Pozdrawiam Britney.
[Pochwała]David Mark
Rozpoczęty przez
Vide Culfide
, 08/03/2010 15:26
22 odpowiedzi w tym temacie
— 4
08/03/2010 - 15:26
Cześć, chciałabym pochwalić bardzo dobrego gracza, którym jest David Mark (rafikk). Moim zdaniem ta pochwała mu się należy, gdyż spisuje się bardzo dobrze jako ordynator w szpitalu, jest też bardzo dobrym przyjacielem, zawsze mogę na niego liczyć. Pamiętam, gdy zaczynałam grę na serwerze h-rp, to on jako jedyny mi pomógł i wszystko wytłumaczył. Od początku uważałam, że jest on bardzo ogarnięty i miły. Nie tylko dla mnie był taki miły, ale dla wielu innych osób jest też miły jak i (reklama). Naprawdę umie pomagać.
Pozdrawiam Britney.
Pozdrawiam Britney.
— 655
08/03/2010 - 15:42
Zdecydowanie się nie zgadzam. Dziś pod czas akcji, dostał BW. Lekarz go uleczył, a ten od razu podał po kolei osoby które w niego strzelały.
— 109
08/03/2010 - 15:47
On i dobry gracz ?! Nie dość że to co Squir napisał to jeszcze dojdzie płacz na /w podczas gdzy GameMaster mnie sprawdizł a David wmawiał mi że sie uleczyłem jedzeniem;| Nie pochwała nie słuszna
— 4
08/03/2010 - 15:47
@UP
Każdy ocenia osoby po swojemu, każdy ma o innych inne zdanie, każdy widzi z innej perspektywy.
Każdy ocenia osoby po swojemu, każdy ma o innych inne zdanie, każdy widzi z innej perspektywy.
— 3
08/03/2010 - 15:57
@UP
Zwyczajnie go bronisz, chociaż wiesz, że to co zrobił było złe.
— 6233
08/03/2010 - 19:48
@3UP
Wymyślasz sobie że po BW nic się nie pamięta ;] i zobacz że twierdzicie tak bo jesteście w jednej mafii.
Wymyślasz sobie że po BW nic się nie pamięta ;] i zobacz że twierdzicie tak bo jesteście w jednej mafii.
— 109
08/03/2010 - 19:55
Raffikk mi juz nie chodzi o te BW
Lecz o ten płacz na /w gdy dostałeś te BW
— 6233
08/03/2010 - 19:57
@UP
bo dostałeś kulkę od Michaela Deninvera, ode mnie również, i płakałeś, później płakałeś na /w aby cię medyk nie usypiał, i żeby nie mówił PiDi co mają robić...
a zresztą co cię to obchodzi czy płakałem GM na /w ?
bo dostałeś kulkę od Michaela Deninvera, ode mnie również, i płakałeś, później płakałeś na /w aby cię medyk nie usypiał, i żeby nie mówił PiDi co mają robić...
— 29
08/03/2010 - 19:58
Rafikk to 'dobry' gracz chociaż czasami wkurza..
ale przyłączam się.
— 12
08/03/2010 - 20:14
No ja także, rozmawiałem z Nim kilka razy i jest ogarnięty z porównaniem do innych
— 4
08/03/2010 - 20:23
@UP
Nie bronię go, aczkolwiek chcę uswiadomic Was o czymś
@UP
Znam go trochę zpoza forum, lecz poznaliśmy się w wirtualnym świecie. Chcieliśmy założyć swój serwer i często rozmawialiśmy razem. Jest ogarnięty na swój sposób(
— 0
08/03/2010 - 22:09
David to dobry gracz chociaż pamiętam jak się kilka razy wtrącał do tego co nie powinien
Ale po za tym to ogarnięty gracz.
— 3
08/03/2010 - 22:09
@2UP
Kiedy coś było by jasno napisane w regulaminie, a ktoś to by złamał i zaczęła by się dyskusja na ten temat, a Ty byś powiedział "Każdy ma swoje własne poglądy, każdy to inaczej widzi" było by to w porządku? To jest bronienie osoby trzeciej, sorry-ass, ale taka jest prawda i chciałem to tylko Tobie uświadomić, nie robię z tego kłótni i nie zamierzam.
Kiedy coś było by jasno napisane w regulaminie, a ktoś to by złamał i zaczęła by się dyskusja na ten temat, a Ty byś powiedział "Każdy ma swoje własne poglądy, każdy to inaczej widzi" było by to w porządku? To jest bronienie osoby trzeciej, sorry-ass, ale taka jest prawda i chciałem to tylko Tobie uświadomić, nie robię z tego kłótni i nie zamierzam.
— 6233
09/03/2010 - 11:43
Dziękuję za kolejną pochwałę, i za wszystkie podpisy.
Wracając do tego co ktoś mówił że po BW traci się pamięć, to racja, ale dopiero wtedy kiedy nikt cię nie uratuję, do mnie przyjechał Medyk.
Wracając do tego co ktoś mówił że po BW traci się pamięć, to racja, ale dopiero wtedy kiedy nikt cię nie uratuję, do mnie przyjechał Medyk.
— 367
09/03/2010 - 12:22
Dołączam się, bardzo dobry gracz. Nie przyjmuje byle noobów do RC. Ogarnia ową frakcję i pracowników - należy mu się nie jedna pochwała od Nas.
— 817
09/03/2010 - 15:44
Lubię go, i zgadzam się do pochwały. Ogółem dobry gracz, lecz szpital jest zaniedbany! Brakuje leków, gracze z panelem są na serwie, a leków nie ma! LSRC nie może normalnie działać.
— 225
10/03/2010 - 08:29
Pochwała nie słuszna. Spamuje ludziom, aby napisali na niego pochwałę bo 'walczy o gm'a'. Wbija na serwer i na /ro pisze "chyba odejdę..." coś tam coś tam, i czeka aż wszyscy zaczną mu mówić jaki to jest wspaniały. No ja dziękuję.
— 1273
10/03/2010 - 11:25
Miałeś bw i pisałeś na /do, że "David ocyka się i wskazuje gdzie jest Michael", omg. Nie przyłączam się. Nie słuszna. ;>
//Edit: Według mnie nie ogarniasz RC. Rzadko, kiedy ktoś jest na służbie, do tego warto by było kupić leki.
//Edit: Według mnie nie ogarniasz RC. Rzadko, kiedy ktoś jest na służbie, do tego warto by było kupić leki.
— 4184
10/03/2010 - 11:30
Przyłączam się. Bardzo dobrze sobie radził u mnie w SASL.
Tylko szkoda, że już nie płaci mi czynszu, gdyż Banshee dużo chleje.
Tylko szkoda, że już nie płaci mi czynszu, gdyż Banshee dużo chleje.
— 1
10/03/2010 - 12:00
Także się przyłączam, mi nigdy nic złego nie powiedział.. Wy 'przeciwni' robicie pseudo strajk i wyzywacie go, a jak się zdenerwował i chciał was wygonić dostał warna... Ogarnijcie się... Teksty: Pierdol sie i inne takie zostawcie sobie...
— 85
10/03/2010 - 22:33
Obserwuję twoją grę od paru dni i nie przyłączam się, jest ona kiepska.
— 672
11/03/2010 - 07:09
No niestety, nie mogę się przyłączyć - totalne olewanie pacjenta, wchodzę do szpitala a ten jubudu bez /duty i służbowego skina wsiada do szpitalnego ranchera z kumplem i wio, musiałem czekać na kogoś innego, eh.
— 0
13/03/2010 - 17:03
@UP
Hah, niezły miałem pomysł z tym uśpieniem go, nie ? Cieszcie się, że byłem dobroduszyny. Niekończyło się na tym, mówili żebym sie w pd nie bawił bo mówiłem im co mają robić. Ehh, wy japońce też nie jesteście idealni...
Co do pochwały, mam mieszane zdanie. David jest zbyt narwany i nerwowy, ale lubie go. Nie mam nic do jego gry, chociaż nie widziałem go jeszcze w żadnej pożadnej akcji. Więc moaj ocena to 1/2.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty