Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][Skarga] Rolland McKnerow

• Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 PasHa. — 56 29/03/2010 - 18:26

PasHa.
  • Gracz
Imię i nazwisko oskarżonego: Rolland McKnerow
Imię i nazwisko oskarżającego: John Fischer
Opis sytuacji: Wbiegł w drzwi mojego kolegi auta, drzwi się rozwaliły potem zaczął skakać po aucie i uderzył jakoś w zderzak, też rozwalił, zaczęliśmy mu pisać IC że ma zapłacić - brak odpowiedzi, napisałem mu: zapłać jej... a on /q.
Screen: (obowiązkowe) Dołączona grafika
Proponowana kara: Blokada konta, duży AJ
  • Do góry
    • 0

#2 Crach An Craite — 16 29/03/2010 - 18:43

Crach An Craite
  • Gracz
Dobra moja wypowiedź.

1. Nie skakałem po żadnym aucie. Nie wmawiaj, że tak, ponieważ nie masz żadnych dowodów.
2. "Jakoś" rozwalił zderzak. Co to ma być rozwiń swoją myśl.
3. Żeby rozwalić drzwi to bym musiał w nie nawalać, a sam napisałeś, że "Wbiegł w drzwi mojego kolegi auta, drzwi się rozwaliły" to mówi samo za siebie.
4. Jakiś GM bawił się komenda /fly nie daleko [lub jakaś podobną] i to nie było możliwe, żeby on Ci rozwalił.
5. Za darmo chcesz sobie naprawić auto kosztem innych? Daruj sobie.
  • Do góry
    • 0

#3 Ferox — 17 29/03/2010 - 19:11

Ferox
  • Gracz
Ten S0beit tak tylko do testów tak ? Co do tematu było to non-rp i jestem za dużą ajotką ;D
  • Do góry
    • 0

#4 PasHa. — 56 29/03/2010 - 20:10

PasHa.
  • Gracz

Ten S0beit tak tylko do testów tak ? Co do tematu było to non-rp i jestem za dużą ajotką ;D

S0beit miałem do testów na inny serv (DM kolegi), i nie chciało mi się go odinstalowywać. A co do tematu, dał /q i to się liczy, nie chodzi nam o naprawę tylko o te /q.
  • Do góry
    • 0

#5 Guss — 0 29/03/2010 - 20:17

Guss
  • Świeżak
Ta, pr0 el0 madafaka. Blocka mu i dowidzenia. Blokuje tylko stacje, krzykniesz zeby sie posunal to na /w ale z ciebie non-rp.
  • Do góry
    • 0

#6 PasHa. — 56 29/03/2010 - 20:26

PasHa.
  • Gracz
Jeszcze zapomniałem dopisać o akcji na stacji, podszedł do kolesia i zaczął go bić bo według niego źle zaparkował, prawie mu BW zrobił... Przyjechało PD, zaczęliśmy odgrywać akcję rp i policjantka dostała crasha, a on sprint i do tankowania... Koleś jest po prostu nie ogarnięty...
  • Do góry
    • 0

#7 ..:Kosa:.. — 0 29/03/2010 - 22:04

..:Kosa:..
  • Świeżak
Masz tupet kolego, pisząc tą skargę wraz ze Screenem, który udowadnia używanie S0beita. Akurat wtedy mogłeś mieć dezaktywowany.

Ja tam nic na czacie IC nie widzę, żebyście go uspokajali. Nie masz dowodów ujawniających samo niszczenie auta. /q jeszcze nic nie znaczy.
  • Do góry
    • 0

#8 ErinoL — 23 29/03/2010 - 22:33

ErinoL
  • Gracz
Jak dla mnie,nic nie widać na tym ssie tylko twojego sobeita.
  • Do góry
    • 0

#9 Kosior_P.O — 174 29/03/2010 - 23:54

Kosior_P.O
  • Świeżak

Ta, pr0 el0 madafaka. Blocka mu i dowidzenia. Blokuje tylko stacje, krzykniesz zeby sie posunal to na /w ale z ciebie non-rp.

Wczoraj biegał po szpitalu i pytał się wszystkich na /w czy Mają prace, a gdy dowiedział się, że mam własny biznes na siłe zaczął mnie o nią 'molestować' ic... ;f
  • Do góry
    • 0

#10 PasHa. — 56 30/03/2010 - 06:18

PasHa.
  • Gracz

Masz tupet kolego, pisząc tą skargę wraz ze Screenem, który udowadnia używanie S0beita. Akurat wtedy mogłeś mieć dezaktywowany.

Ja tam nic na czacie IC nie widzę, żebyście go uspokajali. Nie masz dowodów ujawniających samo niszczenie auta. /q jeszcze nic nie znaczy.

Wyjaśniałem wcześniej że s0beit miałem na test DM'a kolegi. Na h-rp nie używam s0beita, jeszcze nie dostałem żadnej kary związanej z cheatowaniem.

Co do czatów IC, może Katie będzie miała SS'a, na moim SS'ie widać że Katie pisała że naprawa będzie kosztować a on dał /q...
  • Do góry
    • 0

#11 ViVi — 309 30/03/2010 - 06:52

ViVi
  • Gracz

Znam NareLLioka bardzo dobrze (przyjaznimy sie ooc). To on, opowiadał mi o H-RP. To on pomagał mi stawiać tutaj pierwsze kroki. I wiem, ze on nigdy nie czitował!
Pozdrawiam
  • Do góry
    • 0

#12 Bruno. — 2 30/03/2010 - 08:34

Bruno.
  • Świeżak
Jak dla mnie taka skarga... brak mi słów, na tym SS widać tylko sobeita i mechanika, który daje /q ... Powiedz mi jak można wbiec w drzwi i je rozwalić? Tak samo skoczyć na wóz i rozwalić zderzak... czyste wymysły. Na miejscu administracji ów mechanikowi dał bym krótkiego AJ, a co do sobeita, to nie wiem... jak dla mnie to też AJ...
  • Do góry
    • 0

#13 Szczuroo — 0 30/03/2010 - 13:41

Szczuroo
  • Świeżak
Drzwi można rozwalić, ale jak ktoś wbiegnie truchtem albo sprintem ostro, i tam nie widać żeby to on rozwalił, lecz widać s0beita, miałem z nim akcję na stacji i nie wyglądał na non-rp'era. Takie jest moje zdanie
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych