żal mi cię co sobą reprezentujesz kłamiesz dla kolegów a nie dla sprawiedliwosci zeście wpadli bo w logach mozna looknąć czy bluźniłem do was z lenem w komi , jak tam była 1 osoba i lena tam niebyło , i niebyłem na parkingu żadnym i nic nierobiłem ja pomagałem lenowi , lecz PD mu otworzyło to se pojechałem a mam ajota za kradziesz auta...

Damian 3 - nieda się rozwalić tej bramy!!
  • Do góry
    • 0

#13 Damian — 0 22/07/2009 - 02:24

Damian
  • Świeżak
Yo O.G Master RP dawałem /ja otwiera drzwi i wrzuca do środka podejrzanhych a wy zaczeliście uciekac wiec was skułęm nie chcecie wygodnie w radiolce ? będziecie biedz nie mam zamiaru tracic czasu na noobów dzięki że sam się przyznałeś do /q
  • Do góry
    • 0

#14 Slice — 0 22/07/2009 - 02:37

Slice
  • Świeżak
... dajcie mi logi bo niewierze że tam /ja otwiera drzwi... było możliwe lecz ja takiego czegoś niezauważyłem.

Przyznałem się bo lubie szczerość , a teraz razem! przyznajcie się że 2 PD w wozie otworzyło mu bramę , i niebiłem zadnego auta z pięści , mnie na parkignu niebyło! , lena w komisariacie niebyło ! , nikt niewyzywał w komisariacie nikogo.

Adek - kłamiesz nic takiego niewidziałeś bo mnie na parkignu niebyło.

Tak wogóle to to auto stało zaparkowane na tym parkingu co każdy parkuje pod urzędem ,zgaszone. Więc jakim prawem to zabraliśćie? bo wam podpadł len? + skąd wiedzieliscie że to jego auto jak ja nim wtedy kierowałem ,a len zamknoł. Stał spokojnie to ci że blokował ruch itp wymyślają.
  • Do góry
    • 0

#15 Slice — 0 22/07/2009 - 19:37

Slice
  • Świeżak
Dobra , to koniec?
Widze niema nowych postów , jak widzicie bramy nieda się rozwalić , len wyjechał bo PD mu otworzyli PD kłamią że ja jeździłem lena autem po parkingu i coś rozwalałem jak mnie na parkingu niebyło , kłamią że na komisariacie ja i len ich wyzywaliśmy , na komisariacie była 1 osoba i lena niebylo na komisariacie.

To wszystko kłamstwo i ja mówię prawdę.
Na przyszłość sprawdzajcie albo niedawajcie AJ.

Zdejmiecie mi tego 200 min ajota?
  • Do góry
    • 0

#16 Slice — 0 22/07/2009 - 23:48

Slice
  • Świeżak
To jak , Lenny odzyska auto z parkingu PD ?
Czy musi płacić mandat jak PD mu otworzyło brame? :D
  • Do góry
    • 0

#17 Mickul — 1638 25/07/2009 - 07:49

Mickul
  • Gracz
Musi płacić.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych