Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Pochwała]David Mark

• Zamknięty Temat jest zamknięty
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 Vide Culfide — 4 08/03/2010 - 15:26

Vide Culfide
  • Gracz
Cześć, chciałabym pochwalić bardzo dobrego gracza, którym jest David Mark (rafikk). Moim zdaniem ta pochwała mu się należy, gdyż spisuje się bardzo dobrze jako ordynator w szpitalu, jest też bardzo dobrym przyjacielem, zawsze mogę na niego liczyć. Pamiętam, gdy zaczynałam grę na serwerze h-rp, to on jako jedyny mi pomógł i wszystko wytłumaczył. Od początku uważałam, że jest on bardzo ogarnięty i miły. Nie tylko dla mnie był taki miły, ale dla wielu innych osób jest też miły jak i (reklama). Naprawdę umie pomagać.

Pozdrawiam Britney. :D
  • Do góry
    • 0

#2 Squir — 655 08/03/2010 - 15:42

Squir
  • Gracz
Zdecydowanie się nie zgadzam. Dziś pod czas akcji, dostał BW. Lekarz go uleczył, a ten od razu podał po kolei osoby które w niego strzelały.
  • Do góry
    • 0

#3 ese Remik — 109 08/03/2010 - 15:47

ese Remik
  • Gracz
On i dobry gracz ?! Nie dość że to co Squir napisał to jeszcze dojdzie płacz na /w podczas gdzy GameMaster mnie sprawdizł a David wmawiał mi że sie uleczyłem jedzeniem;| Nie pochwała nie słuszna :D
  • Do góry
    • 0

#4 MorfusJarson — 4 08/03/2010 - 15:47

MorfusJarson
  • Gracz
@UP
Każdy ocenia osoby po swojemu, każdy ma o innych inne zdanie, każdy widzi z innej perspektywy.
  • Do góry
    • 0

#5 Cassid — 3 08/03/2010 - 15:57

Cassid
  • Świeżak
@UP
Zwyczajnie go bronisz, chociaż wiesz, że to co zrobił było złe.
  • Do góry
    • 0

#6 Detektyw Rafcio — 6233 08/03/2010 - 19:48

Detektyw Rafcio
  • Zarząd
@3UP

Wymyślasz sobie że po BW nic się nie pamięta ;] i zobacz że twierdzicie tak bo jesteście w jednej mafii.
  • Do góry
    • 0

#7 ese Remik — 109 08/03/2010 - 19:55

ese Remik
  • Gracz
Raffikk mi juz nie chodzi o te BW :D Lecz o ten płacz na /w gdy dostałeś te BW :s
  • Do góry
    • 0

#8 Detektyw Rafcio — 6233 08/03/2010 - 19:57

Detektyw Rafcio
  • Zarząd
@UP

bo dostałeś kulkę od Michaela Deninvera, ode mnie również, i płakałeś, później płakałeś na /w aby cię medyk nie usypiał, i żeby nie mówił PiDi co mają robić...
a zresztą co cię to obchodzi czy płakałem GM na /w ?
  • Do góry
    • 0

#9 Janek. — 29 08/03/2010 - 19:58

Janek.
  • Gracz
Rafikk to 'dobry' gracz chociaż czasami wkurza..:D ale przyłączam się.
  • Do góry
    • 0

#10 .Dominik — 12 08/03/2010 - 20:14

.Dominik
  • Gracz
No ja także, rozmawiałem z Nim kilka razy i jest ogarnięty z porównaniem do innych :D
  • Do góry
    • 0

#11 MorfusJarson — 4 08/03/2010 - 20:23

MorfusJarson
  • Gracz

@UP
Zwyczajnie go bronisz, chociaż wiesz, że to co zrobił było złe.

Nie bronię go, aczkolwiek chcę uswiadomic Was o czymś :D

@UP
Znam go trochę zpoza forum, lecz poznaliśmy się w wirtualnym świecie. Chcieliśmy założyć swój serwer i często rozmawialiśmy razem. Jest ogarnięty na swój sposób(;)). Zwykły gracz, który zaimponował kilku osobom :s
  • Do góry
    • 0

#12 Slight — 0 08/03/2010 - 22:09

Slight
  • Świeżak
David to dobry gracz chociaż pamiętam jak się kilka razy wtrącał do tego co nie powinien ;) Ale po za tym to ogarnięty gracz.
  • Do góry
    • 0

#13 Cassid — 3 08/03/2010 - 22:09

Cassid
  • Świeżak
@2UP
Kiedy coś było by jasno napisane w regulaminie, a ktoś to by złamał i zaczęła by się dyskusja na ten temat, a Ty byś powiedział "Każdy ma swoje własne poglądy, każdy to inaczej widzi" było by to w porządku? To jest bronienie osoby trzeciej, sorry-ass, ale taka jest prawda i chciałem to tylko Tobie uświadomić, nie robię z tego kłótni i nie zamierzam.
  • Do góry
    • 0

#14 Detektyw Rafcio — 6233 09/03/2010 - 11:43

Detektyw Rafcio
  • Zarząd
Dziękuję za kolejną pochwałę, i za wszystkie podpisy.

Wracając do tego co ktoś mówił że po BW traci się pamięć, to racja, ale dopiero wtedy kiedy nikt cię nie uratuję, do mnie przyjechał Medyk.
  • Do góry
    • 0

#15 Bartłomiej Sadowski — 367 09/03/2010 - 12:22

Bartłomiej Sadowski
  • Gracz
Dołączam się, bardzo dobry gracz. Nie przyjmuje byle noobów do RC. Ogarnia ową frakcję i pracowników - należy mu się nie jedna pochwała od Nas. ;)
  • Do góry
    • 0

#16 Roth — 817 09/03/2010 - 15:44

Roth
  • Gracz
Lubię go, i zgadzam się do pochwały. Ogółem dobry gracz, lecz szpital jest zaniedbany! Brakuje leków, gracze z panelem są na serwie, a leków nie ma! LSRC nie może normalnie działać.
  • Do góry
    • 0

#17 CzarnaM — 225 10/03/2010 - 08:29

CzarnaM
  • Gracz
Pochwała nie słuszna. Spamuje ludziom, aby napisali na niego pochwałę bo 'walczy o gm'a'. Wbija na serwer i na /ro pisze "chyba odejdę..." coś tam coś tam, i czeka aż wszyscy zaczną mu mówić jaki to jest wspaniały. No ja dziękuję.
  • Do góry
    • 0

#18 Carmella — 1273 10/03/2010 - 11:25

Carmella
  • Gracz
Miałeś bw i pisałeś na /do, że "David ocyka się i wskazuje gdzie jest Michael", omg. Nie przyłączam się. Nie słuszna. ;>
//Edit: Według mnie nie ogarniasz RC. Rzadko, kiedy ktoś jest na służbie, do tego warto by było kupić leki.
  • Do góry
    • 0

#19 Olekx — 4184 10/03/2010 - 11:30

Olekx
  • Gracz
Przyłączam się. Bardzo dobrze sobie radził u mnie w SASL.
Tylko szkoda, że już nie płaci mi czynszu, gdyż Banshee dużo chleje. ;)
  • Do góry
    • 0

#20 Gugel — 1 10/03/2010 - 12:00

Gugel
  • Świeżak
Także się przyłączam, mi nigdy nic złego nie powiedział.. Wy 'przeciwni' robicie pseudo strajk i wyzywacie go, a jak się zdenerwował i chciał was wygonić dostał warna... Ogarnijcie się... Teksty: Pierdol sie i inne takie zostawcie sobie...
  • Do góry
    • 0

#21 3ciW — 85 10/03/2010 - 22:33

3ciW
  • Świeżak
Obserwuję twoją grę od paru dni i nie przyłączam się, jest ona kiepska.
  • Do góry
    • 0

#22 Fifek — 672 11/03/2010 - 07:09

Fifek
  • Świeżak
No niestety, nie mogę się przyłączyć - totalne olewanie pacjenta, wchodzę do szpitala a ten jubudu bez /duty i służbowego skina wsiada do szpitalnego ranchera z kumplem i wio, musiałem czekać na kogoś innego, eh.
  • Do góry
    • 0

#23 Allright — 0 13/03/2010 - 17:03

Allright
  • Gracz

@UP

bo dostałeś kulkę od Michaela Deninvera, ode mnie również, i płakałeś, później płakałeś na /w aby cię medyk nie usypiał, i żeby nie mówił PiDi co mają robić...
a zresztą co cię to obchodzi czy płakałem GM na /w ?

Hah, niezły miałem pomysł z tym uśpieniem go, nie ? Cieszcie się, że byłem dobroduszyny. Niekończyło się na tym, mówili żebym sie w pd nie bawił bo mówiłem im co mają robić. Ehh, wy japońce też nie jesteście idealni...

Co do pochwały, mam mieszane zdanie. David jest zbyt narwany i nerwowy, ale lubie go. Nie mam nic do jego gry, chociaż nie widziałem go jeszcze w żadnej pożadnej akcji. Więc moaj ocena to 1/2.
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych